God of War III

اونجا که اصلا همچین قدرتی رو نداری شما که بخوای سنگ بکنی
چرا نداریم دوست عزیز؟خوبش رو هم داریم:biggrin1:
برای این کار شما باید گزینه Start رو زده. سپس دکمه مثلث را بزنید و در آنجا Gorgon را انتخاب کنی و از این قدرت لذت ببری:biggrin1:البته شما باید Claws Of Hades رو آپگرید کرده باشید. البته یک مشکلی وجود داره که جهتش تا حدودی Random هست و مهم تر از اون حدود یک سوم جادوی شما را خواهد برد که به نظر من به صرفه نیست. این جایی هم که میگید خیلی سخت نبود. من کلا 4-5 بار مردم. مشکل من این بود که جادو هیچی نداشتم و فقط یک دونه از اون مشت ها رو می تونستم بزنم که خیلی مفید نبود. البته Rage Of Titan رو داشتم و تو دور آخر فعالش کردم. تو دور اول اصلا نباید ضربه بخورید. تو دور دوم هم باید سعی کنید کم ضربه بخورید.

چرا نداریم دوست عزیز؟خوبش رو هم داریم:biggrin1:
برای این کار شما باید گزینه Start رو زده. سپس دکمه مثلث را بزنید و در آنجا Gorgon را انتخاب کنی و از این قدرت لذت ببری:biggrin1:البته شما باید Claws Of Hades رو آپگرید کرده باشید. البته یک مشکلی وجود داره که جهتش تا حدودی Random هست و مهم تر از اون حدود یک سوم جادوی شما را خواهد برد که به نظر من به صرفه نیست. این جایی هم که میگید خیلی سخت نبود. من کلا 4-5 بار مردم. مشکل من این بود که جادو هیچی نداشتم و فقط یک دونه از اون مشت ها رو می تونستم بزنم که خیلی مفید نبود. البته Rage Of Titan رو داشتم و تو دور آخر فعالش کردم. تو دور اول اصلا نباید ضربه بخورید. تو دور دوم هم باید سعی کنید کم ضربه بخورید.
آره . اگه جادو پر باشه فقط دوبار ميتوني استفاده كني ... من حوصله مبارزه معمولي رو نداشتم . تازه تو دور سوم دوتا قوچ هارو با هم سنگ كردم. اينجوري خيلي راحت شد.

هرچی فکر میکنم نمیدونم این جاهای سختی که میگید کجاست :دی جدا بازی هیچ جایی که اینقد سخت باشه که بخوای مغزتو بکوبی تو دیوار نداشت(مثل اون قسمت آخر 1) :دی

این جایی هم که میگید خیلی سخت نبود.
هرچی فکر میکنم نمیدونم این جاهای سختی که میگید کجاست :دی جدا بازی هیچ جایی که اینقد سخت باشه که بخوای مغزتو بکوبی تو دیوار نداشت(مثل اون قسمت آخر 1) :دی
البته منظور ما از سخت بودن روی درجه Chaos بازی هست:biggrin1:

این gorgon که برای سنگ کردن هست به صورت random نیست.یعنی شما میتونی با آنالوگ چپ مسیرش رو انتخاب کنی.اتفاقا بهترین راه برای رد کردن اون قوچها همین روش هست.

راستی الان این chalenge ها رو تموم کردم و تروفیش رو هم گرفتم.تقریبا آسون بود.

هنوز خبرى از DLC نشده؟:confused:
آخرین اخبار این بود که سازندگان بازی در مورد dlc تصمیماتی گرفته اند .....ولی انتظار نداشته باش که به این زودیا dlc بازی بیاد
البته این اخباریه که من دارم ممکنه کسی از بچه ها اخبار جدیدتری رو داشته باشه:cool:;)

البته اگر به اون سگِ سه کله رسیدید و تانکِ Rage تون خالی بود , میتونید وقتی که برای کَندَنِ کَلَش دایره میده , بیخیال شید تا به هوش بیاد , بعد دوباره بزنیدِش تا Rage تون بالا بره , این کار رو تکرار کنید تا Rage تون فول بشه

بالاخره منم بازی رو گرفتم
یه دو ساعتی هم بازی کردم
فوق العاده بود
فقط تو یه صحنه چرا دوربین اینقدر بد میشه
همون اولای بازی اصلا هیچی پیدا نبود
اما در کل تا اینجا عالی بوده

این پک خیلی وقت پیش رونمایی شد ، جدید نیست دوست عزیز:bye:
اینجا هم پیدا نمیشه ، اگرم یکی پیدا بشه پول خون باباشون رو از شما طلب میکنند!!!

دوستان ار قرار معلوم یک پک دیگر از بازی god of war 3 به نام ultimate Edition منتشر شده است با قرار است منتشر شود که محتویات جالبی دارد.اگر کسی خبر جدیدی پیدا کرد به ما هم طلاع بدهد.ممنون

منبع:
http://blog.us.playstation.com/2009...timate-edition-and-pre-order-items-announced/

GoW3LimitedEdition.jpg

یکی بگه این آیتم مربوط به هرمس رو باید کجا بگیرم؟راهنمایی کنید و دقیق جاشو بگید.من هرمسو کشتم ولی اون آیتم رو پیدا نمی کنم.

ای خدا ببین چه غلطی کردیم Gow3 خریدیم:biggrin1:
از دیروز تا حالا یه ریز ملت اومدن gow3 بازی کنن
دیگه از صحنه های اولیه بازی داره حالم به هم میخوره
از بس این یارو
پوسایدن
رو کشتم خسته شدم
خدایا به همه یک ps3 عطا کن
آمین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or