u.s.a
کاربر سایت
هیچ بایدی وجود نداره. همون طور که تو Guide اشاره کردم با یک بار بازی کردن بخش داستانی بازی می تونید تمام تروفی ها به جز Challengeها رو بگیرید. همون جوری هم که خودم تو دور اول رو درجه GOD حدود 70% از جمله این تروفی و تمام Itemها رو گرفتم. در مورد چیزی که اطلاعات کافی ندارید صحبت نکنید. احتمالا IGN اشاره کرده بوده برای راحت تر شدن کار می تونید این کار رو انجام دهید. وگرنه هیچ بایدی در کار نیست.
من با این چیزا ناراحت یا عصبانی نمیشم دوست عزیز خود خوانندگان سایت می تونند قضاوت کنند که کدوم Guide بهتر هست. من خودم دوست داشتم صدرا یک Guide مثل این بنویسه ولی متاسفانه به دلایلی نتونست این کار رو انجام بده.
برهان جان آخه من این بازی رو 4 بار تموم کردم.و فقط روی easy همه سلاحها آپگرید شد.جدی تو تونستی مثلا روی titan همش رو آپ کنی؟
یعنی مثلا روی titan یکی از سلاح ها رو نمیتونستم آپ کنم.حالا شما چجوری تونستی به ما هم یاد بده.آخه من همش orb کم میاوردم.
در مورد اون قضیه هم 100 درصد اشتباه گرفتی:biggrin1:خواستم به خودش پیام خصوصی بدم ولی پاکت پیام خصوصی رو بسته.برای همین مجبور شدم اینجا ازش تشکر کنم.درسته guide شما بسیار کاملتر هست.و درسته که صدرا جان در مورد 2 تا از تروفیها اشتباه توضیح داده بود.اما با کمک ایشون من تونستم تروفی ها رو 100 درصد بگیرم.