God of War III

دوستان من به اونجای رسیدم که کریتوس پاندورا را نجات میده،وبعد میره زنجیر رو باز کنه و میاد بالا آتنا پیش پاندورا بود...چقدر تا پایان بازی مونده؟! و اون پیرمرده که با زنجیر دست هاش رو بسته بودن رو باید کاری بکنیم؟!
ممنون

فکر کنم 2 ساعت
اون هیچ کاریش نمیکنی

دوستان من به اونجای رسیدم که کریتوس پاندورا را نجات میده،وبعد میره زنجیر رو باز کنه و میاد بالا آتنا پیش پاندورا بود...چقدر تا پایان بازی مونده؟! و اون پیرمرده که با زنجیر دست هاش رو بسته بودن رو باید کاری بکنیم؟!
ممنون

اگه درجه سختي رو ميگفتي بهتر ميشد گفت چقدر از بازي مونده مثلا اگه روي very hard باشه بيش از يكي دوساعت و اگه روي very easy باشه كمتر از يك ساعت ...روي very hard كشتن دشمنها سخته...

اونها را بعد از مبارزه با هرکول به دست میاری.
من هم روی titan به زئوس رسیدم که خیلی سخته.در کل بازی بسیار خوبی بود.

دوست عزیز چرا از اسپویلر استفاده نمیکنی؟ ها؟:mad:
از تمام دوستان خواهش میکنم رعایت کنن.
بالاخره GOW3 رو گرفتم,ریجن1! عجب بازیه خوفیه! ته خشونته!:eek: خیلی حال کردم! الان رسیدم به
این poseidon! زدم بنده خدا رو لت و پارش کردم!!! بعد هم کورش کردم!!!:eek: تو این صحنه آمپر آدرنالین تا ته زده بود بالا! چه قدر حرکات دوربین با حال بود!!! انگار کریتوس داره مشت میزنه تو دهن دماغت!!!!:biggrin1:
بسی حال کردیم!!! برم ببینم بقیش چی چیه؟!:biggrin1:

بسی در کفیم...:biggrin1:
وقتی یه چیزی... من بازی رو اشتباها رو easy گذاشتم حالا داره حالم بهم میخوره از بس راحته... راهی نیس difficulty رو بالاتر ببرم یعنی از new game شروع نکنم... مرسی

بسی در کفیم...:biggrin1:
وقتی یه چیزی... من بازی رو اشتباها رو easy گذاشتم حالا داره حالم بهم میخوره از بس راحته... راهی نیس difficulty رو بالاتر ببرم یعنی از new game شروع نکنم... مرسی
نه ولی اگه رو درجه ی سخت تر بود،میتونستی آسونترش کنی،اگه زیاد میمردی!

آره جیگر.:biggrin1:من تموم کردم.حالا هم میخوام بزنم تو گوش chaos که واقعا وحشتناکه:biggrin1:

یه سوال داشتم. وقتی تموم کردی تروفی تایتان رو داد؟ چون من روی very hard بازی کردم بهم داد و دیگه امتحان نکردم که آیا روی hard هم بازیو تموم کنی این تروفی رو میده یا نه!!! آخه قبلا قرار بوده که taitan همون very hard باشه ولی بعدا عوضش کردن ولی بعضی جاخا یادشون رفته عوض کنن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or