God of War III

اولی تروفی پلات هست و آخری هم تو صفحه قبل در موردش گفتند!

امروز فکر کنم COMIC GOW اومده!!! خوب خبری نشد؟جایی گیر نمیاد؟ راستی اگر کسی ترجمش میکنه خواهشا سریعتر بزارید!نزارید برای بعد از تغییرات سایت که فکر نکنم به عمر ما قد بده :d

وقتي با پاندورا ميرسيم به اون مردي كه آويزون هست بايد با كلي دشمن بجنگيم.... هر چي ميكشم اينقدر ميان تا بالاخره بميرم. رو very hard بازي ميكنم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

وقتي با پاندورا ميرسيم به اون مردي كه آويزون هست بايد با كلي دشمن بجنگيم.... هر چي ميكشم اينقدر ميان تا بالاخره بميرم. رو very hard بازي ميكنم كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
منم تقریبا 8 ساعت سر این گیر کردم. با خودم گفتم اینم میشه مثل همون حفاظت از مترجم که تو GOW II بود. ولی ردش کردم:
سعی کن اول بری سراغ اون Siren ها.جادوت هم نگه دار برای موقعی که میناتور ها میان و اوضاع خرابه و ازبین جادو ها هم از جادوی سلاح Hephaestus استفاده کن یا Blade of Exile اینطوری سریعتر میناتور ها Finishing میشن و با زدن O و کشتنشون یکم جونت ریکاور میشه.اون دشمن هایی هم که میرن زیر زمین و درمیان هم سعی کن با زدن O بفرستیشون رو هوا و بپری و با L1 + مربع بزنیشون. من اینطوری ردش کردم. در کل بهت توصیه میکنم سر اینجور قسمت ها صبر و حوصله داشته باشی و تو Block کردن عجله نداشته باشی. وگرنه اعصابت مثل من بدجور میریزه به هم.;)
این قسمت تنها قسمتی بود که رو تایتان هم رد کردنش برام سخت بود.

منم تقریبا 8 ساعت سر این گیر کردم. با خودم گفتم اینم میشه مثل همون حفاظت از مترجم که تو GOW II بود. ولی ردش کردم:
سعی کن اول بری سراغ اون Siren ها.جادوت هم نگه دار برای موقعی که میناتور ها میان و اوضاع خرابه و ازبین جادو ها هم از جادوی سلاح Hephaestus استفاده کن یا Blade of Exile اینطوری سریعتر میناتور ها Finishing میشن و با زدن O و کشتنشون یکم جونت ریکاور میشه.اون دشمن هایی هم که میرن زیر زمین و درمیان هم سعی کن با زدن O بفرستیشون رو هوا و بپری و با L1 + مربع بزنیشون. من اینطوری ردش کردم. در کل بهت توصیه میکنم سر اینجور قسمت ها صبر و حوصله داشته باشی و تو Block کردن عجله نداشته باشی. وگرنه اعصابت مثل من بدجور میریزه به هم.;)
این قسمت تنها قسمتی بود که رو تایتان هم رد کردنش برام سخت بود.

امرور روز دومي هست كه اينجاش گير كردم. اگر از اون مارها كه جادوي سنگ كردن رو دارن هم باهامون ميجنگيد كلي راحت تر ميشد.
ويرايش:
رد شد با وجود اينكه همه ي جادو رو هم استفاده نكردم. من اكثرا دستم رو بلاك بود تا بعد از ضربه دشمن يه ضربه با L1 و مربع بهش بزنم (با سلاح nemean cestus). راستي اگه با سلاح claws of hades روح gorgon serpent رو انتخاب كنيد ، وقتي جادو بزنيد دشمناتون سنگ ميشن.

آخرین ویرایش:
من هم بالاخره تمومش کردم ولی خیلی تلخ تموم شد:(

خطر اسپویل بازی:
بالاخره باید یه جوری تموم میشد که نه سیخ بسوزه نه کباب
کریتوس همه را ( چه گناهکار چه بیگناه کشت) و به خاطر اینکه ملت ناراحت نشن اینجوری تموم شد
البته باید اینجوری تموم میشد چون اگه میخواست کریتوسی زنده بمونه باید داستانی ادامه پیدا میکرد و اگه داستانی قرار بود ادامه پیدا کنه شماره جدید باید می اومد
و نتیجه اخلاقی اینکه چون کریتوس تو این شماره به هیچکس ( نه زن و نه مرد) رحم نکرد، تو GOW4 باید میزد در و دیوار نقاشی میکرد

دوستان این COMIC GOW جایی گیر نیمد؟ :d
IGN نقدش کرده و بهش 4.7 از 10 داده :-"
البته برای ما فن ها مطمئنا چیز خوبی خواهد بود! :d

آقا یکی جواب مارو بده:
این آیتم هایی که میگیریم رو باید از کجا فعال کنیم؟باید همشون رو بگیریم تا فعال بشن یا اونهایی که گرفتیم هم فعال هستن؟باید روی همون درجه سختی که رفتیم از آیتم ها استفاده کنیم؟از سیو هم که بریم آیتم ها فعاال میشن یا نه؟

هیچ کدوم از شما نمیخواد پست 2099 منو جواب بده ؟ :confused:
شما سؤال پرسیدید که بقیه جوابتون بدند؟ چیزی نپرسیدید که!

برای استفاده از آیتم ها هم بعد از اینکه روی اون درجه سختی بازی رو تموم کردید، روی همون درجه سختی یا آسون ترش میتونید از این آیتم ها استفاده کنید! ولی تروفی ها قفل میشه! از SAVE هم اطلاعی ندارم که میشه استفاده کرد یا نه!
برای استفاده کردن هم نیاز به همشون نیست.

بالاخره این بازی رو رو آخرین درجه ی سختیش تموم کردم :love:
یه راهی هم برا کشتن زئوس وجود داره که طفلک یه ضربه هم نمی تونه وارد کنه..
ولی اون قسمتی که کریتوس برای شکوندن زنجیر ها وارد محوطه میشه , کشتن اون موجود سه کله که سگ تُف میکنه پوست آدمو میکنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or