God of War III

ببین اگه منظورت اون Itemها هستش دقیقا پشت تختش هست. از سمت چپ تخت هم فقط راه داره و می تونی بری. آره تو دور بعد هم میشه گرفت ولی اگه درجه سختیش رو زیاد کنی همه رو دوباره از اول باید بگیری.
دفعه ي اول كه بازي ميكردم اومدم برم پشت تختش ولي يك دفعه افتاد پايين و مرد . منم فكر كردم كه باگ هست و ديگه طرفش نرفتم..
آره من هم وقتی Item رو گرفتم افتادم و مردم. نمی دونم اونجا چی هست ولی نه باگ نیست باید بری اون ورش تا بر داریش

منم بازیرو تموم کردم. واقعا فوق العاده بود.
در مورد داستان باید بگم که به بهترین نحو ممکن تموم شد. تمام ابهامات هم راجع به Pandora's Box برطرف شد.
گیم پلی بسیار عالی کار شده بود. هیجان بازی فوق العاده بود؛ طوری که من بازی رو روی Hard بین هزار تا مهمون تو دو روز تموم کردم. Boss fight های خشن و جذاب واقعا فک آدم رو میکوبید زمین. نحوه ی استفاده از قابلیت های خدایان و Magic ها و سلاح ها هم خیلی جالب روی کنترلر پیاده شده بود.
گرافیک هم که عالی بود. موسیقی هم مثل دو نسخه ی قبلی عالی و حماسی کار شده بودند.
به نظر من بهترین Boss Fight هم هرکول بود بعد Hades.

آخرین تروفی بازی که Hidden هست چیه؟
من خیلی از صدای Poseidon خوشم اومد
:biggrin1:? You challenge me mortal

آخرین ویرایش:
در مورد داستان باید بگم که به بهترین نحو ممکن تموم شد. تمام ابهامات هم راجع به Pandora's Box برطرف شد.
گیم پلی بسیار عالی کار شده بود. هیجان بازی فوق العاده بود؛ طوری که من بازی رو روی Hard بین هزار تا مهمون تو دو روز تموم کردم. Boss fight های خشن و جذاب واقعا فک آدم رو میکوبید زمین. نحوه ی استفاده از قابلیت های خدایان و Magic ها و سلاح ها هم خیلی جالب روی کنترلر پیاده شده بود.
گرافیک هم که عالی بود. موسیقی هم مثل دو نسخه ی قبلی عالی و حماسی کار شده بودند.
به نظر من بهترین Boss Fight هم هرکول بود بعد Hades.

من برای تروفی 1000 hit بازی رفتم تو Arena کلی دشمن گذاشتم هزار تا زدم ولی نداد. اگه میشه یکی راهنمایی کنه.
منم هنوز نگرفتم ولي تو خود بازي با آخرين اسلحه اي كه بهت ميده اگه جادو بزني تعداد هيت ها سريع زياد ميشه.
كسي راهي براي كشتن اون عنكبوت رو درجه سختي very hard پيشنهاد نميكنه؟
ويرايش: ... بالاخره رد شد..

آخرین ویرایش:
یه سوال در مورد داستان بازی :
ایا خداها فنا ناپذیر بودن ؟ و هر کسی نمی تونسته از بین ببرتشون ؟ و کریتوس چون خودش یه رگه خدایی ( زئوس که باباش باشه )داشته تونسته اینارو از بین ببره یا ربطی نداره ؟ ;) بعد خداها دیگه دنیای زیرین و مردگان و از این چیزا که ندارن ؟ الان مثلا هیدز و بقیه که مردن دیگه کلا به درک واصل شدن ؟

اگه کسی می دونه مارو توجیه کنه !! ;)

دوستان مگه قبل از بازی اعلام نشد که بازی Loading نداره ؟
من هر بار که میمیرم یک Loading طولانی دارم ( طولانی تر نسبت Collection ) .
در اون مرحله ای که
دنبال Hermes میریم و به Pandora Box میرسیم
یک Loading طولانی داشتم .
چرا اینجوریه ؟
کجا قرار بود Loading داشته باشه که الآن نداره ؟

آخرین تروفی بازی که Hidden هست چیه؟

برا اون تروفی که aMAZEd هست باید مرحله Labirynth رو بدون مردن رد کنید.(تروفی مخفی)
یکی از آسون ترین راهها برای گرفتن تروفی HITMAN باید با شمشیر hades پشت سر هم L1+O رو بزنی
توARENA تروفی OFF هست.

آره کیا خودشه:biggrin1: وقتی این رو گفت داشت قلبم وایمیستاد:biggrin1: خیلی صدای قشنگی داشت. از صدای Hades هم خوش اومد.
اونجا که یکهو پرید بیرون گفت Your Soul Is Mine گفتم ای دل غاقل مردیم:biggrin1:

آره کیا خودشه:biggrin1: وقتی این رو گفت داشت قلبم وایمیستاد:biggrin1: خیلی صدای قشنگی داشت. از صدای Hades هم خوش اومد.
اونجا که یکهو پرید بیرون گفت Your Soul Is Mine گفتم ای دل غاقل مردیم:biggrin1:
ولی من بیشتر با صدای Zeus حال میکنم.
صدای Gaia هم تو این نسخه یکم تغییر کرده. تو قبلی ها بهتر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or