God of War III

خوب منم نظرمو بعد از 4 ساعت بازی کردنش بگم:
تمام بازی نقطه قوت ه:biggrin1:
و تنها نقطه ضعفش اینه که وقتی بازی رو شروع میکنی نمیتونی ازش دست بکشی
من دیشب ساعت 12:30 بازی رو گذاشتم تو دستگاه ساعت 4:30 بزور ازش دست کشیدم :biggrin1:
فقط میتونم بگم از دستش ندین

عجب سوتی ای دادم پست قبلی رو بدون اسپویل زده بودم !!!!!:biggrin1:
نه دوست عزیز فقط اینجاهاس:
  1. تو بدن گایا
  2. بعد از کشتن هیدیز
  3. بعد از کشتن هرکول
  4. بعد از کشتن هلیوس
  5. بعد از کشتن هرمس
  6. بعد از اعمال قانون افرودیت :biggrin1:
  7. اون جام دست هرا
  8. تو اتاق زن پوسایدون
  9. انگشتر هفئستوس
  10. اون اتاقه که دوتا صندوق ازش آویزونه, تو اونا
مورد شش (بعد از اعمال قانون افرودیت )رو ميشه بگي كجا بود؟؟؟
حتما بايد اينارو با هم بگيريم يا ميشه يك سريشو بعد از پايان بازي در دوره بعدي كه داريم بازي ميكنيم بگيريم؟

منم 2 دو دفعه (تا الآن البته!) بازی رو تموم کردم. واقعا چیز فوق العادیه، ولی یه مطلبی به ذهنم رسید گفتم اینجا هم مطرح کنم ببینم نظر شما چیه(یه جور نظر سنجیه!:laughing:)

بهترین ،جذاب ترین و تاثیرگذارترین مبارزه ای که در این بازی با god ها و boss های مختلف انجام دادید کدوم بود؟(اسپویل یادتون نره!)

به نظر من که مبارزه با هرکولس جذاب ترین مبارزه بود؛ چون توی این بازی هرکول افسانه ای به با شکوه ترین وجه ممکن به تصویر کشیده شد، خیلی فیزیک جالبی داشت،هیجان بالایی داشت و از همه مهم تر اینکه به نظرم برای همه می تونست جذاب باشه حتی کسی که تاحالا اسم gow به گوشش نخورده چون هرکول رو همه می شناسن دیگه!

به نظر من بهترین مبارزه با باس های بازی مبارزه با پوسایدون بود اونم بخاطر ویژگی منحصر بفرد FPK و البته تو اون سکانس گرافیک تا حد مرگ بالا بود, نگاهی به صورت کراتوس بندازید همه چی دستتون میاد.
مزخرفترینشون هم مبارزه با هرمس بود...

مورد شش (بعد از اعمال قانون افرودیت )رو ميشه بگي كجا بود؟؟؟
حتما بايد اينارو با هم بگيريم يا ميشه يك سريشو بعد از پايان بازي در دوره بعدي كه داريم بازي ميكنيم بگيريم؟

ببین اگه منظورت اون Itemها هستش دقیقا پشت تختش هست. از سمت چپ تخت هم فقط راه داره و می تونی بری. آره تو دور بعد هم میشه گرفت ولی اگه درجه سختیش رو زیاد کنی همه رو دوباره از اول باید بگیری.

بهترین Boss Fight

به نظر من بهترین Boss Fight بازی یکی با کرونوس بود و دیگری هم با Poseidon که واقعا عالی کار شده بود. من خیلی از صدای Poseidon خوشم اومد و صحنه کشتنش هم که واقعا عالی بود و آدم رو تو شک میبرد:biggrin1: بدترین هم Hermes بود که اصلا چیز خاصی نداشت و به نوعی مسخره بود.

بهترین باس :

هیدز
یه سوال در مورد داستان بازی :
ایا خداها فنا ناپذیر بودن ؟ و هر کسی نمی تونسته از بین ببرتشون ؟ و کریتوس چون خودش یه رگه خدایی ( زئوس که باباش باشه )داشته تونسته اینارو از بین ببره یا ربطی نداره ؟ ;) بعد خداها دیگه دنیای زیرین و مردگان و از این چیزا که ندارن ؟ الان مثلا هیدز و بقیه که مردن دیگه کلا به درک واصل شدن ؟

موفق باشید

اقا جریان این اعمال قانون افرودیت چیه چند صفحه دارم پستها رو می خونم همش می بینمش...
البته من هنوز بازی رو نگرفتم ولی خیلی کنجکاوم جواب سوال بالا رو بدونم
ممنون

اگه بازي نكرديد به هيچ وجه نخونيد:

به نظر من مبارزه با پوسايدن عالي بود مخصوصا قسمتي كه زد و كورش كرد خيلي عالي بود.
اونقسمتم باحال بود كه پوسايدن رو از اونجا در اورد و ...

ببین اگه منظورت اون Itemها هستش دقیقا پشت تختش هست. از سمت چپ تخت هم فقط راه داره و می تونی بری. آره تو دور بعد هم میشه گرفت ولی اگه درجه سختیش رو زیاد کنی همه رو دوباره از اول باید بگیری.
دفعه ي اول كه بازي ميكردم اومدم برم پشت تختش ولي يك دفعه افتاد پايين و مرد . منم فكر كردم كه باگ هست و ديگه طرفش نرفتم..

من رو درجه سختي very hard رسيدم به عنكبوت بزرگه.... هر كاري ميكنم آخرش اين عنكبوت ريزا منو ميكشن . تا حالا چندين بار قسمت اولشو رد كردم ولي قسمت دومش رو نه... راهي سراغ داريد كه بشه سريع تر اين غولو كشت... قبلا تو قسمتاي قبلش يه چندتا باگ پيدا كرده بودم كه به راحتي ميشد باهاش افراد اون قسمت رو كشت. اين قسمتش باگي چيزي نداره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or