God of War III

من فکر می کنم نمیشده که خودشون مستقیم این کار رو انجام بدن. وگرنه از فردا هرکی از اونکی خوشش نمیومد میگفت من می خوام فلانی رو بکشم و این جا هست که هرج و مرج شروع میشهbiggrin1:

اينجا حق با شماست. من اين نكته رو قبلا نميدونستم خدا ها نميتونستن همديگه رو بكشن.

ببین Ares یک خدای کامل بود یعنی هم پدر و هم مادرش خدا بودند پس نمیشد که یکی از خداها همین جوری بیاد Ares رو بکشه چون این جوری باعث به وجود اومدن هرج و مرج میشد، و این هرج و مرج در صورتی که Zeus این کار رو می کرد بیشتر هم میشد. پس کریتوس رو انتخاب کردن که یک نیمه خدا بود یعنی از یک طرف خدا و از طرف دیگه آدم معمولی بود.
در مورد کشتن کریتوس در اول شماره 2 هم که خوب معلومه به این دلیل کشتش که اون موقع کریتوس دیگه خدا نبودش و حتی اگه خدا هم بود بازهم Zeus این حق رو داشت که اون رو بکشه به این علت که کریتوس یک خدای کامل نبود و به نوعی دورگه بود. متوجه منظور من شدین یا بیشتر توضیح بدم؟
Ares پسر زئوس بود و زئوس نمیتونست و نمیخواست به دست خودش پسرشو بکشه. کشتن خدای جنگ که Ares بود کار بسیار سختی برای هر کدوم از خدایان حتی زئوس بود. .
زئوس ، کریتوس رو برای کشتن Ares اجیر کرده بود در حین بازی(GOW1) هم دائما کریتوس از کمک و دریافت یکی از قدرتهای هر کدام خدایان از پوسایدِن گرفته تا آتنا و هیدیز و زئوس بهره مند میشد و در آخر هم با نشان دادن راه دستیابی به جعبه پاندورا آخرین چیزی رو که داشتند برای هر چه قدرتمند تر کردن کریتوس به کار گرفتند (Pandora's box که توسط ساخته شده قدرتی همانند خدا به کسی که بهش دست پیدا کنه میداد )به خاطر این آتنا کریتوس رو برای رسیدن به جعبه پاندورا راهنمایی کرد تا کریتوس با استفاده از اون بتونه Ares رو از بین ببره . همه اینکارها انجام شد تا جلوی خونخواهی و زیاده خواهی های اِریز گرفته بشه.

در GOW2 همونطور که دیدید کریتوس درست همون راهی رو ادامه میداد که اریز قبلا رفته بود
اول بازی هم آتنا از کریتوس خواهش کرد که قتل عام مردم و جنگهای پیاپی رو تمام کنه ولی کریتوس به حرفش اعتنایی نکرد و آتنا هم گفت پس دیگه چاره برام نگذاشتی. همون اول بازی زئوس با یک حیله کریتوس رو به اندازه یک انسان درمیاره و بعد هم با فرستادن شمشیر اُلمپ به بهانه کمک به کریتوس کل قدرتهای خدایی کریتوس رو ازش میگیره .(کریتوس با برداشتن شمشیر اُلمپِوس کل قدرتهای خداییش رو از دست داد در واقع قدرتهاش توسط اون شمشیر بلعیده شد!) در آخر هم کریتوس طبق نقشه زئوس اینقدر ضعیف شد که زئوس به راحتی شمشیر رو در شکمش فرو کرد.

این حرفهایی که به خاطر اینکه نصف آدم بود نصف خدا و دورگه بود! همش اشتباهه محظه خواهشا فرضیه سازی نکنید فقط یکی از فرضیه های شما برای نابودی کل داستان بازی کافیه!
در بالا توضیح دادم که چرا و چطور کریتوس کشته شد ( در واقع کریتوس خدا بود دیگه مثل یه آدم معمولی فنا پذیر نبود)

خب در مورد اولی باید بگم که اول زئوس خدا نبوده و خداها گروهی از تایتان ها بودن بعد که زئوس با کمک خانواده :biggrin1: تایتانها رو شکست می ده خودش و بقیه خواهر برادرها رو خدا می کنه.بعدش زئوس که کرونوس رو نکشته که! تبعیدش کرده :biggrin1:
دومی هم که کریتوس تو قبلی ها خدا نبود و مثل انسانها مرد و جای بازگشت داشت و تو 3 چون در ادامه ی 2 بوده پس کماکان انسان بوده و دیدی که وقتی خودشو کشت مثل بقیه خداها منفجر نشد پس شاید امکان بازگشتی داشته باشه؟!
جدا ازتون خواهش میکنم اگر راجب چیزی اطلاعی ندارید اصلا در موردش اظهار نظر نکنید که این کارتون باعث گمراهی بقیه هم میشه.

در ابتدا Oranus و Gaia خدایان زمین بودند . کرونوس جوانترین فرزند و چندین خدا یا تایتان دیگه حاصل ازدواج این دو هستند. Oranus به دلیل اینکه به فرزندان خودش حسد ورزی داشت و در پی از بین بردن فرزندان خودش بود به همین خاطر گایا با کمک کردن به کرونوس برای کشتن Oranus قدم برداشت. کرونوس پدرش Oranus رو کشت و حاکمیت زمین رو در دست گرفت.
زئوس یکی از فرزندان کرونوس بود (همینطور Hera, Hestia, Demeter, Hades, Poseidon, )
این شش فرزند حاصل ازدواج Kronos با خواهر/همسر Rhea بودند. (Rhea دو نسبت با کرونوس داشت هم خواهر و هم همسرش بود)
کرونوس برای اینکه خودش هم به سرنوشت پدر دچار نشه تصمیم گرفت بچه های خودش رو یکی از پس دیگری موقع به دنیا آمدن ببلعه! Rhea از این موضوع اصلا خشنود نبود به همین خاطر با کمک گایا یکی از بچه ها (که زئوس بود)رو از بلعیده شدن توسط پدرشون نجات دادند. زئوس از بچگی تا جوانی توسط گایا محافظت و نگه داری شد و موقع جوانی و اوج قدرتش سرنوشت خودش و بقیه رو با شکست دادن کرونوس و زندانی کردنش در Tatarus عوض کرد و بقیه اولاد خودش رو که در بچگی در شکم کرونوس بودند، نجات داد(میدونید که خدایان فنا ناپذیرند!)
جای شکرش باقیه که این قضایا در GOWII کاملا در داستان بازی تعریف شده بود این اصطلاحات من درآوردی که زئوس خدا نبوده و... از کجا در آورده شده همون خدایان دانند!!!

دیگه اینکه کریتوس در GOW III در بهترین حالت قدرتهاش قرار داره . من متاسفانه هنوز GOW III رو امتحان نکردم ولی دیگه آخر بازی برام اسپویل شده متاسفانه که کریتوس دست به خود کشی میزنه! حتما دوباره از بالای یه جایی میخواد خودشو پرت کنه پایین!

متوجه منظور شما كه شدم . ولي گفتم كه قبلا زئوس يك نفر رو كه هم خودش هم پدر مادرش خدا بودن رو كشته بوده پس قابليت كشتن خداهارو داشته.
من فكر ميكنم منظور شما اينه كه با كشتن اريز اعتمادي كه بقيه ي خداها بهش داشتن رو از ميدن و شك و شك بازي شروع ميشه. كه اگه قرار باشه اينجوري باشه بازهم فرقي نميكنه خودت بكشي يا يكي ديگه رو بفرستي بره بكشه.در مورد قبر اريز هم به خاطر اين كه آخر gow1 كشتيمش فكر ميكنم باقي مونده هاش باشه.وگرنه كه كاملا صورتش هم پيداس. من فكر ميكنم با سنگي يا چيزي دوباره بارسازيش كردن.
شمام همون چیزایی که توضیح دادم رو بخون حداقل برای یه سری از سوالاتت و ابهامات جوابی پیدا میکنی.

جدا ازتون خواهش میکنم اگر راجب چیزی اطلاعی ندارید اصلا در موردش اظهار نظر نکنید که این کارتون باعث گمراهی بقیه هم میشه.

.
جااااااااااااااااان !!!!!!!!
من خودم داستان GOW رو نوشتم و در اختیار همه گذاشتم اونوقت شما می گی چیزی که نمی دونی نگو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که نمی تونم مثل شما بیام یه صفحه توضیح بنویسم به زبون ساده تر واسش گفتم:mad: اون که خدا نبوده و اینا برای بهتر فهمیدن بود منظور این بود که به اون دیدی که دوستمون تصور می کردن نبوده . گرفتی!

تقريبا اون توضيحات شما رو ميدونستم ولي يك نكته اي هست ... اونم اينه كه اول gow 2 اگه كريتوس خدا بود پس چرا وقتي مرد رفت تو underworld ؟چرا مرگش مثل بقيه خداها نبود؟

جااااااااااااااااان !!!!!!!!
من خودم داستان GOW رو نوشتم و در اختیار همه گذاشتم اونوقت شما می گی چیزی که نمی دونی نگو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که نمی تونم مثل شما بیام یه صفحه توضیح بنویسم به زبون ساده تر واسش گفتم:mad: اون که خدا نبوده و اینا برای بهتر فهمیدن بود منظور این بود که به اون دیدی که دوستمون تصور می کردن نبوده . گرفتی!
عزیز دلم جوری که شما توضیح دادی درست نبود .
خب در مورد اولی باید بگم که اول زئوس خدا نبوده
خودش و بقیه خواهر برادرها رو خدا می کنه
اینا چین آخه خودت خندت نمیگیره؟
سعی کن برای تفهیم مطالبی که میخوای به دیگران بدی چیز اشتباهی نگی که بدتر خرابش بکنه.

تقريبا اون توضيحات شما رو ميدونستم ولي يك نكته اي هست ... اونم اينه كه اول gow 2 اگه كريتوس خدا بود پس چرا وقتي مرد رفت تو underworld ؟چرا مرگش مثل بقيه خداها نبود؟
بهتره بگی تقریبا نمیدونستم! متوجه همون نکته نشدی خب تو پست قبل توضیح دادم که زئوس چه کار کرد که تونست قدرتهای کریتوس رو تماما ازش صلب کنه

اول بازی هم آتنا از کریتوس خواهش کرد که قتل عام مردم و جنگهای پیاپی رو تمام کنه ولی کریتوس به حرفش اعتنایی نکرد و آتنا هم گفت پس دیگه چاره برام نگذاشتی. همون اول بازی زئوس با یک حیله کریتوس رو به اندازه یک انسان درمیاره و بعد هم با فرستادن شمشیر اُلمپ به بهانه کمک به کریتوس کل قدرتهای خدایی کریتوس رو ازش میگیره .(کریتوس با برداشتن شمشیر اُلمپِوس کل قدرتهای خداییش رو از دست داد در واقع قدرتهاش توسط اون شمشیر بلعیده شد!) در آخر هم کریتوس طبق نقشه زئوس اینقدر ضعیف شد که زئوس به راحتی شمشیر رو در شکمش فرو کرد.
وقتی کریتوس دیگه خدا نباشه و قدرتهاشو از دست بده میشه همانند یک انسان یک موجود mortal همون فناپذیر و به underworld میره!

آخرین ویرایش:
عزیز دلم جوری که شما توضیح دادی درست نبود .

اینا چین آخه خودت خندت نمیگیره؟
سعی کن برای تفهیم توضحیاتی که میخوای به دیگران بدی چیز اشتباهی نگی که بدتر خرابش بکنه.
همه که مثل شما حرفه ای نیستن. مجبور بودم برای تفهیم بهتر اونجوری بگم.اونم منظورم:
این نبوده که خدا نبودن و شدن چون اینا که از پدر و مادر خدا هستن خود به خود خدا هستن.منظورم این بوده که کرونوس نمی خواسته که اونا بهش غلبه کنن و به جای اون باشن به همین دلیل می خواسته همه رو بخوره ولی بعد از اون جنگ زئوس خودش و بقیه رو به اون مقام ها می رسونه.
گفتم خدا می کنه منظور مقام هاشون بوده نه اینکه خدا نبودن. OK

این نبوده که خدا نبودن و شدن چون اینا که از پدر و مادر خدا هستن خود به خود خدا هستن.منظورم این بوده که کرونوس نمی خواسته که اونا بهش غلبه کنن و به جای اون باشن به همین دلیل می خواسته همه رو بخوره ولی بعد از اون جنگ زئوس خودش و بقیه رو به اون مقام ها می رسونه.
گفتم خدا می کنه منظور مقام هاشون بوده نه اینکه خدا نبودن. OK
منظور شمارو میفهمم ولی طرز بیان کردن و دانسته هاتون کافی نیست. در پست قبل توضیح دادم که اگه توجه کنید ابهامات داستان براتون از بین میره کرونوس از سرنوشتی که خودش بر سر پدرش آورده بود میترسید به همین خاطر فرزندانش رو می بلعید تا مبادا روزی بچه های خودش همون بلا رو سر خودش بیارن که دقیقا فرزندش زئوس کار اشتباه پدرش (کرونوس) رو انجام داد .(موقعی که زئوس کرونوس رو شکست داد زمین رو بین برادران و خواهران خودش تقسیم کرد. آسمانها رو خودش در اختیار گرفت. دریاها پوسایدن، Underworld هیدیز و....) تلفیق داستان کریتوس با داستان اساطیر یونانی خیلی جالب از آب دراومده در واقع کریتوس هم داره کار کرونوس و زئوس رو تکرار میکنه . در طول بازی هم بارها Athena به Kratos میگه :
No son should destroy his own father

منظور شمارو میفهمم ولی طرز بیان کردن و دانسته هاتون کافی نیست. در پست قبل توضیح دادم که اگه توجه کنید ابهامات داستان براتون از بین میره کرونوس از سرنوشتی که خودش بر سر پدرش آورده بود میترسید به همین خاطر فرزندانش رو می بلعید تا مبادا روزی بچه های خودش همون بلا رو سر خودش بیارن که دقیقا فرزندش زئوس کار اشتباه پدرش (کرونوس) رو انجام داد .(موقعی که زئوس کرونوس رو شکست داد زمین رو بین برادران و خواهران خودش تقسیم کرد. آسمانها رو خودش در اختیار گرفت. دریاها پوسایدن، Underworld هیدیز و....) تلفیق داستان کریتوس با داستان اساطیر یونانی خیلی جالب از آب دراومده در واقع کریتوس هم داره کار کرونوس و زئوس رو تکرار میکنه . در طول بازی هم بارها Athena به Kratos میگه :
No son should destroy his own father
دقیقا همینه. منظورمو بد رسوندم. درست نبود شما زود قضاوت کنید.

Ares پسر زئوس بود و زئوس نمیتونست و نمیخواست به دست خودش پسرشو بکشه. کشتن خدای جنگ که Ares بود کار بسیار سختی برای هر کدوم از خدایان حتی زئوس بود. .
زئوس ، کریتوس رو برای کشتن Ares اجیر کرده بود در حین بازی(GOW1) هم دائما کریتوس از کمک و دریافت یکی از قدرتهای هر کدام خدایان از پوسایدِن گرفته تا آتنا و هیدیز و زئوس بهره مند میشد و در آخر هم با نشان دادن راه دستیابی به جعبه پاندورا آخرین چیزی رو که داشتند برای هر چه قدرتمند تر کردن کریتوس به کار گرفتند (Pandora's box که توسط ساخته شده قدرتی همانند خدا به کسی که بهش دست پیدا کنه میداد )به خاطر این آتنا کریتوس رو برای رسیدن به جعبه پاندورا راهنمایی کرد تا کریتوس با استفاده از اون بتونه Ares رو از بین ببره . همه اینکارها انجام شد تا جلوی خونخواهی و زیاده خواهی های اِریز گرفته بشه.

در GOW2 همونطور که دیدید کریتوس درست همون راهی رو ادامه میداد که اریز قبلا رفته بود

این حرفهایی که به خاطر اینکه نصف آدم بود نصف خدا و دورگه بود! همش اشتباهه محظه خواهشا فرضیه سازی نکنید فقط یکی از فرضیه های شما برای نابودی کل داستان بازی کافیه!
در بالا توضیح دادم که چرا و چطور کریتوس کشته شد ( در واقع کریتوس خدا بود دیگه مثل یه آدم معمولی فنا پذیر نبود)

دوست عزیز ما اینجا اومدیم دعوا یا می خوایم یک جمع صمیمانه داشته باشیم و باهم دیگه به بحث بپردازیم؟ شما بهتره تو رفتارت یک تجدید نظر بکنی. کلا خیلی تند حرف میزنی.
در مورد حرف هایی که در مورد پست من زدین شما اول بهتره بری تمام پست های این 2-3 صفحه من رو بخونی بعد بیای این جوری نظر بدی. من دقیقا همین حرف شما رو در مورد GOW I تو پست شماره 2279 گفتم که خداها همه به توافق رسیدن تو این کار و برای همین بهش کمک کردن. این قضیه نیمه خدا بودن هم کاملا درست هست. خدایان تو شماره یک اشاره کردن که چون نمی خوان این کار رو خودشون بکنند به کسی کار رو سپردن که تواناییش رو داشته باشه. شما یکهو وسط یک بحث دیگه اومدی پریدی یکی از پست های من رو نقل قول کردی میگه فلان بعد خیلی به صحبت های خودت هم مینازی. من تمام متن شما رو خوندم کاملا هم درست هست ولی در این مورد کامل نبود.
اما در مورد شماره 2 خوب در مورد مرگش که من هم همین حرف رو زدم. گفتیم که Zeus به شکل اون پرنده اومد و اول رو شونه کریتوس اومد و کوچیکش کرد بعد هم که قدرت هاش رو با BOO گرفت و در نهایت هم چون تمام قدرت های خدا بودن خودش رو از دست داد مثل یک انسان فانی کشته شد و بعد هم ادامه اتفاقات شماره 2 پیش اومد.
در کل در درست بودن اون حرف های شما شکی نیست چون من همه رو می دونستم و یک مقدارش هم دیشب تو مقاله دوستمون یاد گرفتم. به نظرم بهتره اگه از جای دیگه ناراحتی تو انجمن خالیش نکنی و یا اگه کلا اخلاقت این جوری هست تو رفتارت یک تجدید نظری بکنی.
موفق باشی

به نظرم بهتره اگه از جای دیگه ناراحتی تو انجمن خالیش نکنی و یا اگه کلا اخلاقت این جوری هست تو رفتارت یک تجدید نظری بکنی.
والا ما که بجز اطلاعات و شفاف سازی جامع تو پست دوستمون چیز دیگه ای ندیدیم!

دوست عزیز می تونم بپرسم تو اولین SP ایشون منظور از اون قسمت که bold کردن چی هست؟ حتما قربون صدقه من داشتن میرفتن اشتباه فهمیدم. ببخشید از شما.
در ضمن نصف این حرف ها رو که من به صورت خلاصه تر گفته بودم(در مورد GOW I) بقیش رو هم که دوستمونChuji به طور کامل تو مقلاشون توضیح داده بودن و لینکش رو هم به اون دوستمون که سوال داشتن دادن. حالا نمی دونم مشکل کجا هست که ایشون این جوری صحبت کردن.

به نظر من کریتوس باز زندس چون بعد کردیتس نشون میده که شمشیر افتاده رو زمین و کریتوس نست و رد خونش تا لبه ی پرتگاه میره

دوست عزیز اگه میشه از SP استفاده کن. همه بازی رو تموم نکردن. مرسی

آخرین ویرایش:
بهتره بگی تقریبا نمیدونستم! متوجه همون نکته نشدی خب تو پست قبل توضیح دادم که زئوس چه کار کرد که تونست قدرتهای کریتوس رو تماما ازش صلب کنه

وقتی کریتوس دیگه خدا نباشه و قدرتهاشو از دست بده میشه همانند یک انسان یک موجود mortal همون فناپذیر و به underworld میره!
خوب ما هم كه همينو ميگفتيم ميگفتيم وقتي كريتوس به دست زئوس كشته شد زماني بود كه ديگه كريتوس خدا نبود. ,ولي وقتي شما دوباره توضيح دادي فكر كردم منظورت اين بوده كه زمان مرگ هنوز خدا بوده ولي زورش كم شده بوده.
خلاصه اشتباه شده ... پيش مياد ... شما خودتو ناراحت ...

خوب ما هم كه همينو ميگفتيم ميگفتيم وقتي كريتوس به دست زئوس كشته شد زماني بود كه ديگه كريتوس خدا نبود. ,ولي وقتي شما دوباره توضيح دادي فكر كردم منظورت اين بوده كه زمان مرگ هنوز خدا بوده ولي زورش كم شده بوده.
خلاصه اشتباه شده ... پيش مياد ... شما خودتو ناراحت ...
در کل من هم موافقم بی خیال. اصلا ارزشش رو نداره که بخوایم خودمون رو به خاطر این مسائل ناراحت کنیم. من هم تو پست اولم گفتم که ایشون کامل توضیح دادن ولی چیزی اضافه نگفتن. تمام پست های ما رو جمع می کردن تقریبا میشد حرف های ایشون. امیدوارم که کدورتی نباشه. البته من و دوستان که اصلا تند حرف نزدیم و ایشون تند حرف زدن. ولی در کل بی خیال. امیدوارم که هم موفق باشید و سال خوبی رو در پیش رو داشته باشید

شما لطف داری ممنون

دوست عزیز ما اینجا اومدیم دعوا یا می خوایم یک جمع صمیمانه داشته باشیم و باهم دیگه به بحث بپردازیم؟ شما بهتره تو رفتارت یک تجدید نظر بکنی. کلا خیلی تند حرف میزنی.
در مورد حرف هایی که در مورد پست من زدین شما اول بهتره بری تمام پست های این 2-3 صفحه من رو بخونی بعد بیای این جوری نظر بدی. من دقیقا همین حرف شما رو در مورد GOW I تو پست شماره 2279 گفتم که خداها همه به توافق رسیدن تو این کار و برای همین بهش کمک کردن. این قضیه نیمه خدا بودن هم کاملا درست هست. خدایان تو شماره یک اشاره کردن که چون نمی خوان این کار رو خودشون بکنند به کسی کار رو سپردن که تواناییش رو داشته باشه. شما یکهو وسط یک بحث دیگه اومدی پریدی یکی از پست های من رو نقل قول کردی میگه فلان بعد خیلی به صحبت های خودت هم مینازی. من تمام متن شما رو خوندم کاملا هم درست هست ولی در این مورد کامل نبود.
اما در مورد شماره 2 خوب در مورد مرگش که من هم همین حرف رو زدم. گفتیم که Zeus به شکل اون پرنده اومد و اول رو شونه کریتوس اومد و کوچیکش کرد بعد هم که قدرت هاش رو با BOO گرفت و در نهایت هم چون تمام قدرت های خدا بودن خودش رو از دست داد مثل یک انسان فانی کشته شد و بعد هم ادامه اتفاقات شماره 2 پیش اومد.
در کل در درست بودن اون حرف های شما شکی نیست چون من همه رو می دونستم و یک مقدارش هم دیشب تو مقاله دوستمون یاد گرفتم. به نظرم بهتره اگه از جای دیگه ناراحتی تو انجمن خالیش نکنی و یا اگه کلا اخلاقت این جوری هست تو رفتارت یک تجدید نظری بکنی.
موفق باشی
برهان خان برادر من شما فقط به خاطر اون جمله ای که bold کرده بودم اینقدر ناراحتی؟ باشه اونو باخودم بودم.

کلا فرضیه هاتون مبنی بر هرج و مرج و دورگه بودن و خدا نبودن و .... 180 درجه با داستان بازی فرق میکرد!
به هر حال اگر فکر میکنید قسمتی از داستان براتون مبهمه بپرسید توضیح میدم خدمتتون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or