m-uncharted
کاربر سایت
نه ديگه سر گذشت هركول رو نميدونم به خاطر همين نميدونم تو underworld بوده يا نه.
اما اينكه خدايي تا حالا زنده نشده دليل خوبي نيست چون كريتوس هم يك زماني خدا بود . البته همونطوري كه تو gow3 ديديم آتنا هم هست.
راستش من اون فيلمي كه آخر gow 1 باز ميشه رو نديدم شايد به خاطر همين نظرات متفاوت دارم.
خوب ببین در مورد خدا بودن اگه دقت کنی کریتوس در تمام زمان هایی که به Underworld رفت خدا نبود چه تو شماره 1 چه 2 و چه 3 پس مرگش درست بوده و مثل بقیه آدم ها. اما در مورد Athena اون خودش یک اشاره کوچیکی در اولین ملاقاتش با کریتوس داشت که گفت من به خاطر از خودگذشتی که کردم(منظورش زمانی هست که کریتوس به اشتباه او رو کشت) به یک مقام بالاتری رسیدم و برای همین نابود نشدم و هنوز می تونم با انسان ها رابطه داشته باشم. وگرنه تمام خداها مردن و نمونش هم Ares هست که حتی ما در اول این شماره به آرامگاه اون هم میریم.( Tomb Of Ares)
اوني كه ما ديديم خودش نبود ... باقي مونده هايي از اريز رو ديديم
يه سوال براي من پيش اومده چرا زئوس به جاي اينكه اريز رو بكشه (مثل اول gow 2 كه كريتوس رو كشت) كريتوس رو فرستاد تا اريز رو بكشه؟
SPOILERاگه قرار بود بين خداها درگيري بشه ميشد چه فرقي ميكنه زئوس يك خدا رو بكشه يا اين كه يكيو بفرسته تا يك خدارو بكشه در هر صورت زئوس اگه دلش نخواد يكي خدا باشه يجوري ميكشدش.در ضمن قبلا زئوس يك خدارو كشته بود .پدرشو . اينجا نوشته همون اولاي مطلب. ذكر كرده كه پدرش هم خدا بوده.پس تو كشتن خداها سابقه داشته.
در مورد آتنا هم اينو ميخواستم بگم كه كي فكر ميكرد يه همچين دليلي بيارن و دوباره به بازي برش گردونن.
در كل اگه سازنده ها بخوان يكيو زنده كنن يه دليلي ميارن و زنده اش ميكنن. در حال حاضر هم براي زنده كردن چند تا از شخصيت ها يه بهونه اي دارن.
يه سوال ديگه هم داشتم كريتوس سه بار مرد ولي دوباره برگشت . اين دفعه ي آخر كه خود كشي كرد ديگه نميتونه برگرده؟
SPOILERاگه قرار بود بين خداها درگيري بشه ميشد چه فرقي ميكنه زئوس يك خدا رو بكشه يا اين كه يكيو بفرسته تا يك خدارو بكشه در هر صورت زئوس اگه دلش نخواد يكي خدا باشه يجوري ميكشدش.در ضمن قبلا زئوس يك خدارو كشته بود .پدرشو . اينجا نوشته همون اولاي مطلب. ذكر كرده كه پدرش هم خدا بوده.پس تو كشتن خداها سابقه داشته.
در مورد آتنا هم اينو ميخواستم بگم كه كي فكر ميكرد يه همچين دليلي بيارن و دوباره به بازي برش گردونن.
در كل اگه سازنده ها بخوان يكيو زنده كنن يه دليلي ميارن و زنده اش ميكنن. در حال حاضر هم براي زنده كردن چند تا از شخصيت ها يه بهونه اي دارن.
يه سوال ديگه هم داشتم كريتوس سه بار مرد ولي دوباره برگشت . اين دفعه ي آخر كه خود كشي كرد ديگه نميتونه برگرده؟
دوست عزیز شما هیکل به اون گندگی Ares رو ندیدی؟ Ares به صورت کامل اون جا زیر یک قالب یخ مانند بودش و اصلا هم ناقص نبود و باقی مونده از چیزی هم نبود.
در مورد کشتن کریتوس بازهم شما پست قبلی من رو درست نخوندی. ببین Ares یک خدای کامل بود یعنی هم پدر و هم مادرش خدا بودند پس نمیشد که یکی از خداها همین جوری بیاد Ares رو بکشه چون این جوری باعث به وجود اومدن هرج و مرج میشد، و این هرج و مرج در صورتی که Zeus این کار رو می کرد بیشتر هم میشد. پس کریتوس رو انتخاب کردن که یک نیمه خدا بود یعنی از یک طرف خدا و از طرف دیگه آدم معمولی بود.
در مورد کشتن کریتوس در اول شماره 2 هم که خوب معلومه به این دلیل کشتش که اون موقع کریتوس دیگه خدا نبودش و حتی اگه خدا هم بود بازهم Zeus این حق رو داشت که اون رو بکشه به این علت که کریتوس یک خدای کامل نبود و به نوعی دورگه بود. متوجه منظور من شدین یا بیشتر توضیح بدم؟
متوجه منظور شما كه شدم . ولي گفتم كه قبلا زئوس يك نفر رو كه هم خودش هم پدر مادرش خدا بودن رو كشته بوده پس قابليت كشتن خداهارو داشته.
من فكر ميكنم منظور شما اينه كه با كشتن اريز اعتمادي كه بقيه ي خداها بهش داشتن رو از ميدن و شك و شك بازي شروع ميشه. كه اگه قرار باشه اينجوري باشه بازهم فرقي نميكنه خودت بكشي يا يكي ديگه رو بفرستي بره بكشه.در مورد قبر اريز هم به خاطر اين كه آخر gow1 كشتيمش فكر ميكنم باقي مونده هاش باشه.وگرنه كه كاملا صورتش هم پيداس. من فكر ميكنم با سنگي يا چيزي دوباره بارسازيش كردن.
حالا اگه هنوزم منظور شمارو اشتباه متوجه شدم معذرت ميخوام.