God of War III

نه روی normal حدود 4:30 تا 5 ساعت از بازی که بری جلو فقط اون قسمت با یکم بعدش مورد داره! که اونم میتونی اصلا کاری بهش نداشته باشی و سرت رو بندازی پایین و بری پی کارت!

*Spoiler*

تو بازی نشونه ای از برادر اصلی کریتوس هم وجود، نزدیک یکی از دروازه های Hades یک note روی زمین هست که 99% مال برادر کریتوس هست:

Hades, I beg at your Palace gates, grant me a reprieve!
Have I not become all you have wanted?
Are my debts not paid in full?

How long must I hope for a rescue that will never come?
He becomes a god, while I rot and suffer.

Release me so that I may have my revenge!
الان هم که Hades کشته شده پس برادرش آزاد شده.
یه سری شایعات هم قبل از عرضه بازی بود، مثل تروفی GOW Collection و ...
خلاصه به نظرم بالاخره برادر کریتوس رو یا تو epilogue میبینیم، همون DLC که کارگردان بازی درموردش صحبت کرده بود، یا تو GOW IV

آی ملت یک تغییری تو سایت www.spartansstandtall.com اتفاق افتاده!
این قطب نما نمای کنار صفحه اون قسمت خونش از نصف هم بیشتر شده!
مثل اینکه یکی دو هفته دیگه یک خبرهایی میشه! :d احتمالا به همین چیزی که کیوان تو پست بالایی گفته ربط داره!

فقط اگر بازی رو تموم نکردید پست بالایی رو نخوندید!

ویرایش:

مثل اینکه پشت صفحش هم عوض شده! البته مطمئن نیستم چون مثل همیشه سریع نیمد و نیم ساعت لفطش میده حدس زدم :d بیاد ببینیم چیه! مُردم! :d

آخرین ویرایش:
یک باگ شیرین
وقتی سر هلیوس رو گرفتید برید جلو تا......برسید به اونایی که میرن تو زمین
وقتی به گروه اول یرسید دوربین میره نشونشون بده از نزدیک
L2و مثلث رو نگه دارید تا پر شه بعد دوربین برگشتنی میره تو باقالی ها رها کنید و چند دور بچرخید
آن وقت یک طبقه پایین ترید!!!!!!!
از تو زمین رد میشید
100 باری این کارو کردم
دوستمون راست میگفت مثل بچه آدم که بازی نمیکنم
تو اين يكي اسپويلر نيست ولي تو بقيه اش هست
تو بازيي كه آيتم هاي مخفي داره بايد كنجكا يا فضولي (يا هر چي دوست داريد اسمشو بزاريد) كرد تا بشه اون آيتم هارو پيدا كرد و اگه بخواي مثل بچه آدم بازي نكني اصلا به آخر بازي نميرسي.
من تو همون طي كردن مسير به صورت معمولي هم باگ ديدم يه جا بايد ميپريدي ديوار رو ميگرفتي يكدفعه اي به جاي اين كه ديوار رو به گيره به صورت تابلو افتاد پايين.
Spoiler
*Spoiler*

تو بازی نشونه ای از برادر اصلی کریتوس هم وجود، نزدیک یکی از دروازه های Hades یک note روی زمین هست که 99% مال برادر کریتوس هست:

الان هم که Hades کشته شده پس برادرش آزاد شده.
یه سری شایعات هم قبل از عرضه بازی بود، مثل تروفی GOW Collection و ...
خلاصه به نظرم بالاخره برادر کریتوس رو یا تو epilogue میبینیم، همون DLC که کارگردان بازی درموردش صحبت کرده بود، یا تو GOW IV

من فعلا بازيو يك بار تموم كردم.فكر كنم هركولس برادر كريتوس بود و زماني هم كه ميخواستي باهاش بجنگي يه چيزايي ميگفت در مورد اين كه پدر(زئوس)بايد منو به جاي تو براي كشتن اريز (خداي جنگ) مي فرستاد و...
احتمال اين هست كه نامه از طرف هركولس باشه و ميخواسته از كريتوس انتقام بگيره. آخه ،اگه اشتباه نكنم، اونم mortal بود.

آخرین ویرایش:
تو اين يكي اسپويلر نيست ولي تو بقيه اش هست
تو بازيي كه آيتم هاي مخفي داره بايد كنجكا يا فضولي (يا هر چي دوست داريد اسمشو بزاريد) كرد تا بشه اون آيتم هارو پيدا كرد و اگه بخواي مثل بچه آدم بازي نكني اصلا به آخر بازي نميرسي.
من تو همون طي كردن مسير به صورت معمولي هم باگ ديدم يه جا بايد ميپريدي ديوار رو ميگرفتي يكدفعه اي به جاي اين كه ديوار رو به گيره به صورت تابلو افتاد پايين.
Spoiler

من فعلا بازيو يك بار تموم كردم.فكر كنم هركولس برادر كريتوس بود و زماني هم كه ميخواستي باهاش بجنگي يه چيزايي ميگفت در مورد اين كه پدر(زئوس)بايد منو به جاي تو براي كشتن اريز (خداي جنگ) مي فرستاد و...
احتمال اين هست كه نامه از طرف هركولس باشه و ميخواسته از كريتوس انتقام بگيره. آخه ،اگه اشتباه نكنم، اونم mortal بود.

100% اسپویل
نه دوست عزیز , هرکول یکی از برادر های کریتوس هست یه برادر دیگه هم داشته که همون اوایل وقتی تازه کریتوس عضو ارتش میشه می میره.منظور کیوان اون برادرشه

این هرکول فکر کنم پدرش زئوس و مادرش هرا هست! ولی کریتوس مادرش یکی دیگست. و منظور کیوان هم برادر تنیشه! چون هرکول و Ares هر دو برادرای ناتنیه کریتوس بودند! حالا مطمئن نیستم مادر هرکول هم هرا هست یا نه یکجا شنیدم هست حالا راست و دروغش رو نمیدونم :d فقط میدونم این برادر با اون برادر فرق داره! :d

100% اسپویل
نه دوست عزیز , هرکول یکی از برادر های کریتوس هست یه برادر دیگه هم داشته که همون اوایل وقتی تازه کریتوس عضو ارتش میشه می میره.منظور کیوان اون برادرشه
اسپويل
درسته منم اولين بار كه نوشته رو ديدم يه همچين فكري كردم. ولي وقتي بازيو تموم كردم و براي بار دوم بازيو شروع كردم و رسيدم به همين نوشته به نظرم رسيد كه نويسنده نوشته احتمالا هركولس بوده. ولي چون زماني كه كريتوس خداي جنگ ميشه اين شخص داشته عذاب ميكشيده و پوسيده ميشده بايد ديد گذشته ي هركولس آيا همينجوري بوده يا نه . گفتم كه بازيو فقط يبار تموم كردم و همه ي مطالب بازي يادم نيست. ولي در هر صورت هر كسي هست دل پري داره. شايد هم اريز بوده البته براي اينكه اريز رو هم دوباره زنده كنن يه نشونه هايي هست مثل باقي مونده هاي اريز كه اول بازي بهش ميرسيم. بايد ديد كه سازندگان بازي چيكار ميكنن

جواب snakemgs3
درسته منم اولين بار كه نوشته رو ديدم يه همچين فكري كردم. ولي وقتي بازيو تموم كردم و براي بار دوم بازيو شروع كردم و رسيدم به همين نوشته به نظرم رسيد كه نويسنده نوشته احتمالا هركولس بوده. ولي چون زماني كه كريتوس خداي جنگ ميشه اين شخص داشته عذاب ميكشيده و پوسيده ميشده بايد ديد گذشته ي هركولس آيا همينجوري بوده يا نه . گفتم كه بازيو فقط يبار تموم كردم و همه ي مطالب بازي يادم نيست. ولي در هر صورت هر كسي هست دل پري داره. شايد هم اريز بوده البته براي اينكه اريز رو هم دوباره زنده كنن يه نشونه هايي هست مثل باقي مونده هاي اريز كه اول بازي بهش ميرسيم. بايد ديد كه سازندگان بازي چيكار ميكنن
اسپویل اسپویل
نه آخه هرکول کینه ای از گذشته از کریتوس نداشته ولی اون یکی برادرش با کریتوس خیلی دوست بودن و خلاصه خیلی رابطه صمیمانه داشتن ولی سر جنگ که میشه چون کریتوس بنیه ی قوی داشته :biggrin1: می ره تو ارتش و این یکی برادرش رو ول می کنه اینم چون زیاد قوی نبوده به کوهستان ها پناه می بره و همون جا می میره به همین دلیل خیلی کینه داره
اگه شماره ی 1 و 2 و COO رو بازی کردی می تونی داستان کامل رو اینجا بخونی اگه بازی نکردی یا نمی خوای داستان واست اسپویل بشه اصلا اینجا نرو
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=29221

آخرین ویرایش:
نه آقا اشتباه شد تو ویکی پدیا نوشته دشمن اصلی او هرا بوده! :d به به! :d
و این هرکول کلا 12 خان داشته که تا اینجایی که ما رفتیم ایشون خیلی زحمت کشیدند و فقط خان اول که Nemean Lion رو رد کرده! و دیدیم که چقدر هم اسم این شیر بخت برگشته رو برد :d

اسپويل

هرکول آخه تو underworld چیکار میکنه که برای Hades نامه بنویسه؟ شما مثل اینکه اصلا سرگذشت هرکول رو نمی دونید نه؟ :دی
اون برادری که ما ازش صحبت میکنیم برادر اصلی کریتوس ـه که از یک مادر و پدر هستن... GoW 1 رو وقتی تموم میکنید یه ویدیو تو قسمت Treasure باز میشه که سرگذشت برادر کریتوس رو نشون میده که میمیره و به underworld میره.
در ضمن خداها وقتی کشته میشن دیگه راه برگشتی براشون نیست، اگرنه این همه خدا که کریتوس کشته دوباره زنده میشن، پس Ares هم نمی تونه باشه.

این هرکول فکر کنم پدرش زئوس و مادرش هرا هست! ولی کریتوس مادرش یکی دیگست. و منظور کیوان هم برادر تنیشه! چون هرکول و Ares هر دو برادرای ناتنیه کریتوس بودند! حالا مطمئن نیستم مادر هرکول هم هرا هست یا نه یکجا شنیدم هست حالا راست و دروغش رو نمیدونم :d فقط میدونم این برادر با اون برادر فرق داره! :d
امیر نمیشه مامانش Hera باشه:biggrin1: آخه اگه این طوری باشه که باید خدا میشد چون که هم باباش خدا بود و هم مادرش یعنی باید مثل Athena و Ares می شد. راستی لینک داستان Hercules و خان هاش رو می تونی بدی. خیلی دوست دارم بخونمش:biggrin1:

هرکول آخه تو underworld چیکار میکنه که برای Hades نامه بنویسه؟ شما مثل اینکه اصلا سرگذشت هرکول رو نمی دونید نه؟ :دی
اون برادری که ما ازش صحبت میکنیم برادر اصلی کریتوس ـه که از یک مادر و پدر هستن... GoW 1 رو وقتی تموم میکنید یه ویدیو تو قسمت Treasure باز میشه که سرگذشت برادر کریتوس رو نشون میده که میمیره و به underworld میره.
در ضمن خداها وقتی کشته میشن دیگه راه برگشتی براشون نیست، اگرنه این همه خدا که کریتوس کشته دوباره زنده میشن، پس Ares هم نمی تونه باشه.
نه ديگه سر گذشت هركول رو نميدونم به خاطر همين نميدونم تو underworld بوده يا نه.
اما اينكه خدايي تا حالا زنده نشده دليل خوبي نيست چون كريتوس هم يك زماني خدا بود . البته همونطوري كه تو gow3 ديديم آتنا هم هست.
راستش من اون فيلمي كه آخر gow 1 باز ميشه رو نديدم شايد به خاطر همين نظرات متفاوت دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or