God of War III

نه دوست عزیز هنوز آپدیتی نیومده از طرف سانتا:bye:
خیلی هم عجیبه با وجود این همه باگ:thinking:
به آقا علی رضا چی می گی چرا شهر رو شلوغ می کنی :biggrin1: باگ وقتی واسه یه شرکت باگ به حساب میاد که واسه حداقل 80 تا 90 درصد کاربرا وجود داشته باشه نه هفت , هشت , ده نفر بین این همه ملت! الان تو همین چند صفحه ی اخیر ببین چند نفر گفتن از این باگ های عجیب غریب داشتن؟ شاید 10 نفر هم نشن! مثلا باگ های HR واسه همه بود و مشکل از خود بازی بود پس واسش یه آپدیت دادن بیرون. ولی این باگها واسه یه سری محدود از افراد بوده و تو هیچ کدوم از نقد ها هم نمی بینی به این نکته اشاره شده باشه حالا واسه شماها مشکل از چیه باید مشخص بشه :confused: بعد کنسول درسته فقط بازی رو اجرا می کنه ولی اگه لنزش کثیف بشه یا ضعیف بشه یا هارد کنسول پر باشه یا سرعت کافی واسه انتقال داده ها رو نداشته باشه به خصوص واسه این بازی که نصب نداره ممکنه یه سری مشکل ایجاد کنه ولی گفتم نمی دونم مشکل از چیه ولی یه چیزی هست که واسه شماها باگ داره و واسه خیلی های دیگه نه.

این Wallpaper رو به خاطر طرفداران این بازی درست کردم . ایده ی این کار و تهیه ی عکس ها هم از دوست خوبم Chuji بوده که ازش ممنونم .
امیدوارم خوشتون بیاد .
اگر هم عیبی داره به بزرگی خودتون ببخشید .

بازيو امروز تموم كردم.
خيلي قشنگ بود. اوايل بازي منو ياد آنچارتد 2 مينداخت ..همينطور صفحه لودينگ...
ديگه از اونجور باگها نداشم ولي يه جاي بازي يكم گير ميزد......
براي من روي جعبه ي ديسك يه نقطه ي زرد رنگ داره.... شايد به باگدار بودن بازي ربط داشته باشه.

سلام دوستان
من امروز بازی رو رو درجه very hard )Chaos) شروع کردم و تا هیلیوس رفتم. سخت ترین جاش هیدیس بود که سه ساعت وقتم رو گرفت تا شکستش دادم.
کسی رو این درجه تا حالا بازی رو تموم کرده؟
بعد از هیدس فکر کنم زئوس سخت ترین جاش باشه درسته؟

گفتم شايد نقطه زرد معنيش اينه كه اين نسخه زود تر از بقيه اومده و ممكنه باگ داشته باشه.آخه بازي heavy rain اين نقطه رو نداره.همينطور آنچارتد 2 و 1 و mgs4 و... (اينايي كه من ديدم).

چیزی نمی دونی نگو :دی
فقط بازی های First Party این نقطه ی زرد رودارن .
البته بازی های ریجن 2 و first party
=========================================
به نظر من باگ ها زمانی میان که شما دلتون می خواید فوضو.. ببخشید کنجکاوی کنید تو محیط بازی .چون اگه مثل بچه ادم بازی رو بره یکی دوتا بیشتر نمی بینی.:blushing:
================================================
دیگه این باگ رو تموش کنید بریم سراغ بازی
دوستان بهترین روش برای شکستن اون کوزه ها تو قسمت چلنج چیه ؟؟؟من نمی تونم.
کلا تا حالا 2 تاش رو رفتم بقیش خیلی service می کنه:biggrin1:

به نظر من باگ ها زمانی میان که شما دلتون می خواید فوضو.. ببخشید کنجکاوی کنید تو محیط بازی .چون اگه مثل بچه ادم بازی رو بره یکی دوتا بیشتر نمی بینی.:blushing:
راحت ترین چلنجش همونه.:biggrin1:
باید کاری کنی که همه ضربه هات بخوره به کوزه ها و ضربه هات هدر نره و روی زمین نخوره.ضربه الکی هم نزن.
چند بار که بری راهش میاد دستت.

بهترین راه اینه که شما اون محیط رو به صورت حرف G طی کنید.محلی که شما اول اونجا هستین نوک شکستگیه بعد مثل حرف G اول میاید پایین بعد رو اون قوس می چرخید. برای ضربه زدن فقط و فقط از این حرکت استفاده کنید: مربع , مربع , مثلث
و تمام :biggrin1:
----------------------------------------------------------
chuji‏ من اصلا منظورم اون نبودمعضرت
خواهش. مشکلی نیس

راحت ترین چلنجش همونه.:biggrin1:
باید کاری کنی که همه ضربه هات بخوره به کوزه ها و ضربه هات هدر نره و روی زمین نخوره.ضربه الکی هم نزن.
چند بار که بری راهش میاد دستت.

بهترین راه اینه که شما اون محیط رو به صورت حرف G طی کنید.محلی که شما اول اونجا هستین نوک شکستگیه بعد مثل حرف G اول میاید پایین بعد رو اون قوس می چرخید. برای ضربه زدن فقط و فقط از این حرکت استفاده کنید: مربع , مربع , مثلث
و تمام :biggrin1:
دادا ما که هاردکور گیمر نیستیم.:biggrin1::-"
ممنون
=======================
ممنون
الان خونه نیستم حتما امتحان می کنم .کلا راه باحالی بود:love:

بچه ها جواب منو ندادین.
من امروز بازی رو رو درجه very hard )Chaos) شروع کردم و تا هیلیوس رفتم. سخت ترین جاش هیدیس بود که سه ساعت وقتم رو گرفت تا شکستش دادم.
کسی رو این درجه تا حالا بازی رو تموم کرده؟
بعد از هیدس فکر کنم زئوس سخت ترین جاش باشه درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or