God of War III

دوستان این challenge های بازی رو اگه تموم کنیم تروفی دارن؟!
یه سوال دیگه هم داشتم combat arena چطور باز می شه
ممنون
با تموم کردن چلنج ها يه تروفی Gold باز ميشه ......
با تموم کردن چلنج ها ، Combat Arena هم باز ميشه .

دوستان ممنون میشم بگید که روی سختی تایتان زئوس رو باید چه جوری بکشم جای قلب گایا اخه به یه جا میرسه که خودش و اون روح هایی که مثل خودش هستند میرن بالا و بعدش با شدت خودشون رو میکوبن رو زمین و تمام جونم میبرن

جواب HAMED SEV :

خیلی راحته فقط اونجا وقتی رفتند هوا برو بک جایی که کمتر هستند و میاند رو زمین شما بپر هوا

یکی کمک کنه قضیه چیه؟؟؟

من بازی رو رو درجه گاد شروع کردم الان رسیدم به همین یارو (زئوس):laughing: اینو چه جوری باید ترتیبشو داد؟؟؟:-":confused:

آخرین ویرایش:
پست 2199 رو بزار تو اسپویلر تا گزارش ندادم!

کاری نداره که من اونجا رو درجه TITAN یکبار هم نمردم! خیلی راحته ! اگر سختته! تیراش رو برگردون! :d به همین راحتی!

:biggrin1::biggrin1::biggrin1: دوستانی که بازی رو گرفتن و تا آخرش رفتن لطف کنن برام تو پیغام خصوصی بگن که کل داستان این شماره چی بود و آخرش چجوری تموم شد

بزنید رو ویرایش(ویرایش پیشرفته) و بعدش متن رو انتخاب کنید و بزنید روی
spoiler.gif
.

برای برگردوندن تیر تا یک میلی متری تون رسید دفاع کنید و به طرفش با L3 نشونه بگیردید! این پست بالایی رو هم بزارید تو اسپویلر .

بزنید رو ویرایش(ویرایش پیشرفته) و بعدش متن رو انتخاب کنید و بزنید روی
spoiler.gif
.

برای برگردوندن تیر تا یک میلی متری تون رسید دفاع کنید و به طرفش با L3 نشونه بگیردید! این پست بالایی رو هم بزارید تو اسپویلر .
امير حسين گيج ميزنی !! :دی
آخه مرد مومن کجای اين نوشته اسپويل داشت که گزاشتی تو اسپويلر ؟!؟ :دی

چه جوری تیرهاشو برگردونم؟؟؟ تا اینجا اصلا انجام ندادم

نيما قبل از اينکه تير يا همون رعد و برق هاش بهت اصابت کنه L1 رو بزن و رها کن و سپس دکمه مثلث يا مربع رو فشار بده .
اگه دقيقاً نميدونی چه موقع تير بهت اصابت ميکنه ، کافيه موقعی که داره تير به سمتت ميآد مرتباً L1 رو فشار بدی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or