God of War III

تو تهران الان کجا از همه جا ارزون تر میده ؟
راستی حالا که یکی اومد آخر بازیو اسپویل کرد به نظرتون هنوز جذابیتشو داره ؟:(( :(
كي اسپويل كرد آخه
پستها بخوني متوجه ميشي كه طرف از خودش در آورده بود
اصلا نرفته بوده تا انتها
خيالت راحت منم فكر ميكردم اسپويل شده ولي ... خوب نشده بود :biggrin1:

آقا مگه اسپویل نشده پس برا چی دنبای قیمت می گردی
در ضمن اینجا جاش نیست تاپیک مخصوص داره
شما مثل اينكه ... يه بار ميگيد اسپويل نشده يه بار ميگيد اسپويل شده :confused:
100 بار گفتن كه آخرش اسپويل نشده و اصلا اونطوري نيست :smile:

شما مثل اينكه ... يه بار ميگيد اسپويل نشده يه بار ميگيد اسپويل شده :confused:
100 بار گفتن كه آخرش اسپويل نشده و اصلا اونطوري نيست :smile:
دوست عزیز چرا مثل آواتارت عصبانی ای یه بار دیگه پستم رو بخون
من اول گفتم اسپویل نشده و اون حرفها چرت و پرت بوده . بعد اون جناب مستر چیف(Mr.Chief) !!! اومد گفت بی خودی به خودتون امید ندید یعنی جدا متوجه نشدی که داشت هممون رو مسخره می کرد!.منم قبلا گفته بودم که اسپویل نشده نخواستم بحثو ادامه بدم منظورم این بود که اون اگه تو فکر اینه که واسش اسپویل شده نیازی به گشتن دنبال قیمتش نیست.
یه ذره با ادب باشین بد نیست بهتر نبود پستام رو درست می خوندین
-------------------------------------------------------------------------------------
جناب مسترچيف كه گفت الكي اميد ندين بهم :confused:
منم كه قصد توهين نداشتم :biggrin1:
بنده شخصا همينجا جلوي همه حضار :biggrin1: از شما معذرت ميخوام :blushing:
خواهش می کنم دوست عزیز جناب game.fun
بی خیال باش هر کی واقعا بازی رو بخواد می ره می خره لذتشو می بره هر کی هم واسش زور داره بره بخره خب یا میره یا نمیره دیگه به ما چه بشینیم حالا بخوایم یکی رو قانع کنیم بخره یا نخره ؟!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز چرا مثل آواتارت عصبانی ای یه بار دیگه پستم رو بخون
من اول گفتم اسپویل نشده و اون حرفها چرت و پرت بوده . بعد اون جناب مستر چیف(Mr.Chief) !!! اومد گفت بی خودی به خودتون امید ندید یعنی جدا متوجه نشدی که داشت هممون رو مسخره می کرد!.منم قبلا گفته بودم که اسپویل نشده نخواستم بحثو ادامه بدم منظورم این بود که اون اگه تو فکر اینه که واسش اسپویل شده نیازی به گشتن دنبال قیمتش نیست.
یه ذره با ادب باشین بد نیست بهتر نبود پستام رو درست می خوندین
جناب مسترچيف كه گفت الكي اميد ندين بهم :confused:
منم كه قصد توهين نداشتم :biggrin1:
بنده شخصا همينجا جلوي همه حضار :biggrin1: از شما معذرت ميخوام :blushing:

بستگی به درجه سختيش داره علی جان ولی اگه با درجه نرمال ( اسپارتان ) بريد جلو و تمام آيتم ها و جعبه ها رو باز کنيد حدود 9.5 تا 10.5 ساعت .

به نظر من کریتوس خودش رو کشت تا هم از عذاب وجدان کشتن خانوادش که تا دم مرگ( زمانی که زئوس داشت خفش می کرد) هم، همراهش بود خلاص شه و هم دیگه هیچ کس به این قدرت دسترسی پیدا نکنه اما آتنا که آخر همش تاکید می کرد تو با قدرتی که من توی جعبه قرار دادم زئوس رو کشتی(خلاصه هی می خواست خودمونی بشه!:laughing:) آخر کریتوس رو کشیده بود و از دره پایین برده بود.

بستگی به درجه سختيش داره علی جان ولی اگه با درجه نرمال ( اسپارتان ) بريد جلو و تمام آيتم ها و جعبه ها رو باز کنيد حدود 9.5 تا 10.5 ساعت .
البته درجه ی اسپارتان همون easy و درجه ی GOD همون normal هست!
همینطور که بقیه هم گفتند حدود 10 ساعتی طول میکشه!!! 10 ساعت به یاد ماندنی که فکر نکنم دیگه بتونم چنین چیزی تجربه کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or