بله داستانها مرتبط هستن حالا از روي اينترنت بخونيد يا بازي كنيددوستان آیا واسه حفظ خط داستانی قبل از gow 3 حتما باید 1 و 2 رو بازی کرد؟
داستان 1 و2 رو از نوشته های صفحه 1 و گفته های کامل صدرا جان تو یه پست تو همین تاپیک و یه سایت دیگه که الان لینش رو ندارم خوندمبله داستانها مرتبط هستن حالا از روي اينترنت بخونيد يا بازي كنيد
چشم نخوره پر باگه تا دلت بخواد همینشم اعصاب خرد کنه و به بازی ضربه میزنه بدجور!حالا از یکیش عکس گرفتم مونده رم بگیرم میریزم تو PC آپ میکنمبالاخره منم بازيو گرفتم... ولي تا الان بيشت از 4 5 تا باگ داشته.... بعض جاها تصوير مره يه صحنه ديگه رو نشون بده وقتي بر ميگرده كريتوس نيست و ميميره و چندين مورد مشابه....
دقیقاً من هم مثل شما بودم.من هردوتا بازی رو (هوی رین و گاو3) رو ریجن2 گرفتم و دستگاه هم فت هست.فقط توی هوی رین موزیک بازی یک بار محو شد اون هم اول بازی ولی دیگه کوچکترین باگی نداشتم.پس من چرا باگ نداشتم؟
سر هوی رین هم همه شاکین ولی من هیچ مشکلی نداشتم..
چرا واسه بعضیا جشنواره ی باگه :biggrin1: ما چند بار بازی کردیم هیچ مشکلی ندیدیم حتی یه دونه! اگه می شه یکی یه تحقیقی بزنه ببینه وجه مشترک کنسول و بازی کسایی که بازی واسشون باگ داشته چیه؟بالاخره منم بازيو گرفتم... ولي تا الان بيشت از 4 5 تا باگ داشته.... بعض جاها تصوير مره يه صحنه ديگه رو نشون بده وقتي بر ميگرده كريتوس نيست و ميميره و چندين مورد مشابه....
خب خدا رو شکر واسه ما از این چیزا نداشت :biggrin1: اون R1 دیر میاد باگ نیس چند صفحه قبل امیر حسین (akiba) دلیلشو گفت.باگ های جزئی زیاد داره ولی اصلاً مهم نیستن ... مثلا بعضی وقتهای یکجاهایی که مثلاً یک پله مانند هست گیر میکنه و نمیره بالا ... یا مثلاً یه جاهایی R1 نمیاد ... باید بری یه چرخ بزنی و دوباره بیای ( تو سیو زیاد این اتفاق میوفته ) ... آخر بازی هم تو جنگ با ***** صفحه لودش سفید میشه با دونه های نارنجی ... !
نه دوست عزیز هنوز آپدیتی نیومده از طرف سانتابچه ها میگم تا الان Update ی براش نیومده که باگ ها رو کمتر کنه (مثل Heavy Rain)