God of War III

بله داستانها مرتبط هستن حالا از روي اينترنت بخونيد يا بازي كنيد ;)
داستان 1 و2 رو از نوشته های صفحه 1 و گفته های کامل صدرا جان تو یه پست تو همین تاپیک و یه سایت دیگه که الان لینش رو ندارم خوندم
(اونی که صدرا عزیز نوشته خیلی خیلی کامله دیگه)

بالاخره منم بازيو گرفتم... ولي تا الان بيشت از 4 5 تا باگ داشته.... بعض جاها تصوير مره يه صحنه ديگه رو نشون بده وقتي بر ميگرده كريتوس نيست و ميميره و چندين مورد مشابه....

بالاخره منم بازيو گرفتم... ولي تا الان بيشت از 4 5 تا باگ داشته.... بعض جاها تصوير مره يه صحنه ديگه رو نشون بده وقتي بر ميگرده كريتوس نيست و ميميره و چندين مورد مشابه....
چشم نخوره پر باگه تا دلت بخواد همینشم اعصاب خرد کنه و به بازی ضربه میزنه بدجور!حالا از یکیش عکس گرفتم مونده رم بگیرم میریزم تو PC آپ میکنم:horse:
محیط محو شده من دارم رو هوا با کایمرا میجنگم:biggrin1:

پس من چرا باگ نداشتم؟
سر هوی رین هم همه شاکین ولی من هیچ مشکلی نداشتم..
دقیقاً من هم مثل شما بودم.من هردوتا بازی رو (هوی رین و گاو3) رو ریجن2 گرفتم و دستگاه هم فت هست.فقط توی هوی رین موزیک بازی یک بار محو شد اون هم اول بازی ولی دیگه کوچکترین باگی نداشتم.
توی گاو3 که اصلاً به مشکل بر نخوردم.
کسی می دونه مشکلاتی که دوستان میگن چرا پیش میاد؟برای دستگاه و آپدیت هست یا بازی؟

به حق چیزای ندیده
مثل این که mass efect رو ps3
بگذریم
من هیچ باگی نداشتم
یعنی داشتم
ولی نه در این حد
دسگاهم فته و بازی رجیون1 و ultimate edition هست ( جعبه پندورا)0

چرا واسه بعضیا جشنواره ی باگه :biggrin1: ما چند بار بازی کردیم هیچ مشکلی ندیدیم حتی یه دونه! اگه می شه یکی یه تحقیقی بزنه ببینه وجه مشترک کنسول و بازی کسایی که بازی واسشون باگ داشته چیه؟
واسه ما که فت بود کنسول و بازی هر دوتاش رجین 2 هیچی هم باگ نداشت حتی یه دونه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باگ های جزئی زیاد داره ولی اصلاً مهم نیستن ... مثلا بعضی وقتهای یکجاهایی که مثلاً یک پله مانند هست گیر میکنه و نمیره بالا ... یا مثلاً یه جاهایی R1 نمیاد ... باید بری یه چرخ بزنی و دوباره بیای ( تو سیو زیاد این اتفاق میوفته ) ... آخر بازی هم تو جنگ با ***** صفحه لودش سفید میشه با دونه های نارنجی ... !
خب خدا رو شکر واسه ما از این چیزا نداشت :biggrin1: اون R1 دیر میاد باگ نیس چند صفحه قبل امیر حسین (akiba) دلیلشو گفت.

آخرین ویرایش:
باگ های جزئی زیاد داره ولی اصلاً مهم نیستن ... مثلا بعضی وقتهای یکجاهایی که مثلاً یک پله مانند هست گیر میکنه و نمیره بالا ... یا مثلاً یه جاهایی R1 نمیاد ... باید بری یه چرخ بزنی و دوباره بیای ( تو سیو زیاد این اتفاق میوفته ) ... آخر بازی هم تو جنگ با ***** صفحه لودش سفید میشه با دونه های نارنجی ... !

بابا چی‌ میگین بازی اصلا موردی نداره.مطمئن باشید اگه باگ داشت تا الان سایت‌ها کچلش کرده بودن. خوب اینقدر از گرافیک بازی تعریف کردن. اگه اینطور بود که این همه سرو صدا نمیکرد.من خودم ۲ بر تمامش کردم هیچ مشکلی‌ نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or