God of War III

من امروز بازی رو رو درجه very hard )Chaos) شروع کردم و تا هیلیوس رفتم. سخت ترین جاش هیدیس بود که سه ساعت وقتم رو گرفت تا شکستش دادم.
کسی رو این درجه تا حالا بازی رو تموم کرده؟
بعد از هیدس فکر کنم زئوس سخت ترین جاش باشه درسته؟
من رو Chaos نرفتم اما رو تایتان تمومش کردم فکر کنم واسه من سخت ترین باس همون هادس بودش, زئوس رو راحت کشتم...

بابا رو titan که اصلا جای سختی نداشت غیر از اونجایی که با پاندورا میایم بالای مکعب ها و میریم پایین و با این سگ 3سره که آتیشیه روبه رو میشیم! :d بقیه باس ها رو هم بار اول به درک واصل کردم! :d

آقا انگار آپدیت God Of War III 1.01 منتشر شده که مشکلات wireless controller رو برطرف میکنه:flexion:
البته فکر نکنم اینجا بچه ها همچین مشکلی رو داشته باشن ، فقط میمونه آپدیت برای رفع باگ:biggrin1:

آقا انگار آپدیت God Of War III 1.01 منتشر شده که مشکلات wireless controller رو برطرف میکنه:flexion:
البته فکر نکنم اینجا بچه ها همچین مشکلی رو داشته باشن ، فقط میمونه آپدیت برای رفع باگ:biggrin1:
من گرفتمش .5 مگ هست.
والا هنوز زیاد بازی نکردم اما 5 مگ یه جوریه
نم دونم ایا چیزی رو بر طرف کرده یا نه

دوستان من یه مشکلی داشتم برایه گرفتنه تروفی .تاپیکش که بستس اینجا پست میدم .من بازیرو رو درجه سخت تموم کردم . میخواستم تروفی هامو کامل کنم مثلا این که باید شمشیری که از هیدیر گرفتی فول آپگرید کنی. دوباره از سیو هام میام فولش میکنم ولی نمیده تروفیشو . گفتم شاید باید از اول بری دوباره رو easy بازیرو شرو کردم بازم فول کردم نداد تروفی . موندم چه کار کنم راهنمایی کنید ممنون میشم

خوب دیگه وقتی استفاده کنید میگه اگر از اینا استفاده کنید توی این دور که میرید تروفی ها قفل میشه! برای همین باید از اول بازی کنید!

دوستان من یه مشکلی داشتم برایه گرفتنه تروفی .تاپیکش که بستس اینجا پست میدم .من بازیرو رو درجه سخت تموم کردم . میخواستم تروفی هامو کامل کنم مثلا این که باید شمشیری که از هیدیر گرفتی فول آپگرید کنی. دوباره از سیو هام میام فولش میکنم ولی نمیده تروفیشو . گفتم شاید باید از اول بری دوباره رو easy بازیرو شرو کردم بازم فول کردم نداد تروفی . موندم چه کار کنم راهنمایی کنید ممنون میشم

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم بچه ها کسی هست این تروفی رو گرفته باشه ...!!!

خوب من نمیتونم از سیوم که قبل از این که از آیتما استفاده کنم برم تروفی بگیرم . بعد یه سوال دیگه با این کله که نور میده 100 تا عقرب کشتم بازم تروفی نداد

کلا هرگونه استفاده از آیتم تروفی ها رو قفل میکنه! حالا سیو قبلش رو نمیدونم ولی شاید بده تروفی رو!
در مورد تروفی ها تو اسپویلر میگم شاید کسی نخواد در موردشون چیزی بدونه یا چیزی از بازی شاید لو بره :

تروفی اسلحه ی hades اینه که بعد از اینکه کامل آپگریدش کردید باید به وسلیه ی جادوهاش (همون R2) یک نفر رو بکشید. کلا فکر کنم 12 تا جادو داره که میتونید وقتی START زدید مثلث رو بزنید و انتخاب کنید. با هر کدومش 1 نفر رو باید بکشید.

اون سر هلیوس هم باید 100 دشمن رو کور کنید( L2 و مثلث رو چند ثانیه بگیرید) مطمئنید که بیشتر 100 تا شده؟ و حتما هم باید 100 دشمن مختلف رو کور کنید نه اینکه یک بخت برگشته رو بگیرید و 10 بار کورش کنید :d

اصلا اسم تروفی ها رو بگید تا بهتر بفهمم چی رو می خواید.

ویرایش :
جواب پست پایین
خوب برو چندجای دیگه این بلا رو سرشون بیار شاید تروفی رو بده!

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه . فقط اونجایی که با عقرب بزرگه میجنگی . وایساده بودم 100 تا از این عقرب کوچیکارو که مینداخت کشتم با کله هلیوس ولی نداد تروفی

آخرین ویرایش:
من درجه chaose تا هرکولس رفتم
اگه تا اونجاها رفته باشید میفهمید بعضی از مبارزه های معمولیشم از هیدیز سختره
در مورد تروپی من چند تای آ خر مونده
3 تا
همین
اگر از کوچکترین آیتم ها مثل عقاب زئوس فقط یک ثانیه استفاده کنید = بای بای تروپی
مربوط به کور کردن تا مربوط بهتمام کردن بازی روی تایتان یا کیاس
اون وقت NEW GAME
هاهاهاهاها
یک باگ شیرین
وقتی سر هلیوس رو گرفتید برید جلو تا......برسید به اونایی که میرن تو زمین
وقتی به گروه اول یرسید دوربین میره نشونشون بده از نزدیک
L2و مثلث رو نگه دارید تا پر شه بعد دوربین برگشتنی میره تو باقالی ها رها کنید و چند دور بچرخید
آن وقت یک طبقه پایین ترید!!!!!!!
از تو زمین رد میشید
100 باری این کارو کردم
دوستمون راست میگفت مثل بچه آدم که بازی نمیکنم

آخرین ویرایش:
آقا من بازی رو روی درجه Easy تموم کردم.الان item هارو جمع کردم.یک کریتوس جدید با استایل سیاه باز کرده.حالا چجوری باید آیتم هارو فعال کنم؟(کامل توضیح بدید از کجا تو منو فعالش کنم و تو بازی چجوری ازشون استفاده کنم)

سلام دوستان منم god of war رو گرفتم ولی هنوز بازی نکردم.
می خواستم بدونم کجاهاش مورد داره که جلوی خانواده بازی نکنم فقط لطف دقیق بگید که سوتی ندم
21.gif
.اولش چی مثل 1 و 2 مورد داره؟
19.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or