God of War III

دادا نخون توشو اگه تموم نکردی که دلم خونه:((

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

اقا به خاطر مرگ کرتوس تا 13 فروردین ماه رو تعطیل می نمایم:biggrin1:&:((
خیلی بازی توپی بود
این دیونه چرا خودشو کشت
البته کار درستی کرد بابا همش اشوب ساخته بود دیگه
راستی میشه یکی صحبت هایی رو که کرتوس و پاندورا با هم می کردن رو بگه و اون وسط زوس چی می گفت (همون جایی که پاندورا رفت سمت جعبه)

راستی اون اخر تا کی باید o می زدیم.

ممون
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

100% اسپویلر تموم نکردید نخونید
برای کسایی که تموم کردن ولی صحنه بعد از اینکه اسامی سازنده ها رو مینویسه رو نگاه نکردن

من نمیدونم اوون دوستای خوشحالی که بازیو تموم کردن واقعا فک میکنن کریتوس مرده؟!!! احتمالا صحنه بعد ار اینکه اسامی سازنده ها رو مینویسه رو نگاه نکردن دیگه که نشون میده همون جایی که افتاده بود داشت جون میداد حالا خالی شده و رد خونش دیده میشه که تا لبه دره ادامه داشته و از اونجا پریده پایین معلومه god of war بعدی هم با کریتوس جونه یا حداقل اینکه نمرده

پاندورا به خاطر پدرش که زئوس بدبخت رو داغون کرده بود و به UNDERWORLD فرستاده بود و خودش و هم زندانی کرده بود و اینجور که میگفت پدرم تمام زندگی منه خودشو قربانی کرد تا زئوس بمیره.(به وسیله کریتوس)
برای اینکه تو جعبه"امید"بود ، که کریتوس اون موقع امید نداشت...ولی وقتی در بین مرگ و زندگی قرار گرفت و با اون فانوس پاندورا رفت جلو و فهمید باید امید داشته باشه جعبه رو که باز کرد اونموقع قدرت جعبه نمایان شد و تونست زئوس رو بکشه.
گفت این قدرت داخل جعبه رو از ان منه..چون زمان قبل دور از چشم زئوس این قدرت رو داخل جعبه قرار دادم...کریتوس هم که دیگه میخواست هیچکدوم از فرمانروایان قدرت نگیرن خودشو کشت و ان قدرت هم به اسمان ها رفت.
نه فکر نکنم..
خودش رو قبل اینکه بکشه گفت My vengeance ends now.. اگه درست یادم مونده باشه..
خودشو کشت که تمام کسانی که تو مرگ خونوادش دخیل بودن که خودشم هست مرده باشن..

برای کسایی که تموم کردن ولی صحنه بعد از اینکه اسامی سازنده ها رو مینویسه رو نگاه نکردن

من نمیدونم اوون دوستای خوشحالی که بازیو تموم کردن واقعا فک میکنن کریتوس مرده؟!!! احتمالا صحنه بعد ار اینکه اسامی سازنده ها رو مینویسه رو نگاه نکردن دیگه که نشون میده همون جایی که افتاده بود داشت جون میداد حالا خالی شده و رد خونش دیده میشه که تا لبه دره ادامه داشته و از اونجا پریده پایین معلومه god of war بعدی هم با کریتوس جونه یا حداقل اینکه نمرده
بله دقیقا
منم همین فکر رو کردم اما فعلا پیش فرز مرگ هست

نه فکر نکنم..
خودش رو قبل اینکه بکشه گفت My vengeance ends now.. اگه درست یادم مونده باشه..
خودشو کشت که تمام کسانی که تو مرگ خونوادش دخیل بودن که خودشم هست مرده باشن..
آره گفت دوست عزیز ولی قبل از اینکه خودشو بکشه نبود در مقابل حرفهای آتنا گفت که I Owe You Nothing بعد خودشو ترکوند :biggrin1:بازی خیلی مشکوکه! چون اول بازی هم که new game می زنی رو همون صخره ی آخر بازیه و می گه my vengeance ends now !!!

آره گفت دوست عزیز ولی قبل از اینکه خودشو بکشه نبود در مقابل حرفهای آتنا گفت که I Owe You Nothing بعد خودشو ترکوند :biggrin1:بازی خیلی مشکوکه! چون اول بازی هم که new game می زنی رو همون صخره ی آخر بازیه و می گه my vengeance ends now !!!
راست میگی من الان که داشتم رو حالت تایتان هم می رفتم اینو نوشته بود
:thinking::ninja::coolgun:
مشکوکم مشکوکم به تو نمی دونم چه بکنم با تو:biggrin1:

وقتي شمشير رو در اورد دقيقا نور رو ميتونستي از وسط شكمش ببيني اونوقت شما ميگي نمرده؟؟

وقتي شمشير رو در اورد دقيقا نور رو ميتونستي از وسط شكمش ببيني اونوقت شما ميگي نمرده؟؟
در مورد پایان بازی
آره ولی اگه دقت کرده باشی اون سوراخی که الان تو شکمش بود دقیقا جای همون سوراخی بود که تو شماره ی 2 اش زئوس با همون شمشیر فرو کرد تو شکم کریتوس و بعد کریتوس تو underworld اومد جلو گایا و بعد دیدی که جای اون زخم به اون گندگی چه جوری توسط گایا درست شد. نمی خوام بگم نمرده ولی دور از ذهن نیست که یه جورایی زنده مونده باشه.

من فکر میکنم که بالاخره خودش رو از دره پرت کرد پایین همینطور که قبلا هم می خواست اینجوری خودکشی کنه!

ولی خوب مشکوکه و نمیشه مطمئن بود که 100% زنده هست یا مرده!
این SPARTANS STAND TALL هم خيبلي مشكوكه!!

در مورد اون اول بازی هم اگر یادتون باشه اول GOW I هم آخرش رو نشون داد که از دره پرید پایین که خودش رو بکشه!( دقیقا آخر بازی که آتنا نجاتش داد! )

شاید حالا که پریده بازم آتنا دلش به رحم اومده و نجاتش داده و هزار شاید دیگه و...

راستی
چند وقت پیش که حرف قسمت مولتی پلیر باسه gow شده بود (تاپیکش هم هست)
گفته بودن شاید بعدا یه محتوای قابل دانلود بدیم
شاید به اون ربط داشته باشه
اما احتمالش هم کمه چون همه که نمی تونن دانلود کنن

تو تهران الان کجا از همه جا ارزون تر میده ؟
راستی حالا که یکی اومد آخر بازیو اسپویل کرد به نظرتون هنوز جذابیتشو داره ؟:(( :(

آخرین ویرایش:
تو تهران الان کجا از همه جا ارزون تر میده ؟
راستی حالا که یکی اومد آخر بازیو اسپویل کرد به نظرتون هنوز جذابیتشو داره ؟:(( :(
تمام اون حرفها شر و وری بیش نبود برو با خیال راحت بخر و بازی کن اصلا آخرش خیلی واست غیر منتظره اس :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or