God of War III

تموم نکردید نخونید.
ولی بخوای حساب کنی همه بازی ها توش بود از شوت کردن سگها تا guitar hero و بازی ecocrome و یه ذره هم street fighter ,جالب بود کریتوس همه رو کشت حتی خودش رو دیگه مارو هم کشت این جیگر با اون ابروهاش :biggrin1:نمیدونم من که گیج شدم با این پایان باید از آزموسن پرسید که اینها چیکار کردند با این خدای خدایان(کریتوس)در ضمن المپ بعد از مرگ کریتوس چی شد؟افسردگی گرفتیم.

کسانی که تموم نکردند نخونند

توی باس فایت با Zeus وقتی Gaia سر میرسه، مکالمه جالبی دارن، Zeus به Gaia میگه: "Your pawn has failed you Gaia. You should have chosen the other one" حالا اینجا معلوم نیست Zeus از کی داره صحبت میکنه اما به احتمال زیاد منظورش برادر کریتوس هست. با این حساب ممکنه برادر کریتوس وجود خارجی داشته باشه و بالاخره تو بازی های آینده حضور داشته باشه.

کسانی که تموم نکردند نخونند

توی باس فایت با Zeus وقتی Gaia سر میرسه، مکالمه جالبی دارن، Zeus به Gaia میگه: "Your pawn has failed you Gaia. You should have chosen the other one" حالا اینجا معلوم نیست Zeus از کی داره صحبت میکنه اما به احتمال زیاد منظورش برادر کریتوس هست. با این حساب ممکنه برادر کریتوس وجود خارجی داشته باشه و بالاخره تو بازی های آینده حضور داشته باشه.

جواب پست نقل شده
بازی رو تموم نکردی نخونی ....
چیزی که من فکر میکنم هرکیولیس هست بادت باشه موقعی که داشتی میکشتیش همچین داداش دادش می کردن برا هم که نگوالبته یه جایی دیگه هم خونده بودم که
Well in the first God of War game, there were secret videos that unlocked by completing certain challenges. One of the videos mentions Kratos's younger brother (as in full brother, not half-brother like most everybody else in Kratos's family tree) who was weaker than Kratos and was apparantly killed and went to Hades where he grew up to eventually be as strong or stronger than Kratos. David Jaffe (the father of God of War) said the secret endings weren't cannonical. Maybe Stig Asmussen (current head honcho over the series) decided to make it cannon.
البته اینم درسته توی GOW1 یه دمو از اون یکی دادش بود که باید رو حالت خفن ناک تموم می کردی تا نشون باز بشه

البته بازم کل اون کسایی که کشتیم به جز POSIDEN که دادش Zeus هست همه برادر میشن (ماشاالله Zeus و Hera

بچه ها شما که بازی کردین تو بازی حس گر دسته های ps3 به درد میخورن یا نه؟:confused:
نه اما دکمه دایره آخرای بازی از جاش کنده میشه

آخرین ویرایش:
جواب پست نقل شده
بازی رو تموم نکردی نخونی ....
چیزی که من فکر میکنم هرکیولیس هست بادت باشه موقعی که داشتی میکشتیش همچین داداش دادش می کردن برا هم که نگوالبته یه جایی دیگه هم خونده بودم که
Well in the first God of War game, there were secret videos that unlocked by completing certain challenges. One of the videos mentions Kratos's younger brother (as in full brother, not half-brother like most everybody else in Kratos's family tree) who was weaker than Kratos and was apparantly killed and went to Hades where he grew up to eventually be as strong or stronger than Kratos. David Jaffe (the father of God of War) said the secret endings weren't cannonical. Maybe Stig Asmussen (current head honcho over the series) decided to make it cannon.
البته اینم درسته توی GOW1 یه دمو از اون یکی دادش بود که باید رو حالت خفن ناک تموم می کردی تا نشون باز بشه

البته بازم کل اون کسایی که کشتیم به جز POSIDEN که دادش Zeus هست همه برادر میشن (ماشاالله Zeus و Hera

هرکول برادر کریتوس هست، ولی برادر ناتنی هستن، یعنی از پدر یکی هستن ولی مادرهاشون فرق دارن، اما اینجا منظور برادر اصلی و تنی کریتوس ـه

هرکول برادر کریتوس هست، ولی برادر ناتنی هستن، یعنی از پدر یکی هستن ولی مادرهاشون فرق دارن، اما اینجا منظور برادر اصلی و تنی کریتوس ـه
خُب از پدر یکی باشن برادر اصلی و تنی محصوب میشن اما از مادر یکی خیر ناتنی!

منم بالاخره بازیو تموم کردم.هیچ ایرادی به این بازی وارد نیست.حماسی ترین بازیه عمرم بود.واقعا دست سونی و سانتامونیکا درد نکنه که انقدر با حساسیت بازی میسازن.

دربازه اخره بازیه:biggrin1:نخونید:biggrin1:
اون هزار ضربه ای که باید به زئوس میزدیم خیلی مسخره و خسته کننده بود

منم امروز تموم کردم حالی کردم این عیدی واقعان عالی بود مثل قسمت های دیگش

مخصوصان اولش که روی گایا هستی

این خرش که زئوس رو میزنی تمام صحفه قرمز شده بود هرچی دایره میزدم تموم نمیشد

بعد ول کردم که دمو شد تا کی باید زد همین جوری دایره رو چیزی خواصی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or