God of War III

خب بالاخره ما هم بازی رو تموم کردیم. فوق العاده بود و اگه راستش رو بخواید یه صحنه های تو بازی میدیدم که اصلا فکرشو نمیکردم همچین گرافیکی رو تو این نسل ببینیم :دی راستی یه سوال :
چی شد این گایا آخر بازی زنده از آب دراومد؟:دی مگه اونجا از بالا پرتش نکردیم پایین؟:دی بعد با مردن کریتوس کل دنیا هم نابود شد دیگه؟
This is my End Vengeance

فرق پست شما با پست شماره #2099 چیه؟
بالاخره کدومو باید دانلود کرد؟

اگر هم کسی پست اولمو دیده ، دومی رو ترجیح بده . چونکه یکی از دوستان خواست که آلبوم Blood And Metal هم داخل مجموعه باشه .
خودتونم میتونستید لیست هر دو مجموعه رو کنار هم بذارید و متوجه بشید . ;)

چی شد این گایا آخر بازی زنده از آب دراومد؟:دی مگه اونجا از بالا پرتش نکردیم پایین؟:دی بعد با مردن کریتوس کل دنیا هم نابود شد دیگه؟
This is my End Vengeance
هیچی دیگه سگ جون بود...برگشت...کریتوس که زنده بودن یا مردنش تو ابهام قرار داره...ولی آره یونان رو به آتیش کشید!:biggrin1:
My Vengeance End Now

دقت کن یکم..
این یه البوم متال هم داره...

بایدی هم وجود نداره برای دانلود...
هرکدومو دوست داری..

سلام عزیز ببخشید میشه اون اهنگهای متال رو جدا بزاری ؟ اخه من اولیرو دانلود کردم دیگه بقیش رو الکی دانلود نکنم

منم تا اینجایی که بازی کردم باید بگم خیلی بالاتر از انتظاراتم بود.موزیک وصف ناشدنی.بهترین گرافیک ممکن.واقعا با cg فرقی نداره.هنوزم موندم این گرافیک چرا انقدر خفنه:biggrin1:بینظیرترین جو حماسی:eek:پلتفرمرهای بسیار شیرین و دلچسب:love:بعد از hr این بازی خیلی میچسبه شایدم بهترین بازیه این نسل تا به امروز باشه:love:

دوستان ما هم بازی رو دیشب تموم کردیم...
ساعت 11 صبح نشستیم تا 8.30 شب تموم شد.
به نظر من بازی حرف نداشت به بهترین شکل ممکن هم تموم شد هر چند که ناراحت شدیم ولی قبول کنید که بهترین پایان برای بازی بود
یه اشکال کوچیک که به بازی وارد بود این بود که تنوع دشمنها نسبت به گاد اف وار 2 کمتر شده بود. نظر شما چیه؟

این تروفی هاش هم آسون بود! :d غیر از اون روی درجه ی تیتان تموم کردن که اونم فقط 2-3 جاش سخت بود بقیش آسون بود! کاش برای درجه ی سختی CHAOS هم تروفی میزاشتند یکم اشکمون در میومد :d (البته باز از قبلیا بهتر بود باز تروفی درجه سختی داشت! :d )

خب سال نو رو به همه ی عاشقان GOW بویژه KRATOS جون :love: تبریک می گم :laughing::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:​

خب قبل از همه چيز سال نو همه بچّه های گل بازيسنتر مبارک باشه ! :rose:
بلاخره منم از سرکار آزاد شدم و الان دارم God of War III رو بازی ميکنم و فيض دو عالم رو ميبرم !! :دی
يه سؤال :
من الان اونجاييم که کريتوس همسر پوزايدن رو مجبور ميکنه که زيره اهرم وايسه ، حدوداً چند درصد از بازی رو رد کردم ؟؟

خب قبل از همه چيز سال نو همه بچّه های گل بازيسنتر مبارک باشه ! :rose:
بلاخره منم از سرکار آزاد شدم و الان دارم God of War III رو بازی ميکنم و فيض دو عالم رو ميبرم !! :دی
يه سؤال :
من الان اونجاييم که کريتوس همسر پوزايدن رو مجبور ميکنه که زيره اهرم وايسه ، حدوداً چند درصد از بازی رو رد کردم ؟؟

فک کنم 60% رو رد کرده باشی!

خداییش بازی خدایی بود. میگم من خیلی وقته که آنچارتد 2 رو رفتم. به نظرتون گرافیک این بالاتر بود یا آنچارتد؟!

. میگم من خیلی وقته که آنچارتد 2 رو رفتم. به نظرتون گرافیک این بالاتر بود یا آنچارتد؟
توروخدا یه کم دقت کن:biggrin1:گرافیک این بازی بهترین گرافیکیه که تا به حال ساخته شده.یه جاهاییش اصلا غیر قابل باوره:eek:u2 هم زمان خودش بهترین بود ولی این خیلی خیلی عالیتره.
مبارزه با هرکول خیلی حال داد:love:

فک کنم 60% رو رد کرده باشی!

خداییش بازی خدایی بود. میگم من خیلی وقته که آنچارتد 2 رو رفتم. به نظرتون گرافیک این بالاتر بود یا آنچارتد؟!
100% این بالاتر بود .:biggrin1: ثانیه ثانیه اش وحشت بود. تازه اگه دقت می کردی عضلات KRATOS متحرک بود یعنی بسته به حرکتی که انجام میداد منبسط یا منقبض می شد !!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or