این خرش که زئوس رو میزنی تمام صحفه قرمز شده بود هرچی دایره میزدم تموم نمیشد
بعد ول کردم که دمو شد تا کی باید زد همین جوری دایره رو چیزی خواصی داره؟
شنیدی می گن وقتی خون جلو چشات رو بگیره دیگه هیچی نمی فهمی این صحنه بهترین توصیفشه
این خرش که زئوس رو میزنی تمام صحفه قرمز شده بود هرچی دایره میزدم تموم نمیشد
بعد ول کردم که دمو شد تا کی باید زد همین جوری دایره رو چیزی خواصی داره؟
نخیر....هرکول برادر کریتوس هست، ولی برادر ناتنی هستن، یعنی از پدر یکی هستن ولی مادرهاشون فرق دارن، اما اینجا منظور برادر اصلی و تنی کریتوس ـهخُب از پدر یکی باشن برادر اصلی و تنی محصوب میشن اما از مادر یکی خیر ناتنی!
سلام
پایان بازی عجب ناراحت کننده و تاسف بار بود دلم ریش ریش شد. اون لبخند آخر کریتوس خیلی حالم رو گرفت.
دوستان این دختر پاندورا چی شد.؟
الکی خودش رو قربانی کرد برای هیچی.؟
چرا پاندورا باکس خالی بود.؟
آتنا چرا اینکار رو با کریتوس کرد.؟
در کل پایان خیلی غم انگیز ی داشت. آخر هم همون کاری نیمه تمومش رو انجام داد
خواهش میکنم...ممنون بابت جواب آقا علی رضا
سوال :آتنا که میخواست زئوس بمیره چرا در GOWII جلوی شمشیر المپیوس کریتوس رفت و زئوس رو نجات داد..؟ اون حرف آخر آتنا که به کریتوس گفت : تو منو نا امید کردی رو میشه یه توضیح بیشتری بدین .دقیقا منظورش چی بود.؟ قدرت میخواست؟ از کریتوس چی میخواست که انجام نداد براش.؟
سلام
سوال
ممنوندوستان من اونجا که همه ی مکعب ها رو می چینیم رو هم و بعد یه دری واز میشه میریم توش و بعد بغد از زدن اون سنگه تو اون قسمت 3 گوش مکعب چپکی میشه و از کوشه ها اتیش میاد و از بالا هم 2 تا قسمت که سرشون تیز هست به هم می خورن باید چی کار کنیم
اینجا یه زره جلو تر از زمانی هست که با اون پیر مرده که تو یکی از مکعب ها اویزونه حرف می زنیم
اصلش اینه که از 2 طرف باشه تا تنی باشه..این نظریه جدیده ؟!
از پدر یکی یعنی برادر یا خواهر کاملاً تنی...
ببخشید بچه ها وسط صحبتتون !
به نظر شما من الان اول کالکشن رو بازی کنم بعد برم سراغ 3؟
آخه از طر فی فقط شماره1رو قبلنا بازی کردم (جزییات داستانش یادم نیست ) و شماره 2رو بازی نکردم بخاطر همین میترسم از داستان 3سر در نیارم
از طرفی میترسم 1و2و3رو پشت سر هم بازی کنم گیم پلیش برام تکراری باشه!
به نظر شما چکار کنم؟؟؟