God of War III

این خرش که زئوس رو میزنی تمام صحفه قرمز شده بود هرچی دایره میزدم تموم نمیشد

بعد ول کردم که دمو شد تا کی باید زد همین جوری دایره رو چیزی خواصی داره؟
شنیدی می گن وقتی خون جلو چشات رو بگیره دیگه هیچی نمی فهمی این صحنه بهترین توصیفشه

هرکول برادر کریتوس هست، ولی برادر ناتنی هستن، یعنی از پدر یکی هستن ولی مادرهاشون فرق دارن، اما اینجا منظور برادر اصلی و تنی کریتوس ـه
خُب از پدر یکی باشن برادر اصلی و تنی محصوب میشن اما از مادر یکی خیر ناتنی!
نخیر....
باید هم از مادر و هم از پدر یکی باشن تا تنی باشن...

سلام

پایان بازی عجب ناراحت کننده و تاسف بار بود دلم ریش ریش شد. اون لبخند آخر کریتوس خیلی حالم رو گرفت.
دوستان این دختر پاندورا چی شد.؟
الکی خودش رو قربانی کرد برای هیچی.؟
چرا پاندورا باکس خالی بود.؟
آتنا چرا اینکار رو با کریتوس کرد.؟
در کل پایان خیلی غم انگیز ی داشت. آخر هم همون کاری نیمه تمومش رو انجام داد

سلام

پایان بازی عجب ناراحت کننده و تاسف بار بود دلم ریش ریش شد. اون لبخند آخر کریتوس خیلی حالم رو گرفت.
دوستان این دختر پاندورا چی شد.؟
الکی خودش رو قربانی کرد برای هیچی.؟
چرا پاندورا باکس خالی بود.؟
آتنا چرا اینکار رو با کریتوس کرد.؟
در کل پایان خیلی غم انگیز ی داشت. آخر هم همون کاری نیمه تمومش رو انجام داد
پاندورا به خاطر پدرش که زئوس بدبخت رو داغون کرده بود و به UNDERWORLD فرستاده بود و خودش و هم زندانی کرده بود و اینجور که میگفت پدرم تمام زندگی منه خودشو قربانی کرد تا زئوس بمیره.(به وسیله کریتوس)
برای اینکه تو جعبه"امید"بود ، که کریتوس اون موقع امید نداشت...ولی وقتی در بین مرگ و زندگی قرار گرفت و با اون فانوس پاندورا رفت جلو و فهمید باید امید داشته باشه جعبه رو که باز کرد اونموقع قدرت جعبه نمایان شد و تونست زئوس رو بکشه.
گفت این قدرت داخل جعبه رو از ان منه..چون زمان قبل دور از چشم زئوس این قدرت رو داخل جعبه قرار دادم...کریتوس هم که دیگه میخواست هیچکدوم از فرمانروایان قدرت نگیرن خودشو کشت و ان قدرت هم به اسمان ها رفت.

سلام
سوال
دوستان من اونجا که همه ی مکعب ها رو می چینیم رو هم و بعد یه دری واز میشه میریم توش و بعد بغد از زدن اون سنگه تو اون قسمت 3 گوش مکعب چپکی میشه و از کوشه ها اتیش میاد و از بالا هم 2 تا قسمت که سرشون تیز هست به هم می خورن باید چی کار کنیم
اینجا یه زره جلو تر از زمانی هست که با اون پیر مرده که تو یکی از مکعب ها اویزونه حرف می زنیم
ممنون

ممنون بابت جواب آقا علی رضا
سوال :
آتنا که میخواست زئوس بمیره چرا در GOWII جلوی شمشیر المپیوس کریتوس رفت و زئوس رو نجات داد..؟ اون حرف آخر آتنا که به کریتوس گفت : تو منو نا امید کردی رو میشه یه توضیح بیشتری بدین .دقیقا منظورش چی بود.؟ قدرت میخواست؟ از کریتوس چی میخواست که انجام نداد براش.؟

ممنون بابت جواب آقا علی رضا
سوال :
آتنا که میخواست زئوس بمیره چرا در GOWII جلوی شمشیر المپیوس کریتوس رفت و زئوس رو نجات داد..؟ اون حرف آخر آتنا که به کریتوس گفت : تو منو نا امید کردی رو میشه یه توضیح بیشتری بدین .دقیقا منظورش چی بود.؟ قدرت میخواست؟ از کریتوس چی میخواست که انجام نداد براش.؟
خواهش میکنم...
البته بعضی از قسمتهای بازی گنگ بود ، باز من اونی که فهمیدم رو میگم اگه دوستان دلیل اصلی درستش رو دونستن بگن.
نه اونموقع که آتنا نمیخواست زئوس بمیره ، ولی اتفاقی با شمشیر المپیوس برخورد کرد و مرد البته یه دلیل دیگم داشت که آتنا نمیخواست دوباره پدری به دست پسرش بمیره(مثل قضیه کرونوس و پدرش و اتفاقاتی که بین کرونوس و پسرش زئوس افتاد) که به کریتوس گفت زئوس پدر توئه و نباید اونو بکشی و المپیوس رو خراب کنی غیر اینم با نابودی فرمانروایان کل یونان داغون میشد و پیزی ازش باقی نمیموند ولی کریتوس گوش نکرد و برای گرفتن انتقام راهی المپیوس شد.
یکی از نکات بحث برانگیز بازی همین بود که خیلی گنگ بود درست مثل پایان بازی بنظرم چون درون جعبه "امید"بود و وارد بدن کریتوس شده بود میتونست راهی برای بازگشت آتنا باشه چون همین امید باعث شد کریتوس مرز بین مرگ و زندگی رو رها کنه و به زندگی برگرده با این تفاسیر حتما راهی برای بازگشت اتنا بوده که انقدر صریح و محکم از کریتوس میخواست قدرتش رو پس بده که به کریتوس میگه تو به من مدیونی من بودم قبلا تو رو از مرگ نجات دادم و باعث شدم فرمانروای جنگ تو بشی ولی کریتوس بهش میگه من مدیونی به تو ندارم و با کشتن خودش قدرت"امید" رو به آسمان میفرسته چیزی که آتنا از اول هم منتظر اون بود.

آخرین ویرایش:
سلام
سوال
دوستان من اونجا که همه ی مکعب ها رو می چینیم رو هم و بعد یه دری واز میشه میریم توش و بعد بغد از زدن اون سنگه تو اون قسمت 3 گوش مکعب چپکی میشه و از کوشه ها اتیش میاد و از بالا هم 2 تا قسمت که سرشون تیز هست به هم می خورن باید چی کار کنیم
اینجا یه زره جلو تر از زمانی هست که با اون پیر مرده که تو یکی از مکعب ها اویزونه حرف می زنیم
ممنون

از همون دو قسمتی که دارن به هم میخورن باید بری بالا! دقیق یادم نیست ولی معلومه

ببخشید بچه ها وسط صحبتتون !
به نظر شما من الان اول کالکشن رو بازی کنم بعد برم سراغ 3؟

آخه از طر فی فقط شماره1رو قبلنا بازی کردم (جزییات داستانش یادم نیست ) و شماره 2رو بازی نکردم بخاطر همین میترسم از داستان 3سر در نیارم
از طرفی میترسم 1و2و3رو پشت سر هم بازی کنم گیم پلیش برام تکراری باشه!

به نظر شما چکار کنم؟؟؟

این نظریه جدیده ؟!
از پدر یکی یعنی برادر یا خواهر کاملاً تنی...
اصلش اینه که از 2 طرف باشه تا تنی باشه..
شما اگه خواستی Pm بده به Yahoo من تا دلیله اینکه چرا اینطوری فکر میکنی رو توضیح بدم..
evening_news1

نکته** : این اسپم نیست.. یکی دو صفحه قبل رو بخونید متوجه میشید با داستان مربوطه

ببخشید بچه ها وسط صحبتتون !
به نظر شما من الان اول کالکشن رو بازی کنم بعد برم سراغ 3؟

آخه از طر فی فقط شماره1رو قبلنا بازی کردم (جزییات داستانش یادم نیست ) و شماره 2رو بازی نکردم بخاطر همین میترسم از داستان 3سر در نیارم
از طرفی میترسم 1و2و3رو پشت سر هم بازی کنم گیم پلیش برام تکراری باشه!

به نظر شما چکار کنم؟؟؟

اول کالکشن رو بخر.به هیچ عنوان با سلاح های مخصوصا GOW III گیم پلی برات تکراری نمیشه.
حتما قبلش کالکشن رو بخر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or