God of War III

يه سوال داشتم وقتي پوسايدن رو ميكشيم آيتم مخفيي هست كه بايد بگيريم؟
عجب سوتی ای دادم پست قبلی رو بدون اسپویل زده بودم !!!!!:biggrin1:
نه دوست عزیز فقط اینجاهاس:
  1. تو بدن گایا
  2. بعد از کشتن هیدیز
  3. بعد از کشتن هرکول
  4. بعد از کشتن هلیوس
  5. بعد از کشتن هرمس
  6. بعد از اعمال قانون افرودیت :biggrin1:
  7. اون جام دست هرا
  8. تو اتاق زن پوسایدون
  9. انگشتر هفئستوس
  10. اون اتاقه که دوتا صندوق ازش آویزونه, تو اونا

دوست عزیز می تونم بپرسم تو اولین SP ایشون منظور از اون قسمت که bold کردن چی هست؟ حتما قربون صدقه من داشتن میرفتن اشتباه فهمیدم. ببخشید از شما.
اینکه بگه اطلاعاتی که دارید میدید اشتباهه میشه توهین ؟! یکم جنبه انتقاد پذیریتون رو تقویت کنید...;)

شما لطف داری ممنون

دوست عزیز ما اینجا اومدیم دعوا یا می خوایم یک جمع صمیمانه داشته باشیم و باهم دیگه به بحث بپردازیم؟ شما بهتره تو رفتارت یک تجدید نظر بکنی. کلا خیلی تند حرف میزنی.
در مورد حرف هایی که در مورد پست من زدین شما اول بهتره بری تمام پست های این 2-3 صفحه من رو بخونی بعد بیای این جوری نظر بدی. من دقیقا همین حرف شما رو در مورد GOW I تو پست شماره 2279 گفتم که خداها همه به توافق رسیدن تو این کار و برای همین بهش کمک کردن. این قضیه نیمه خدا بودن هم کاملا درست هست. خدایان تو شماره یک اشاره کردن که چون نمی خوان این کار رو خودشون بکنند به کسی کار رو سپردن که تواناییش رو داشته باشه. شما یکهو وسط یک بحث دیگه اومدی پریدی یکی از پست های من رو نقل قول کردی میگه فلان بعد خیلی به صحبت های خودت هم مینازی. من تمام متن شما رو خوندم کاملا هم درست هست ولی در این مورد کامل نبود.
اما در مورد شماره 2 خوب در مورد مرگش که من هم همین حرف رو زدم. گفتیم که Zeus به شکل اون پرنده اومد و اول رو شونه کریتوس اومد و کوچیکش کرد بعد هم که قدرت هاش رو با BOO گرفت و در نهایت هم چون تمام قدرت های خدا بودن خودش رو از دست داد مثل یک انسان فانی کشته شد و بعد هم ادامه اتفاقات شماره 2 پیش اومد.
در کل در درست بودن اون حرف های شما شکی نیست چون من همه رو می دونستم و یک مقدارش هم دیشب تو مقاله دوستمون یاد گرفتم. به نظرم بهتره اگه از جای دیگه ناراحتی تو انجمن خالیش نکنی و یا اگه کلا اخلاقت این جوری هست تو رفتارت یک تجدید نظری بکنی.
موفق باشی
برهان خان برادر من شما فقط به خاطر اون جمله ای که bold کرده بودم اینقدر ناراحتی؟ باشه اونو باخودم بودم.

کلا فرضیه هاتون مبنی بر هرج و مرج و دورگه بودن و خدا نبودن و .... 180 درجه با داستان بازی فرق میکرد!
به هر حال اگر فکر میکنید قسمتی از داستان براتون مبهمه بپرسید توضیح میدم خدمتتون.
امید جان من اولش ناراحت شدم ولی همون طور که تو پست آخر گفتم واقعا اصلا ارزشش رو نداره که بخوایم با هم دیگه سر این موضوع با ناراحتی صحبت کنیم. شما به صورت کامل تر توضیح دادی و من و اون دوستمون کامل نگفتیم ولی اشتباه هم نگفتیم.;)

اینکه بگه اطلاعاتی که دارید میدید اشتباهه میشه توهین ؟! یکم جنبه انتقاد پذیریتون رو تقویت کنید...;)
دوست عزیز کجای حرف های من اشتباه بود؟ یک تیکه رو که سوتی داده بودم که دیروز بعدازظهر بود امیر اومد تو پروفایلم گفت و خودم سریع درستش کردم و ازش تشکر کردم این یعنی انتقاد. انتقاد داریم تا انتقاد. اینی که من دیدم انتقاد نبود ولی همون طور که گفتم بهتره کنارش بزاریم و دیگه صحبتی در موردش نکنیم. در مورد داستان هم فکر نکنم جایی رو من یا اون دوست دیگه اشتباه گفته باشیم و تقریبا همه چی رو از تو خود بازی گفتیم و اون مقاله هم که خیلی کامل هست. موفق باشید

دوستان سلام
توی upper garden گیر کردم! اونجا که 3تا جام هست که باید پرش کرد از آب! دوتای اولی رو انجام میدم اما سومی حرکت میکنی و نمیذاره آب واردش بشه چکار باید کرد؟هر جوری فکر کردم نیافتم!شاید باگ باشه آخه از راهی که بازه نمیره داخل!

آخرین ویرایش:
دوستان سلام
اون دختررو بذار روی اونجا که از دید مجسمه میبینی ... بعد اون پله هرو باید ببری بقل اون جا که روش آب قراره آب بیاد، بعد وقتی که از دید مجسمه میبینی اون پله ها پیوسته میشن و بعد سریع جنازه رو ببر از پله ها بالا و بنداز رو اونجا که قراره آب بیاد ... بعد اون پله هرو بذار روی اونجا که از دید مجسمه میشه و بعد ادامه بازی ...

اون دختررو بذار روی اونجا که از دید مجسمه میبینی ... بعد اون پله هرو باید ببری بقل اون جا که روش آب قراره آب بیاد، بعد وقتی که از دید مجسمه میبینی اون پله ها پیوسته میشن و بعد سریع جنازه رو ببر از پله ها بالا و بنداز رو اونجا که قراره آب بیاد ... بعد اون پله هرو بذار روی اونجا که از دید مجسمه میشه و بعد ادامه بازی ...
متاسفانه اصلا واضح نگفتی و هیچی نفهمیدم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or