آخ آخ! گفتی!ولی اون قسمتی که کریتوس برای شکوندن زنجیر ها وارد محوطه میشه , کشتن اون موجود سه کله که سگ تُف میکنه پوست آدمو میکنه..
خوب بگو راهش چیه من که از امروز صبح تا الان هرکاری میکنم کشته نمیشهرو اعصابم داره ورزش میکنه:biggrin1:خیلی سخته با وری هارد دستم جر رفت اگه همینطور ادامه بدم دسته و هرچی دور برم هست داغون میشنبالاخره این بازی رو رو آخرین درجه ی سختیش تموم کردم
یه راهی هم برا کشتن زئوس وجود داره که طفلک یه ضربه هم نمی تونه وارد کنه..
همونجا که سه تا قوچ هم میآن که برن رو اعصاب , اونجا نزدیک بود خودم رو هاراکیری کنم .:biggrin1:آخ آخ! گفتی!
من رو Chaos آسفالت شدم اونجارو رفتم. همونجارو میگی
که 3 تا دشمن هم باهاش میان که جنگولک بازی در میارن؟
راهش اینهخوب بگو راهش چیه من که از امروز صبح تا الان هرکاری میکنم کشته نمیشهرو اعصابم داره ورزش میکنه:biggrin1:خیلی سخته با وری هارد دستم جر رفت اگه همینطور ادامه بدم دسته و هرچی دور برم هست داغون میشن
دستت طلا با سه بار اجام دادن این روش تونستم ردش کنمراهش اینه
آخرین سلاحی رو که گرفتی بردار , فقط L1+O رو نگه دار , اینقدر زئوس رو بگیر و بهش تنه بزن تا وقتی که برای اولین بار به صورت اجباری بره سمتِ قلبِ گایا خونش رو احیا کنه , بعد ازش فاصله بگیرو برو توی حالت گارد , وقتی که یکی مثل خودش تکثیر کرد , بهشون 2بار انرژی بزن تا بَدَلِش بمیره , وقتی تنها شد دوباره برو تو کاره L1+O , باید حواست به قلب گایا هم باشه , به محضِ اینکه صدای قلبش رو شنیدی (رنگ قلبش هم پررنگ میشه) سریع زودتر از زئوس برو به قلبش ضربه بزنُ خونت رو فول کن , مواظب باش وقتی به قلب ضربه میزنی زئوس از حسودی به سمتِت انرژی میزنه:biggrin1: که باید با گرفتن گاردِ بموقع بتونی انرژی رو بهش برگردونی , بعد از تخلیه و تغییر رنگ قلب گایا با حرکتِ R3 خودت رو به زئوس نزدیک کن دوباره با L1+O بهش ضربه بزن , همینطوری که ادامه بدی کارش ساختس , فقط باید مواظب باشی که وقتی میره رو هوا تکثیر میشه به موقع پرش بزنی و بعدش با انرژی زدن بدل هاشو از بین ببری..بعد L1+O رو ..
درود
یه جا گیر کردم....:smile:
من بازیو یه بار تموم کردم ولی این بار دومی یه جا گیرکردم اونجا هست که یه یارو به زنجیر وصل و تو هواست... اونجا دو جا داره که r1 بزنی منم میرم ولی بعدش دیگه هیچ جایی نداره بار اول که بازیو رفتم یادمه باید یه جا میپریدم و یه لبه رو میگرفتم ولی الان هیچی نیست لطفا کمک
ولی اون قسمتی که کریتوس برای شکوندن زنجیر ها وارد محوطه میشه , کشتن اون موجود سه کله که سگ تُف میکنه پوست آدمو میکنه..
ما هم بالاخره این تروفی 1000 ضربه رو دیشب گرفتم.رسما جر خوردم:biggrin1:واقعا سخت بود.نزدیک 10 بار تا 900 ضربه رفتم ولی باز از دست دادمش.
راستی دوستان آیا برای تمام کردن روی درجه chaos تروفی میده؟چون من که لیستش رو خوندم نداره.حالا اگر داره ممنون میشم بگید.
راستی کسی میدونه آخرین تروفی که مخفی هم هست چیه؟
http://www.ps3trophies.org/forum/god-war-iii/42780-god-war-iii-trophy-guide.html