God of War III

اگه اون تگه اول اسپويلر رو اول مطلبت ميزاشتي بهتر بود....
اسپويل كه نبايد حتما داستان بازي باشه . هر گونه تعريف و انتقادي هم ميتونه ضدحال بزنه....

سلام . . .

دوستان هنوز خبری از آلبوم موسیقی این بازی نیست ؟؟

ما که هرچی گشتیم جز Brothers of Blood چیزه دیگه ای پیدا نکردیم! :biggrin1:

خیلی تو کف موزیکشم . . . :biggrin1:

اگه پیدا کردین مارو بی خبر نزارین . . .

بالاخره این شاهکارو تموم کردم,و امتیاز غیر از 10 واقعا بی انصافیه که به این شاهکار بدیم.
دیگه کریتوس داشت گریمو در میاورد.
یه قسمت از بازی خیلی واسم جالب بود که از max payne کپی شده بود!
لحظه ای از بازی نبود که هیجان نداشته باشه فوق العاده بود,اصلا نمیشه توصیفش کرد.

آخرین ویرایش:
منم امشب این بازی دستم رسید به قیمت ناجوانمردانه 80تومان:biggrin1:
واقعا عالیه.چیزه دیگه ای نمیتونم بگم.بزارید بازیو بیشتر تجربه کنم تا بهتر نظر بدم.
این اسپویلر مربوط به داستان نیست حتما بخونید
واقعا این dc خجالت نمیکشه:evil:مسخره رفتم gow بگیرم میگه باید یه بازی دیگه هم برداری اونم از اون بازیهای مزخرفی که رو دستش مونده بعد گفتم چقدر میشه گفت gow با mirror edge بهت میدم 110 تومان:eek:گفتم مگه زوره خوب نمیخوام گفت باید ببری :mad::evil:خجالتم نمیکشن.چون میدونن طرفدار زیاد داره به زور میخوان جنسای بنجولشونو به مردم قالب کنن.بالاخره از فروشگاه مرکزی با کلی التماس گرفتم.اتفاقا با اون منشیشون که حرف زدم گفت کاره زشتیه ولی به ما گفته بودن اینجوری بفروشیم.:evil:

منم امشب این بازی دستم رسید به قیمت ناجوانمردانه 80تومان:biggrin1:
واقعا عالیه.چیزه دیگه ای نمیتونم بگم.بزارید بازیو بیشتر تجربه کنم تا بهتر نظر بدم.
این اسپویلر مربوط به داستان نیست حتما بخونید
واقعا این dc خجالت نمیکشه:evil:مسخره رفتم gow بگیرم میگه باید یه بازی دیگه هم برداری اونم از اون بازیهای مزخرفی که رو دستش مونده بعد گفتم چقدر میشه گفت gow با mirror edge بهت میدم 110 تومان:eek:گفتم مگه زوره خوب نمیخوام گفت باید ببری :mad::evil:خجالتم نمیکشن.چون میدونن طرفدار زیاد داره به زور میخوان جنسای بنجولشونو به مردم قالب کنن.بالاخره از فروشگاه مرکزی با کلی التماس گرفتم.اتفاقا با اون منشیشون که حرف زدم گفت کاره زشتیه ولی به ما گفته بودن اینجوری بفروشیم.:evil:
راستم میگه. من از خود DC پرسیدم گفت تکش 80 و با یه بازی باید بگیری. خوب نیما هم از DC میگیره دیگه. از DC بعید بود . اینهمه تعریفشو بچه های سایت کردن اونوقت حالا اینجوری کرد.

آقا امروز یه باگ دیدم توپ !:)
دقیقا همونجایی که با کایمرا میجنگیم اونجا کلا پس زمینه محو شد منم جنگیدم...من قشنگ پایین آبشارم میدیدم!
خلاصه دوربین نداشتم که عکس بگیرم..ولی قبلش سیو کردم که شاید بازم همونطور بشه.
در ضمن موقع جنگ با هرمس هم موزیک میخواست تموم بشه رو تیکه آخرش چند باری پخش شد هی...!
نمیشه یجوری باج گرفت از سانتا؟..میگم یا پول اخ میکنید یا تو کل نت عکس باگ رو پخش میکنم.!:biggrin1:

آقا امروز یه باگ دیدم توپ !:)
دقیقا همونجایی که با کایمرا میجنگیم اونجا کلا پس زمینه محو شد منم جنگیدم...من قشنگ پایین آبشارم میدیدم!
خلاصه دوربین نداشتم که عکس بگیرم..ولی قبلش سیو کردم که شاید بازم همونطور بشه.
در ضمن موقع جنگ با هرمس هم موزیک میخواست تموم بشه رو تیکه آخرش چند باری پخش شد هی...!
نمیشه یجوری باج گرفت از سانتا؟..میگم یا پول اخ میکنید یا تو کل نت عکس باگ رو پخش میکنم.!:biggrin1:
باگــــــــــــــــــــــــــــــــــ نه بابا!!!:eek:
حالا چی بود؟؟؟

برید که باگ هاتون به درد خودتون میخوره! :d فقط باگی که امروز نصیبم شد رو عشقه! :d

موقع جنگ با اون عقربه وقتی 3 تا پاش رو داغون کردم افتاد! باید چند ضربه بهش میزدم تا دایره بیاد بالای سرش و ادامه ی ماجرا اما دیدم هرچی میزنم نمیاد!!! گفتم خوب بهترین موقعیته! BoE رو در اوردم و 1000 تا ضربه بهش زدم و تروفی رو گرفتم! بعدشم زدم از آخرین چک پوینت بیاد! من به خاطر این باگ بهش 1 امتیاز اضافه میدم :d
از اون باگ هایی که نصیب شماها شده خدا رو شکر گیر من نیمده! :d کلا نمیدونم چرا از این باگ ها وقتی بازی میکنم نثار من نمیشه :d

برید که باگ هاتون به درد خودتون میخوره! :d فقط باگی که امروز نصیبم شد رو عشقه! :d

موقع جنگ با اون عقربه وقتی 3 تا پاش رو داغون کردم افتاد! باید چند ضربه بهش میزدم تا دایره بیاد بالای سرش و ادامه ی ماجرا اما دیدم هرچی میزنم نمیاد!!! گفتم خوب بهترین موقعیته! BoE رو در اوردم و 1000 تا ضربه بهش زدم و تروفی رو گرفتم! بعدشم زدم از آخرین چک پوینت بیاد! من به خاطر این باگ بهش 1 امتیاز اضافه میدم :d
از اون باگ هایی که نصیب شماها شده خدا رو شکر گیر من نیمده! :d کلا نمیدونم چرا از این باگ ها وقتی بازی میکنم نثار من نمیشه :d
من هم موقع جنگ با اون عقربه چون نمیدونستم بیاد با سلاح هرکول بزنم با اون اخرین سلاحه که الکتریسیته داره فکر کنم هرچی میزدم نمیشد بعد رفتم گوشه پاش بعد هی مثلث زدم دیدم هیچی هم نمیشه و هرچی بخوام میتونم بزنم. خلاصه منم تا 3000 HIT رفتم بعدش خسته شدم تمومش کردم تروفی رو هم گرفتم. خیلی حال داد.

اون قضیه SAVE باگ نیست 10 ثانیه صبر کن R1 میاد! :d احتمالا همون موقع LEVEL اسلحه زیاد کردی یا یک کاری کردی با ORB هات! چون من هر وقت چنین میکردم اینجوری میشد!
بازی هم گند نزده با این صورتت! :d اون مشکل خودته :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or