آقا اول بازی انصافا ضد حاله که:
همه قدرتات رو ازت میگیره ! سر همین من ادامه ندادم! هرچی تو 2 رفتیم 5تا ماهی به فنا دادن!!!!
منم امشب این بازی دستم رسید به قیمت ناجوانمردانه 80تومان:biggrin1:
واقعا عالیه.چیزه دیگه ای نمیتونم بگم.بزارید بازیو بیشتر تجربه کنم تا بهتر نظر بدم.
این اسپویلر مربوط به داستان نیست حتما بخونید
واقعا این dc خجالت نمیکشهمسخره رفتم gow بگیرم میگه باید یه بازی دیگه هم برداری اونم از اون بازیهای مزخرفی که رو دستش مونده بعد گفتم چقدر میشه گفت gow با mirror edge بهت میدم 110 تومانگفتم مگه زوره خوب نمیخوام گفت باید ببری خجالتم نمیکشن.چون میدونن طرفدار زیاد داره به زور میخوان جنسای بنجولشونو به مردم قالب کنن.بالاخره از فروشگاه مرکزی با کلی التماس گرفتم.اتفاقا با اون منشیشون که حرف زدم گفت کاره زشتیه ولی به ما گفته بودن اینجوری بفروشیم.
باگــــــــــــــــــــــــــــــــــ نه بابا!!!آقا امروز یه باگ دیدم توپ !
دقیقا همونجایی که با کایمرا میجنگیم اونجا کلا پس زمینه محو شد منم جنگیدم...من قشنگ پایین آبشارم میدیدم!
خلاصه دوربین نداشتم که عکس بگیرم..ولی قبلش سیو کردم که شاید بازم همونطور بشه.
در ضمن موقع جنگ با هرمس هم موزیک میخواست تموم بشه رو تیکه آخرش چند باری پخش شد هی...!
نمیشه یجوری باج گرفت از سانتا؟..میگم یا پول اخ میکنید یا تو کل نت عکس باگ رو پخش میکنم.!:biggrin1:
باگ دیگه ، مگه عجیبه؟!باگــــــــــــــــــــــــــــــــــ نه بابا!!!
حالا چی بود؟؟؟
برید که باگ هاتون به درد خودتون میخوره! :d فقط باگی که امروز نصیبم شد رو عشقه! :d
از اون باگ هایی که نصیب شماها شده خدا رو شکر گیر من نیمده! :d کلا نمیدونم چرا از این باگ ها وقتی بازی میکنم نثار من نمیشه :dموقع جنگ با اون عقربه وقتی 3 تا پاش رو داغون کردم افتاد! باید چند ضربه بهش میزدم تا دایره بیاد بالای سرش و ادامه ی ماجرا اما دیدم هرچی میزنم نمیاد!!! گفتم خوب بهترین موقعیته! BoE رو در اوردم و 1000 تا ضربه بهش زدم و تروفی رو گرفتم! بعدشم زدم از آخرین چک پوینت بیاد! من به خاطر این باگ بهش 1 امتیاز اضافه میدم :d
مثل یه مرد ادامه دادیم و :اصلا این خصوصیت هم قسمتهای GOW هست ... خسته نباشی ، ولش کن دیگه ، ادامه نده .