God of War III

نسبتا کامل کردم گوگولی :دی
تو یه ناهارم بدهکاریا :دی
بابا اون کجاش کامل هست؟:biggrin1: هر کدوم یک خط هم نمیشه:biggrin1:
ناهار؟:confused: مگه مردم خودم خبر ندارم؟:biggrin1:

من فقط titan mode رو باید برم تا platinum شه
اگر کسی سوالی در مورد گنجی یا چیزی داره در خدمتم...
دوست عزیز میشه در مورد آخرین Trophy بازی توضیح بدی. از کجا تا کجا نباید بمیریم یا fail بشیم؟ من خودم فکر می کنم از زمانی که وارد اون دریچه میشیم تا قبل از اولین نبرد با Final Boss.

قربون دستت جای همه اين Godly possession هارو بگو :دی ما بزاريم تو گايد و خودمونم بگيريم :دی
1.همون اول که وارد گایا میشی قبل از اینکه اون تیکه درخت مانند رو جدا کنید باید بری سمت راست ازش بری بالا همونجاس..
2.بعد از کشتن هیدس زیر اب بری اونجاست..
3.بعد از کشتن هرکول زیر اب بری اونجاست..
4.بعد از اینکه سر او یارو رو میکنی سمت راستش که بری همونوراس
5.بعد از اینکه اون خدای پر سرعت و میکشی.. پشت سر او مجسمس...{قبلشم میتونی پیدا کنی}
6.بعد از اون مینی گیم.. پشت تخت افرودایفی یا هرچی که هست اسمش..
7.این رو بخوای نخوای باید بگیری..توی اون گاردن پازل وقتی لیوان hera رو بر میداری بهت میده اون گنج رو
8.وقتی وارد اتاق زنpossideon میشی بگرد تو اون اتاق
9.بعد از کشتن اون خدای اهنگر سمت چپش بری انگشترش افتاده اونجا باید بر داری..
10.این یکی تو یه صندوق هست بعد از کشتن اون خدای اهنگر... وقتی میری تو یه اتاق که توش 2 تا صندوق از صقف اویزونه..
اگه نمیدونی چجوری صندوق رو بگیری بگو اونم بگم

ببخشید من اسم این خدایان یادم نموند سخت بود..

دوست عزیز میشه در مورد آخرین Trophy بازی توضیح بدی. از کجا تا کجا نباید بمیریم یا fail بشیم؟ من خودم فکر می کنم از زمانی که وارد اون دریچه میشیم تا قبل از اولین نبرد با Final
Boss.
از شروع labyrinth تا وقتی با pandora به اون بالا میرسید باید نمیرید...
ار اونجایی شروع میشه که وارد مکعب ها میشید تا اونجا که به اخرش میرسید...
در واقع بعد از اینکه Pandora رو از او شیشه پر اب نجات میدی یکم جلوتر بری میگیری trophy رو

آخرین ویرایش:
از شروع labyrinth تا وقتی با pandora به اون بالا میرسید باید نمیرید...
ار اونجایی شروع میشه که وارد مکعب ها میشید تا اونجا که به اخرش میرسید...
در واقع بعد از اینکه Pandora رو از او شیشه پر اب نجات میدی یکم جلوتر بری میگیری trophy رو

آهان پس خوبه خیلی سخت نیستش. من فکر می کردم باید تا زمانی که مکعب ها رو میکشی بالا و میرسی به اولین نبردت با Final Boss بری. خوب پس مقدارش کم هست. راحت میشه گرفتش. ممنون

پ.ن: اگه تو Bossها رو درجه Titan گیر کردی بگو تا بهت کمک کنم. من امروز تموم کردم.;) بازم مرسی بابت راهنماییت

ویرایش: راستی این هم لینک جای Possessionها هستش. امیر پیدا کرد

آهان پس خوبه خیلی سخت نیستش. من فکر می کردم باید تا زمانی که مکعب ها رو میکشی بالا و میرسی به اولین نبردت با Final Boss بری. خوب پس مقدارش کم هست. راحت میشه گرفتش. ممنون

پ.ن: اگه تو Bossها رو درجه Titan گیر کردی بگو تا بهت کمک کنم. من امروز تموم کردم.;) بازم مرسی بابت راهنماییت

ویرایش: راستی این هم لینک جای Possessionها هستش. امیر پیدا کرد
اره اسونه ولی فکر نکنی منظورم این بود که از نجات pandora شروع میشه ها..
در واقع اون اخرین کاری هست که انجام میدی...
فقط خواستم توضیح بدم یه وقت یکی اشتباه نکنه...

من واسه بار سوم بازی میکنم یکی از این item هارو on کردم.....وقتی save میکنم زده trophy disabled چیکار کنم enabled شه؟
دیگه نمیشه کاری کرد دوست عزیز. اولش که داری Enable می کنی بهت اخطار میده که در طول این دوره از بازی در صورت on کردن تروفی های بازی Disable میشه. تنها راهش این هست که از اول بری.

دوستانی كه تموم نكردن به هيچ وجه نخونن
دوستان با توجه اون صحنه آخری كه نشون داد به نظرتون كريتوس هنوز زندست؟

آخرین ویرایش:
سلام
من هم بازی رو گرفتم ولی راهنمایی میخوام :blushing:
من اون مرحله گیر کردم که:
هادس رو گشتیم شمشیرش هم گرفتم مرده ها هم آزاد شدن بعد از طریق آب پیش اون تایتان آهنگره :laughing: رفتم گفت باید بری بالای اون صخره که یه تلپورت هست.حالا هر کاری میکنم بالا نمیره.قبلا با L1 و *(ضربدر) با بال هاش بالا میپرید ولی الان نه:((
چی کار کنم؟!

سلام
من هم بازی رو گرفتم ولی راهنمایی میخوام :blushing:
من اون مرحله گیر کردم که:
هادس رو گشتیم شمشیرش هم گرفتم مرده ها هم آزاد شدن بعد از طریق آب پیش اون تایتان آهنگره :laughing: رفتم گفت باید بری بالای اون صخره که یه تلپورت هست.حالا هر کاری میکنم بالا نمیره.قبلا با L1 و *(ضربدر) با بال هاش بالا میپرید ولی الان نه:((
چی کار کنم؟!

ی
ببین نمی تونی مستقیم بری اون بالا. از دری که باز هست برگرد. بعدا که توی بازی پیش بری از طرف دیگه ی تلپورت میرسی اونجا

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or