God of War III

خوب من همین الان بازی رو روی Titan تموم کردم:biggrin1: بسیار بسیار بیشتر از دور اول بازی چسبید چون خیلی سخت تر شده بود. نکته جالب اینه کم من بازی رو روی GOD تو 9:20 دقیقه تموم کردم ولی این رو تو 8 ساعت تموم کردم:biggrin1: الان فقط مونده Itemهای بازی.

من گنج HELIOS رو گرفتم و اگه درست بگم همون سپر طلاییش بود فقط مشکل اینه که یادم نیست کجا بود!(:biggrin1:)
بمیری:biggrin1: یک دفعه هم که داشتی به درد می خوردی خرابش کردی:biggrin1:

اين titan چه رو مخ ميره نامرد هيچکدوم از سلاح هاتم نميده وقتی دوباره ميری :دی
خوب معلومه دیگه صدرا:biggrin1: نباید هم بده. اگه بده که خیلی مسخره میشد. همه کیفش به سختیش بود. بسیار لذت بردیم:biggrin1:

چیزهایی که در اثر تمام کردن بازی روی درجه Titan آزاد میشه:
هیچی:biggrin1:

الان DC تکی بازيو نميده و بايد يه بازی ديگه بگيری که بالای 100 تومن در ميآد کلاً همه دزد شدن
آره واقعا! من زنگ زدم بهم گفت 95 تومان!!:eek:
میخوان تو همین چند روزه خرج مسافرت عیدشونم ازGOW در بیارن!!:laughing: واقعا مسخرست!!

خوب معلومه دیگه صدرا:biggrin1: نباید هم بده. اگه بده که خیلی مسخره میشد. همه کیفش به سختیش بود. بسیار لذت بردیم:biggrin1:

چیزهایی که در اثر تمام کردن بازی روی درجه Titan آزاد میشه:

خبر مرگت بيا يه سری نکته بگو واسه باس های بازی تو titan:biggrin1:

خبر مرگت بيا يه سری نکته بگو واسه باس های بازی تو titan:biggrin1:
باشه الان باید برم. شب که اومدم یا اینجا و یا تو تاپیک Guide میزنم. فقط چیزی که می نویسم رو دیگه یک ضرب بزار تو Guide بازی. نمی دونم چرا تاپیک رو زدی؟:biggrin1: اگه نزده بودی الان همش رو به جز مجسمه ها برای بچه های سایت نوشته بودم:biggrin1:

باشه الان باید برم. شب که اومدم یا اینجا و یا تو تاپیک Guide میزنم. فقط چیزی که می نویسم رو دیگه یک ضرب بزار تو Guide بازی. نمی دونم چرا تاپیک رو زدی؟:biggrin1: اگه نزده بودی الان همش رو به جز مجسمه ها برای بچه های سایت نوشته بودم:biggrin1:

بيشين بابا همه که بيکار نيستن مثل تو :دی

آقا اين هيديز تو titan خيلی اذيت ميکنه راهی نداره؟

آقا من روی titan بازی رو تموم کردم :biggrin1:
الان دارم chaos بازی میکنم.
رسیدم به هیدیز اصلآ دیگه نمیشه کشتش :(
آیا برای تموم کردن روی chaos هم تروفی میده یا نمی خواد خودمون رو پاره کنیم؟
از این گنج مخفی ها هم یه دونه مونده که توی منو بین گنج هفاستوس و پوسایدن هست از دوستان اگه کسی اینو گرفته بگه اسمش چیه ممنون میشم .

بيشين بابا همه که بيکار نيستن مثل تو :دی

آقا اين هيديز تو titan خيلی اذيت ميکنه راهی نداره؟

آقا اين هيديز يه روشی بگيد رو titan بشه کشتش دهنم سرويس کرده

چه ربطی به بیکاری داره؟ من کلا Titan رو تو 8 ساعت رفتم سر CSهای بازی هم چون دیده بودم میشستم کارهای نتم رو میکردم.
در مورد Guide هم کسی که تو این کار حرفه ای باشه و تا حالا چند تا Guide نوشته باشه می دونی که باید تاپیکش رو بزنه. رو دور دوم بازیش تمام Trophy-Achievement های بازی رو توضیح بده چون مثلا ممکنه الان من دقیق یادم نباشه که سر Zeus باید چیکار کرد یا ..... اگه تاپیک رو من زده بودم همزمان با همین دوری که روی Titan میرفتم Guide رو می نوشتم و تا حالا تموم شده بود. در مورد Bossها هم پس خودت بشین بازی کن تا بفهمی که چه جوری هست .

آقا یافتم کجاست....!فقط الان حسش نیست بگم شرط داره!اگه تا شب گاید بازی کامل بشه میگم:biggrin1:
ایول علی:biggrin1: بگو ببینم کجاست؟:biggrin1: هرچی خواستی تو PM بپرس بهت میگم. البته اگه بلد باشم. این چند روز شاید کمتر وقت بشه بازی کنم چون دم عید شده ولی شاید شب مه بیام خونه بشینم دوباره رو Titan برم بازی تا بتونم از چیزایی هم که گرفتم استفاده کنم. فقط بگو بهم کجاست اون 2 تای دیگه رو خودم پیدا می کنم بهتون میگم:biggrin1: البته اونایی که شایستگیش رو دارن.

آره واقعا! من زنگ زدم بهم گفت 95 تومان!!:eek:
میخوان تو همین چند روزه خرج مسافرت عیدشونم ازGOW در بیارن!!:laughing: واقعا مسخرست!!
من که زنگ زدم گفت 80 بازی خام با یه بازی دیگه 100 تومن ولی god of war با yakuza3 رو با هم 130 خریدم ازش یعنی هر بازی 65 چوق حالا این بحث ها جاش توی تاپیک نیست!:biggrin1:
عجب بازیه من که کلی باهاش حال کردم این kratos رو چقدر با جزییات در اوردن خیلی تکسچر بازی بالاست!:eek:
در کل که من که خیلی باهاش حال کردم!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or