God of War III

ایول علی:biggrin1: بگو ببینم کجاست؟:biggrin1: هرچی خواستی تو PM بپرس بهت میگم. البته اگه بلد باشم. این چند روز شاید کمتر وقت بشه بازی کنم چون دم عید شده ولی شاید شب مه بیام خونه بشینم دوباره رو Titan برم بازی تا بتونم از چیزایی هم که گرفتم استفاده کنم. فقط بگو بهم کجاست اون 2 تای دیگه رو خودم پیدا می کنم بهتون میگم:biggrin1: البته اونایی که شایستگیش رو دارن.
فقط یه چیزی!این صدرا تنبله (:biggrin1:) خودت یه تاپیک بزن قشنگ همه چی رو توضیح بده!:peace:
اون تاپیک هم میگیم پاک کنند چون اسپم زیاد خورده(شامل من و تو و آرش و بقیه:biggrin1:)
اینم گنج.

همونجایی که هلیوس رو سرش رو میبریم(:biggrin1:)بیا طرف چپ محیط اونجارو بگردی همونجاست!

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1:

نسخه Ultimate Edition برای USA ـه و نسخه Trilogy مثل Ultimate Edition ـه که برای اروپا ـه و God of War Collection هم توشه

تو نسخه UC
God of War III
Pandora Box
Art Book
Trilogy Original Soundtrack
Metal Album Music
Dominus Skin DLC
7 Challenge DLC
Documentary

http://tktdojo.files.wordpress.com/2009/11/gow3-ultimate-edition.jpg

=================================================
تو نسخه Pal
God of War III
God of War Collection
Pandora Box
Art Book
Dominus Skin DLC
Apollo Skin DLC
Forgotten Warrior Skin DLC
Phantom of Chaos Skin DLC

7 Challenge DLC
Documentary

http://www.pu.nl/userfiles//God of War III Ultimate Trilogy Edition.jpg

=================================================
تو نسخه Pal
God of War III
God of War Collection
Pandora Box
Art Book
Dominus Skin DLC
Apollo Skin DLC
Forgotten Warrior Skin DLC
Phantom of Chaos Skin DLC

7 Challenge DLC
Documentary

http://www.pu.nl/userfiles//God of War III Ultimate Trilogy Edition.jpg

ممنون دوست عزیز اینو از کجا پیدا کنم ؟ قیمتش چنده حدودا ؟

من بازیرو انجام ندادم فقط تو یه مصاحبه که با کارگردانش انجام داده بودند خوندم که از معما های بازی خیلی کم شده وبیشتر به نحوه مبارزه پرداختند
اگه این حرف درست باشه فکر نکنم که دیگه کسی باشه که نتونه بازیرو تموم کنه مگر اینکه دیگه خیلی ...;)

از دوستانی که بازی رو تموم کردن درخواست دارم نقد بازی رو تو سایت قرار بدن.:love:
دوست عزیز کیوان در حال انجام دادنش هست. خودش تو صفحات قبلی گفته بود که به زودی میزاره.

فقط یه چیزی!این صدرا تنبله (:biggrin1:) خودت یه تاپیک بزن قشنگ همه چی رو توضیح بده!:peace:
اون تاپیک هم میگیم پاک کنند چون اسپم زیاد خورده(شامل من و تو و آرش و بقیه:biggrin1:)
اینم گنج.

همونجایی که هلیوس رو سرش رو میبریم(:biggrin1:)بیا طرف چپ محیط اونجارو بگردی همونجاست!
علی خیلی جالب هست:biggrin1:من خودم رو کشتم پیدا نکردمش:biggrin1: اونجاها رو هم گشتم ولی نبود. بسیار زیبا:biggrin1: برم ببینم چی میشه. مرسی

ممنون ميشم اگه به سوالم پاسخ بديد:
اون مرحله ای كه با خرچنگ بزرگه مبارزه ميكنيم ميشه بگيد چطوری بايد بكشمش؟
ممنون.
دوست عزیز کاری نداره. به پاهاش با اون اسلحه Hercules ضربه بزن و بعدش هم برو سرش رو بزن. همین.

خوب با توجه به فشار دوستان راهنمای تروفيا رو هم نسبتاً کامل کرديم ميتونيد استفاده کنيد :دی

God Of War III | Trophies Guide
البته من تغییری ندیدم:biggrin1: فقط Hiddenها رو اضافه کردی. همه خمارش هستن. نمونش تو این 3-4 صفحه خیلی هست;)

ممنون!دوستان دیگه اگه میتونن راهنمایی کنن!
در مورد چی؟ سوالتون چی هست؟

ممنون ميشم اگه به سوالم پاسخ بديد:
اون مرحله ای كه با خرچنگ بزرگه مبارزه ميكنيم ميشه بگيد چطوری بايد بكشمش؟
ممنون.
خیلی ساده هست، شما باید با دادن جهت پایین سلاح Nemesis (اسمش همین بود؟) رو انتخاب کنی (همون دستکش خرکی ها که از هرکول میگیری!:دی) و با ان بزنی تو کریستال های پای ان عقربه. وقتی کریستال هارو بشکونی خودش میفته زمین و میری میزنی تو مخش تا دهنش آسفالت بشه!:دی دوبار این کارو تکرار میکنی و ان عقربه دیار فانی رو به قصد دیار باقی میشتابه!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or