God of War III

اسپیول بازی کسانی که تموم نکردن نخونن.
دوستان چی شد!!یعنی کریتوس زنده هست هنوز؟تا اخر credits رو اگه میدیدین معلوم میشد کریتوس از اون کوه خودشو پرت کرده!معلوم نیست شاید زنده باشه...
اسپویل
احتمال داره نمرده باشه،رده خونش رو زمین کشیده شده بود.شاید GOW بعدی!
بعد از اتمام بازی هم دقت کردی باشی تبریک میگه و آخرش God of War III!
aعلامت تعجب!

بابا خودمم که به غير از سه تا از اون مجسمه ها همرو گير آوردم نميدونم چجوری بگم کجا بودن بايد ويديو باشه :دی
چلنجارم که که من همينجوری با مهارت رفتم جلو از هيچ روشيم استفاده نکردم :دی

اون کمبو هم بگو کجاس که خودمم توش موندم :دی
یعنی چی نمیتونی؟:biggrin1: خوب مثلا این جوری که من تو SP میگم بگو. کاری نداره که. این هنر نوشتن هست. مگه حتما باید همه چی با ویدیو باشه؟ فکر کنم چون حوصله نوشتن نداری این رو داری میگی وگرنه یک Guide خوب باید مثل مال Batman که من تو بخش Achievement گذاشتم باشه. یعنی Bossها رو دونه دونه توضیح بدی که چه جوری کشته میشند و نحوه مبارزه چگونه است. وگرنه این کاری نداره که به علی رضا(:biggrin1:) هم بدیم می تونه بنویسه. می نویسه این تروفی نقره ای برای کشتن فلان Boss هست. بعد از کشتن او تروفی را به دست میارید.
به عنوان مثال بعد از مبارزه با Hercules شما اون رو به داخل یک حفره پرت می کنید. بعد از رسیدن به پایین حفره به کف آب بروید و قسمتی از زره اون رو بردارید.

در مورد Challengeها هم باید همه رو دونه دونه توضیح بدی. همه که مثل تو Pro نیستن. یکی شاید فکرش نرسه که باید چیکار کنه و چه جوری بره. باید برای این کار وقت بزاری تا یک چیز کامل بشه. این بازی نباید چیزیش سر سری باشه. اگه حوصله نداری یا نمی تونی بگو من خودم می نویسم و تو تاپیکش میزارم.

در مورد Comboها هم بهترین جا این جا هست.
زمانی که شما با Hercules در حال نبرد هستید ابتدا اون یک سری از دشمن ها رو به سمت شما میفرسته بعد از این دو نفر برای اون دستکش هاش رو میارن و حالا این نوبت شما هست که با مهارت خودتون تمام Combo هایی که می تونید رو بزنید. 1000 تا عدد زیادی هست ولی دشمن ها این جا بیشتر از این حرف ها هستند و وقتش رو دارید. فقط به دو نکته دقت کنید.
1- حتما در این مرحله باید Blades Of Exile و Bow Of Apollo رو تا آخر آپگرید کرده باشید.
2- هر جایی که کم آوردین از کمان خودتون استفاده کنید.
این نمونه یک Guide خوب برای یک Trophy هست.

اگه به رد خون دقت کنی یه جورایی انگار یکی کریتوس رو کشوند برد! شاید آتنا دوباره برگش و کریتوس رو برد یا ساید هم... ولی خوب چیزی که مسلمه این هست که کریتوس نمرد!

فقط الان یه سوالی برای من پیش امده:

اگه قرار باشه ادامه GoW ساخته بشه چه جوری میشه؟ یعنی منظورم این هست که دیگه کسی نموند که، هر چی خدا و تایتان بود زدیم کشتیم رفت دیگه!!:دی
من هم دیروز تو این فکر بودم:biggrin1: چون رسما دیگه کسی رو باقی نزاشت. به نظر من که نباید ادامه بدن. ولی ممکنه برش دارن ببرنش تو نبردهای حماسی یونان:biggrin1: مثل Troy:biggrin1:

مشکل اينه يادم نيست بابا :دی
باشه ميزارم يکم صبر کنيد ديگه :دی
واقعا خسته نباشی با این حافظه بیرون نری میدزدنت:biggrin1:
بابا من الان جای همه چی رو یادم هست بعد تو جای 5-6 تا hidden item رو یادت نیست؟ حالا ماله کی رو گرفته بودی این که یادت هست ایشالا؟ اصلا مطمئنی گرفتی؟:biggrin1:

اسپویل
vengeance complete قشنگ ترین جمله برای یه تروفی پایانیه چرا کسی بهش اشاره نکرد؟! همچنین دید اول شخص کریتوس در پایان بازی که صحبتش بود که GOW III رو اونجوری بسازن ولی تو پایانش ازش استفاده کردن خیلی جالب بود پرتاب کردن شمشیرا و یکی از روانی ترین بخش های بازی وقتی خون جلو چشاش رو می گیره و تا می تونه صورت زئوس رو با زمین یکی می کنه :biggrin1:

واقعا خسته نباشی با این حافظه بیرون نری میدزدنت:biggrin1:
بابا من الان جای همه چی رو یادم هست بعد تو جای 5-6 تا hidden item رو یادت نیست؟ حالا ماله کی رو گرفته بودی این که یادت هست ایشالا؟ اصلا مطمئنی گرفتی؟:biggrin1:
من مال: هرا،پسايدن،هرکول،زعوس،هليوس و اون پسره هيديز نميدونم مگه خدای ديگه ايی هم مونده که هنوز چند تاش نيست :دی

وگرنه این کاری نداره که به علی رضا(:biggrin1:) هم بدیم می تونه بنویسه. می نویسه این تروفی نقره ای برای کشتن فلان Boss هست. بعد از کشتن او تروفی را
شما به قولی ببند:biggrin1:
=======
یعنی هیچکی نمیدونه چطور روی 1080i بازی رو اجرا کنم؟:thinking:

من مال: هرا،پسايدن،هرکول،زعوس،هليوس و اون پسره هيديز نميدونم مگه خدای ديگه ايی هم مونده که هنوز چند تاش نيست :دی
خوب من هم ماله Hera و Poseidon و Hades و Hercules و Zeus و Deadalus و Hermes رو گرفتم. تو ماله هلیوس رو از کجا گرفتی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or