God of War III

آقا من یه سوال داشتم ، یه انتقاد!

من امروز بازی رو 85 خریدم تکی، خوب خریدم؟!

انتقادم اینه که تمام این تاپیک از وقتی بازی اومده شده بحث و جدل در مورد گرفتن تروقی های بازی،یکی از دوستانکه بازی رو تموم کرده لطف می کرد یه نقدی از بازی می نوشت خیلی خوب می شد.

من خودم تا اونجا که پوسایدن رو می کشه رفتم ، اگه بخوام بازی رو در یک کلمه نقد کنم باید بگم
god of war = god of game

آقا من یه سوال داشتم ، یه انتقاد!

من امروز بازی رو 85 خریدم تکی، خوب خریدم؟!

انتقادم اینه که تمام این تاپیک از وقتی بازی اومده شده بحث و جدل در مورد گرفتن تروقی های بازی،یکی از دوستانکه بازی رو تموم کرده لطف می کرد یه نقدی از بازی می نوشت خیلی خوب می شد.

من خودم تا اونجا که پوسایدن رو می کشه رفتم ، اگه بخوام بازی رو در یک کلمه نقد کنم باید بگم
god of war = god of game
بازی رو از کجا گرفتی؟؟؟
گرون گرفتی .روز اول که امد من 68 خریدم

میبینم که دم عید شده و همه کشیدن رو بازی.
فقط یکی بگه اون صحنه یا Mini Game مرسوم شده ی GOW III تو کجاش هست ؟ ( فقط یه جور بگید اسپویل نشه )
چون تو عید موقعیت مناسبی ندارم و همه جور قشری دور و برم هست:biggrin1:

من این تاپیک را دنبال نمی‌کنم، بنابراین شاید خبر تکراری باشه:

یک قابلیت مخفی در GOW3

اگه در حالی که دیسک بازی توی دستگاهتون هست، PS3 را روشن کنید توی منوی XMB در قسمت Video آیکونی به نام Trailers دیده خواهد شد. در انجا تریلر‌هایی از بازی‌های زیر وجود دارد:
Heavy Rain, Mod Nation Racers, Grand Turismo 5 و MAG

Source

فقط یکی بگه اون صحنه یا Mini Game مرسوم شده ی GOW III تو کجاش هست ؟ ( فقط یه جور بگید اسپویل نشه )
:دی
ملت خو تو اتاقتون بازی کنید...:دی
رو درجه سختی های پایین حدود 4 ساعت و نیم - 5 ساعت باید بری تا بهش برسی...
خیلی تابلو ـه!از اون عقب که داری میای یه نور بنفش اون ته هستش یه صداهایی هم میاد که هواست رو جمع میکنه...:دی

یک قابلیت مخفی در GOW3

اگه در حالی که دیسک بازی توی دستگاهتون هست، PS3 را روشن کنید توی منوی XMB در قسمت Video آیکونی به نام Trailers دیده خواهد شد. در انجا تریلر‌هایی از بازی‌های زیر وجود دارد:

Source
کسی اینو امتحان کرده؟:confused:
من امتحان کردم نشد.

بچه ها یه جور یگن با که دهان آدم باز میموونه
اینایی که شما گفتی هیچکدوم باگ نبود .....
گفتین باگ ...به خودم گفتم که مثل بد کمپانی شخصیتها پشت مانع ها گیر می کنن یا مثل بازی خرابکار دست و پا میره تو هم یا.......اینایی که شما گفتین باگ به حساب نمیاد.....اگه یه باگ درست و حسابی پیدا کردین بیاین و بزارین;)

ما اینجا گیر کردیم یکی کمک کنه:d
اونجایی که اون پیرزن رو میکشیم دستش یه لیوان یاقوت دار بود اونجا 3 تا کاسه مانند هست که اگه برن پایین یه راه باز میشه. من 2 تا شو با آب پر میکنم اون سومی رو چجوری پر کنم؟
ممنون

خوب بچه ها من تقریبا بیشتر از 50 درصد بازی رو رفتم تمام سلاح هارو دارم و خوب خیلی‌ هم بازی‌ کردم می‌تونم یه نقد تقریبی بهتون بدم

اول از همه من تو نقدم چیزی رو Spoil نمیکنم اما چیزهایی که از قبل Spoli شده‌ رو میگم مثلا مثل کله هیلیوس یا تیر و کمان Apollo.

Gameplay
بازی‌ یه سری تغییرات کرده که شخصاً من خیلی‌ راضی‌ نیستم ازشون ما تو بازی‌ summon داریم یا همون جادو و آیتم مثل تیر و کمان و سر هیلیوس تو شماره‌های قبلی GoW این طور بود که شما summon ‌هاتون از سلاحتون جدا بود یعنی‌ مثلا میتونستید یه سلاح رو انتخاب کنید با هر Summon یی که دوست دارید Summon ‌ها روی D-Pad قرار داشت و سلاح هم فکر می‌کنم با L2 عوض میشود اما الان به این صورت نیست هر سلاحی Summon مخصوص خودش رو داره و فقط با سلاح عوض می‌شه و Summon یه سلاح رو نمیشه با Summon یه سلاح دیگه استفاده کرد. تعویض سلاح‌ ها با D-Pad انجام می‌شه یا L1 رو نگار میداریم X رو می‌زنیم که سلاح عوض می‌شه به نوبت و یه حمله هم میکنه این ویژگی‌ برای درگیریها خوبه که میخوایید سلاح رو عوض کنید و ضربه هم بزنید اما اینم بگم سلاح‌ ها به نوبت عوض می‌شه
در مورد Summon ها به نظر من بهترین Summon هارو شماره 1 بازی‌ داشت و بد‌ترین رو شماره 3 اصلا با Summon هاش حال نکردم حالا نظر شخصی یا نه نمیدونم باز یکیشون از بقیه بهتره و ما تو حالت آپگرید شده. راستی اینم بگم SUmmon ها با سلاح‌ ها آپگرید میشن و جدا جدا نیست کلا من ازSummon ها راضی‌ نیستم شاید روز اول خیلی‌ خورد تو ذوقم.

در مورد آیتم ‌ها مثل کله هیلیوس و تیر و کمان آپولو L2 رو که نگاه میدارید آخرین ایتمی که انتخاب کردید میاد L2 با مثلث کله هیلیوس رو میاره , L2 با مربع تیر و کمان Apollo و L2 با X هم یه ویژگی‌ دیگه که نمیگم در کل سعی‌ کردن کنترل بازی‌ رو روان کنن اما خوب 2 شماره موفق GoW بوده که همه اون طوری عادت کردن من به شخصه یکی‌ شدن Summon با سلاح ها رو اصلا نپسندیدم دلم می‌خواست جدا باشن. باز تا حدی آیتم‌ ها خوب کار شده بماند که آخرین آیتم میمونه مثلا شما یه‌ بار کله هیلیوس رو برداشتید, L2 رو که نگه دارید کله هیلیوس میاد تا موقعی که مثلا مربع رو بزنید که تیر و کمان بیاد این باعث قاطی‌ کردن می‌شه و Gamer رو به اشتباه میندازه.

در مورد سلاح ‌های بازی‌ سلاح‌ ها خوب کار شدن اما به غیر از اون مشت ‌ها که همه تو دمو بازی‌ کردن بقیه دقیقا برد داره مثل شمشیر‌های اصلی Kratos و این هم خوبه هم یه نواخت چون من شمشیر‌های خودشو بیشتر دوست دارم چون همراه با آتیشه و خیلی‌ احساسه قدرت می‌کنه آدم. کمتر از 2 تا سلاح دیگه استفاده می‌کنم, یه سلاح بعدی هم اون مشت هاست که همه دیدن در کل سلاح‌ ها خوب کار شده و نسبت به قبل پر کاربرد تره یادتون باشه شماره ‌های قبلی‌ خیلی‌ سلاح های دیگه پر کاربرد نبود.

ترکیب R3 و L3 هم که Blade of Olympus رو میده که به جای Gage of The God و Rage of The Titan ـه و همون شمشیر Zeus که Kratos گرفته .

یه چیزیم در مورد Pandora Box بازی‌ یا همون قسمت آپگرید بگم که شما یه گزینه دارید به نام Soul Select من اینو نفهمید بودم چیه‌ اما حالا فهمیدم به بقیه میگم این Soul Select که با مثلث میاد Summon یه کی‌ از سلاح ها رو تغییر میده خودتون می‌فهمید چیه‌ بیشتر توضیح نمیدم.

Graphic
در مورد گرافیک که فکر نکنم ایراد خاصی‌ داشته باشه و من که کاملا راضی ام برای یه گیم در این نسل واقعاً حرف نداره و به بچها توصیه می‌کنم رو LED TV بازی‌ کنن من برای دوستم چند روز پیش یه کی‌ خریدم این عکس Wallpaper HD ها رو دیدید چه شکلیه فکر کنید همه بازی‌ این طورییه رنگ بندیش عالیه یعنی‌ من اومدم خونه رو LCD دیدم بازی‌ رو , دستو دلم نمیرفت بازی‌ کنم دپ زده بودم .

Story
داستان بازی God of War همیشه یکی‌ از بهترین‌ ها بوده اما این بار به نظر من ایراد داره و این که منسجم نیست بهم ریخته است میدونید Gameplay بازی‌ میشد 2 برابر این باشه از نظر زمانی‌ Kratos تو شماره 1 فقط یه God کشت و اون Ares بود اما الان عین پشکل داره God میکشه و نامرتب و ساده شدن Mini Boss میدونید صحنه درگیری‌ ها Boss ‌ها و معما ها ترکیبشون بهم ریخته است مثل اینکه شما صبحانه ناهار نخوردی هر 3 تاشو شام بخورید خیلی‌ به نظرم در گیری‌ ها کمتر شده نمیدونم شاید حس ام اشتباهه اما اینطوری حس می‌کنم و یه کی‌ از God ها هم Fun شده که اصلا دوست نداشتم یعنی‌ اون جای بازی‌ حالم بهم خورد با لهجه گنده انگلیسی‌ صحبت میکرد بد‌ترین جای بازی‌ بود و مسخره بازی بود بازی شده بود Prince of Persia

کلا شاید God of War جز 10 عنوان برتر تاریخه بازی‌‌ های ویدئویی باشه و به هیچ عنوان نمی‌شه از دست دادش به همه توصیه می‌کنم بازی‌ کنن البته رو LED TV.

اگر غلط املایی داشتم ببخشید.

Last edited by a moderator:
ما اینجا گیر کردیم یکی کمک کنه:d
اونجایی که اون پیرزن رو میکشیم دستش یه لیوان یاقوت دار بود اونجا 3 تا کاسه مانند هست که اگه برن پایین یه راه باز میشه. من 2 تا شو با آب پر میکنم اون سومی رو چجوری پر کنم؟
ممنون

موقعی که اون دو تا رو پر کردی اون پله هه که میشه حرکتش داد رو بچرخونش و بزار بین اون دو تا پله که سمت راست اون قدحیه که هنوز پر نشده...و بعدش زنرو بردار و از طریق پله ها بنداز توی قدح سوم
:دی

بچه ها یه جور یگن با که دهان آدم باز میموونه
اینایی که شما گفتی هیچکدوم باگ نبود .....
گفتین باگ ...به خودم گفتم که مثل بد کمپانی شخصیتها پشت مانع ها گیر می کنن یا مثل بازی خرابکار دست و پا میره تو هم یا.......اینایی که شما گفتین باگ به حساب نمیاد.....اگه یه باگ درست و حسابی پیدا کردین بیاین و بزارین;)
باگ نبود؟!:confused:
میشه بگین محو شدن کل پس زمینه چیه....؟
جوری که رو هوا راه میری و فضای زیرپاتو میبینی!
این چیه پس اگه باگ نیست؟(البته گیر کردن کریتوس بین سنگ بزرگ من دیدم.)

یک قابلیت مخفی در GOW3

Source

اینا فقط تو نسخه US بازی یا ریجن 1 هست، برای ما که ریجن 2 ـه همچین چیزی نداره.

یک قابلیت مخفی در GOW3

Source
مهدی من هم هر کاری کردم نشد. اتفاقا یادم هست آریا گفته بود که توش یک تریلر از بازی GT5 هست ولی من هم هرچی گشتم چیزی نبود.

دوست عزیز حتما باید با BOE بزنی ها.سلاح هرکول.
دوست عزیز سلاح هرکول که BOE نیست. سلاح اصلی بازی اسم Blades Of Exile هست که به صورت مخفف میگن BOE

میبینم که دم عید شده و همه کشیدن رو بازی.
چون تو عید موقعیت مناسبی ندارم و همه جور قشری دور و برم هست:biggrin1:
کیا یک جایی تو بازی میرسی که مثل یک پل خراب شده هستش که باید یک سری اهرم رو بچرخونی و این ور اون ور بپری. دقیقا بعد از اون میرسی به Mini Game اصلا وقتی می خوای وارد اتاق بشی از چند تا پله باید بری بالا تو بازی فکر کنم همون یک جا بود که بنفش بودش:biggrin1: کلا تابلو هست نگران نباش.

در مورد Summon ها به نظر من بهترین Summon هارو شماره 1 بازی‌ داشت و بد‌ترین رو شماره 3 اصلا با Summon هاش حال نکردم حالا نظر شخصی یا نه نمیدونم باز یکیشون از بقیه بهتره و ما تو حالت آپگرید شده. راستی اینم بگم SUmmon ها با سلاح‌ ها آپگرید میشن و جدا جدا نیست کلا من ازSummon ها راضی‌ نیستم شاید روز اول خیلی‌ خورد تو ذوقم.

باز تا حدی آیتم‌ ها خوب کار شده بماند که آخرین آیتم میمونه مثلا شما یه‌ بار کله هیلیوس رو برداشتید, L2 رو که نگه دارید کله هیلیوس میاد تا موقعی که مثلا مربع رو بزنید که تیر و کمان بیاد این باعث قاطی‌ کردن می‌شه و Gamer رو به اشتباه میندازه.

در مورد سلاح ‌های بازی‌ سلاح‌ ها خوب کار شدن اما به غیر از اون مشت ‌ها که همه تو دمو بازی‌ کردن بقیه دقیقا برد داره مثل شمشیر‌های اصلی Kratos و این هم خوبه هم یه نواخت چون من شمشیر‌های خودشو بیشتر دوست دارم چون همراه با آتیشه و خیلی‌ احساسه قدرت می‌کنه آدم. کمتر از 2 تا سلاح دیگه استفاده می‌کنم, یه سلاح بعدی هم اون مشت هاست که همه دیدن در کل سلاح‌ ها خوب کار شده و نسبت به قبل پر کاربرد تره یادتون باشه شماره ‌های قبلی‌ خیلی‌ سلاح های دیگه پر کاربرد نبود.

یه چیزیم در مورد Pandora Box بازی‌ یا همون قسمت آپگرید بگم که شما یه گزینه دارید به نام Soul Select من اینو نفهمید بودم چیه‌ اما حالا فهمیدم به بقیه میگم این Soul Select که با مثلث میاد Summon یه کی‌ از سلاح ها رو تغییر میده خودتون می‌فهمید چیه‌ بیشتر توضیح نمیدم.

Story
داستان بازی God of War همیشه یکی‌ از بهترین‌ ها بوده اما این بار به نظر من ایراد داره و این که منسجم نیست بهم ریخته است میدونید Gameplay بازی‌ میشد 2 برابر این باشه از نظر زمانی‌ Kratos تو شماره 1 فقط یه God کشت و اون Ares بود اما الان عین پشکل داره God میکشه و نامرتب و ساده شدن Mini Boss میدونید صحنه درگیری‌ ها Boss ‌ها و معما ها ترکیبشون بهم ریخته است مثل اینکه شما صبحانه ناهار نخوردی هر 3 تاشو شام بخورید خیلی‌ به نظرم در گیری‌ ها کمتر شده نمیدونم شاید حس ام اشتباهه اما اینطوری حس می‌کنم و یه کی‌ از God ها هم Fun شده که اصلا دوست نداشتم یعنی‌ اون جای بازی‌ حالم بهم خورد با لهجه گنده انگلیسی‌ صحبت میکرد بد‌ترین جای بازی‌ بود و مسخره بازی بود بازی شده بود Prince of Persia
خوب من به عنوان کسی که مدت ها منتظر این بازی بودم و 3 بار هم تاحالا تمومش کردم جواب یک سری چیزها رو از دیدگاه خودم و اکثر دوستان بهتون میدم.

در مورد Magicهای بازی به نظر یکیش فقط بد بود و اون هم همون اسلحه ای بود که روی پد بازی پایین رو میزدی که چیز خاصی نداشت وگرنه 3 تا اسلحه دیگه خیلی خوب بودن مخصوصا اسلحه سمت راست که اگه تا آخر آپگریدش می کردی فکر کنم می تونستی به 10 صورت مختلف اجراش کنی. شما خودتون هم گفتین که تا همین اواخر که بازی می کردین ازش خبر نداشتین پس یک قسمت خیلی بزرگ از Magicها رو از دست دادین چون زیباترین Magic بازی بود(اما قوی ترین نبود) و به شخصه خیلی از این Magic خوشم اومد چون بسیار بسیار متنوع بود.

در مورد اسلحه های بازی هم باهاتون موافق هستم و هم مخالف. موافق از این جهت که اسلحه بالا و راست و چپ تا حدود شبیه هم بودن و مخالف از این نظر که با این که شبیه هم بودن ولی Comboهای متفاوت می تونستی باهاشون بزنی که باعث میشد خیلی متنوع بشه. من کلی از بازی رو با سلاح سمت راست رفتم چون خیلی قوی بود ولی کمی نسبت به Blades Of Exile کندتر بود و در حین زدن Combo مکث داشت. در کل سلاح های خیلی بهتر شده بودن.

در مورد Itemهایی که مثل سر هلیوس و یا Bow Of Apollo و اونکی به نظرم کار درستی کردن و این کار اصلا باعث گیج شدن نمیشه. چونکه یکسری از این Itemها دو نوع روش زدن دارن. نمیشه که شما هم دستت رو L2 باشه و هم دستت رو اون 2 تا دکمه. کارشون درست بوده که وقت مثلا شما L2 و مثلث رو می زنید بعدش روی اون Item بمونه و تا وقتی L2 و مربع نزدی عوض نشه. اگه می خواست خودش عوض بشه که بدتر همه گیج میشدن. این دیگه بر میگرده به مهارت بازیکن که در سریع ترین ممکن چیزی رو که لازم داره برای خودش بیاره. این که دیگه تقصیر سازنده ها نیست.

در مورد داستان و زمان اون هم 100% مخالف هستم باهاتون. می دونید دلیلش چی هست. الان بازی رو اگه خوب می تونستی بازی کنی و قشنگ دنبال همه چی هم میگشتی و تمام نامه هایی هم که تو بازی میدیدی رو می خوندی میشد 9:30 تا 10 ساعت. بعد شما میگه 2 برابرش کنند که میشد 20 ساعت. جدا از هزینه ای که براشون بر میداشت می دونی چقدر کیفیت بازی رو می تونست بیاره پایین؟ همین جوری الکی که نیست 10 ساعت دیگه هم به بازی اضافه کنند. تازه هزینه و کیفیت رو هم بزاریم کنار شما کدوم بازی رو دیدی که 1 بار بازی کردنش 20 ساعت طول بکشه؟ والا من که تو این نسل با این هزینه ها اصلا چیزی یادم نمیاد. اما در مورد اینکه خداهای زیادی رو کشتیم(حرفی که شما دقیقا زدی خیلی جالب نبود که من تکرار کنم چن لفظ جالبی نبود) خوب از اول هم قرار بود این جوری باشه. قرار نبود که مثل شماره 1 فقط بریم دنبال Zeus. در طول راه با بقیه خداها هم رو به رو شدیم و اون ها رو هم کشتیم. در مورد زمان به این قسمت هم بر میگرده، چون مثلا نمیشد که برای هر کدوم از خداها 4-5 ساعت گیم پلی بزارن. مثلا همون اولین Boss بازی رو شما میگی mini boss؟ اگه آره پس Boss بازی های دیگه رو ندیدی که این حرف رو میزنی. بهترین Boss Fightهای زندگی اکثرمون تو این بازی بود بعد شما میگی حیلی کم بودش؟ در کل فکر کنم شما اولین کسی هستی که به این بازی ایرادهای در مورد نقطه قوتش میگیری. راستی شما اگه 4 تا سلاح رو گرفتی پس با عظیم ترین Boss بازی هم رو به رو شدی. به نظر شما اونجا اوج خلاقیت نبود؟ هرکی اون صحنه رو تو اینترنت دیده یا خودش بازی کرده گفته عجب چیزی بود اونجا. در کل یکم ایرادهایی که گرفتین جالب نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or