خوب بچه ها من تقریبا بیشتر از 50 درصد بازی رو رفتم تمام سلاح هارو دارم و خوب خیلی هم بازی کردم میتونم یه نقد تقریبی بهتون بدم
اول از همه من تو نقدم چیزی رو Spoil نمیکنم اما چیزهایی که از قبل Spoli شده رو میگم مثلا مثل کله هیلیوس یا تیر و کمان Apollo.
Gameplay
بازی یه سری تغییرات کرده که شخصاً من خیلی راضی نیستم ازشون ما تو بازی summon داریم یا همون جادو و آیتم مثل تیر و کمان و سر هیلیوس تو شمارههای قبلی GoW این طور بود که شما summon هاتون از سلاحتون جدا بود یعنی مثلا میتونستید یه سلاح رو انتخاب کنید با هر Summon یی که دوست دارید Summon ها روی D-Pad قرار داشت و سلاح هم فکر میکنم با L2 عوض میشود اما الان به این صورت نیست هر سلاحی Summon مخصوص خودش رو داره و فقط با سلاح عوض میشه و Summon یه سلاح رو نمیشه با Summon یه سلاح دیگه استفاده کرد. تعویض سلاح ها با D-Pad انجام میشه یا L1 رو نگار میداریم X رو میزنیم که سلاح عوض میشه به نوبت و یه حمله هم میکنه این ویژگی برای درگیریها خوبه که میخوایید سلاح رو عوض کنید و ضربه هم بزنید اما اینم بگم سلاح ها به نوبت عوض میشه
در مورد Summon ها به نظر من بهترین Summon هارو شماره 1 بازی داشت و بدترین رو شماره 3 اصلا با Summon هاش حال نکردم حالا نظر شخصی یا نه نمیدونم باز یکیشون از بقیه بهتره و ما تو حالت آپگرید شده. راستی اینم بگم SUmmon ها با سلاح ها آپگرید میشن و جدا جدا نیست کلا من ازSummon ها راضی نیستم شاید روز اول خیلی خورد تو ذوقم.
در مورد آیتم ها مثل کله هیلیوس و تیر و کمان آپولو L2 رو که نگاه میدارید آخرین ایتمی که انتخاب کردید میاد L2 با مثلث کله هیلیوس رو میاره , L2 با مربع تیر و کمان Apollo و L2 با X هم یه ویژگی دیگه که نمیگم در کل سعی کردن کنترل بازی رو روان کنن اما خوب 2 شماره موفق GoW بوده که همه اون طوری عادت کردن من به شخصه یکی شدن Summon با سلاح ها رو اصلا نپسندیدم دلم میخواست جدا باشن. باز تا حدی آیتم ها خوب کار شده بماند که آخرین آیتم میمونه مثلا شما یه بار کله هیلیوس رو برداشتید, L2 رو که نگه دارید کله هیلیوس میاد تا موقعی که مثلا مربع رو بزنید که تیر و کمان بیاد این باعث قاطی کردن میشه و Gamer رو به اشتباه میندازه.
در مورد سلاح های بازی سلاح ها خوب کار شدن اما به غیر از اون مشت ها که همه تو دمو بازی کردن بقیه دقیقا برد داره مثل شمشیرهای اصلی Kratos و این هم خوبه هم یه نواخت چون من شمشیرهای خودشو بیشتر دوست دارم چون همراه با آتیشه و خیلی احساسه قدرت میکنه آدم. کمتر از 2 تا سلاح دیگه استفاده میکنم, یه سلاح بعدی هم اون مشت هاست که همه دیدن در کل سلاح ها خوب کار شده و نسبت به قبل پر کاربرد تره یادتون باشه شماره های قبلی خیلی سلاح های دیگه پر کاربرد نبود.
ترکیب R3 و L3 هم که Blade of Olympus رو میده که به جای Gage of The God و Rage of The Titan ـه و همون شمشیر Zeus که Kratos گرفته .
یه چیزیم در مورد Pandora Box بازی یا همون قسمت آپگرید بگم که شما یه گزینه دارید به نام Soul Select من اینو نفهمید بودم چیه اما حالا فهمیدم به بقیه میگم این Soul Select که با مثلث میاد Summon یه کی از سلاح ها رو تغییر میده خودتون میفهمید چیه بیشتر توضیح نمیدم.
Graphic
در مورد گرافیک که فکر نکنم ایراد خاصی داشته باشه و من که کاملا راضی ام برای یه گیم در این نسل واقعاً حرف نداره و به بچها توصیه میکنم رو LED TV بازی کنن من برای دوستم چند روز پیش یه کی خریدم این عکس Wallpaper HD ها رو دیدید چه شکلیه فکر کنید همه بازی این طورییه رنگ بندیش عالیه یعنی من اومدم خونه رو LCD دیدم بازی رو , دستو دلم نمیرفت بازی کنم دپ زده بودم .
Story
داستان بازی God of War همیشه یکی از بهترین ها بوده اما این بار به نظر من ایراد داره و این که منسجم نیست بهم ریخته است میدونید Gameplay بازی میشد 2 برابر این باشه از نظر زمانی Kratos تو شماره 1 فقط یه God کشت و اون Ares بود اما الان عین پشکل داره God میکشه و نامرتب و ساده شدن Mini Boss میدونید صحنه درگیری ها Boss ها و معما ها ترکیبشون بهم ریخته است مثل اینکه شما صبحانه ناهار نخوردی هر 3 تاشو شام بخورید خیلی به نظرم در گیری ها کمتر شده نمیدونم شاید حس ام اشتباهه اما اینطوری حس میکنم و یه کی از God ها هم Fun شده که اصلا دوست نداشتم یعنی اون جای بازی حالم بهم خورد با لهجه گنده انگلیسی صحبت میکرد بدترین جای بازی بود و مسخره بازی بود بازی شده بود Prince of Persia
کلا شاید God of War جز 10 عنوان برتر تاریخه بازی های ویدئویی باشه و به هیچ عنوان نمیشه از دست دادش به همه توصیه میکنم بازی کنن البته رو LED TV.
اگر غلط املایی داشتم ببخشید.