PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
از تو تنظیمات ps4 گزینه ی sound and screen >display area setting فول اسکرین کنید بازی هم فول اسکرین بشه امتحان کنید شاید جواب بده
من دیجیتالی خریدم و نصب کردم کادر سیاه داشت و با همین تنظیمات درستش کردم ولی دوستم فیزیکی خرید و کلا این مشکل رو نداره.دیجیتالی ظاهرا ازش زدن!!
در ضمن دوستم فیزیکی رجین 2 عربی رو داره و سانسور شده...
;)
من نسخه ps3 رو بازی نکردم ولی همین دوستمون میگه خیلی فرق کرده و کیفیت بالاتر رفته و تصویر شفافتر.

• Like
Reactions: Sony+
؟ :| اگه رو تلویزیون بازی کنین که به این راحتی ها معلوم نیست :دی

یعنی شما میگی روی مانیتور های کوچیک بد نشون میده؟ بعید میدونم مشکلی داشته باشه رو اونا هم، در هر صورت من که رو TV میزنم عالی بدون ایراد

اینم دوتا عکس از فوتو مود برای دوستان ::d

ncfrxjdkz8mda6p7c6ji.jpg

tbof07whckojq209oai0.jpg

یعنی شما میگی روی مانیتور های کوچیک بد نشون میده؟ بعید میدونم مشکلی داشته باشه رو اونا هم، در هر صورت من که رو TV میزنم عالی بدون ایراد

اینم دوتا عکس از فوتو مود برای دوستان ::d

ncfrxjdkz8mda6p7c6ji.jpg

tbof07whckojq209oai0.jpg

اولیه رو :))
خب پس خدا رو شکر اکی هست بازی :دی

لطفاً شایعه نکنید. کادر سیاه کجاش بوده؟ من دارم انجام میدم بازی رو کاملاً فیت صفحه مثل اکثر بازی ها.

شما به اسکرین شات های PS4 توی صفحه ی قبل دقت کنی کادر رو میبینی! خوشبختانه نسبت تصویر رو 16:10 کردم اون کادر مزخرف کمتر شده!:(

بعنوان مثال:

du8u5og21w5d63fo3k9p.jpg

آخرین ویرایش:
بازی رو تجربه کردم،از نظر گرافیک تکسچرها از نظر من به هیچ وجه تفاوتی نداشت با نسخه PS3................
ولی در کل ارزش خرید داره،چرا؟!
چون بازی 60 فریم کامل اجرا میشه و صحنه های اکشن واقعا لذت بخش هستش توی 60 FPS کامل.

بازی رو تجربه کردم،از نظر گرافیک تکسچرها از نظر من به هیچ وجه تفاوتی نداشت با نسخه PS3................
ولی در کل ارزش خرید داره،چرا؟!
چون بازی 60 فریم کامل اجرا میشه و صحنه های اکشن واقعا لذت بخش هستش توی 60 FPS کامل.

آره ارزش خرید داره اما قبول کن هر چقدر ۶۰ فریم هم باشه بازم به ۴۰ دلار نمیرزه، من که به شخصه میذارم فیزیکی دسته دوم رو یه ۳-۴ ماه دیگه میگیرم راحت میاد زیر ۱۰۰

شما به اسکرین شات های PS4 توی صفحه ی قبل دقت کنی کادر رو میبینی! خوشبختانه نسبت تصویر رو 16:10 کردم اون کادر مزخرف کمتر شده!:(

بعنوان مثال:

du8u5og21w5d63fo3k9p.jpg

بابا لیتل بیگ پلانت هم اینجوری بود دیگه از تنظیمات درستش کنید
دوستان سانسور تایید میکنند

تفاوت 30 فریم و 60 فریمو که تو عکس نمیشه دید. رزولوشنم تاثیرش مشخصه.
ولی گویا تکسچرها و نورپردازی هیچ تعییری نکرده. البته خیلی هم احتیاجی به تغییرات نداشت، هنوزم خوبه گرافیکش.
40 دلار خیلی زیاده. صبر میکنم تخفیف بخوره موقع کریسمس 10-15$ میخرم :دی

نسخه خاورميانه بازي اگه اشتباه نكنم سانسور داره. نسل قبليشم دقيقا همين طور بود

البته اين سانسور مثلا مربوط به حذف بخشي از بازي نيستش، فقط وقتي به معبد aphrodite برسيد خودش با اون دو تا بانوي ديگه تنشون لباس هستش:d ولي هيچ صحنه اي از بازي تو هيچ ريجني حذف نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or