PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
نسخه خاورميانه بازي اگه اشتباه نكنم سانسور داره. نسل قبليشم دقيقا همين طور بود

البته اين سانسور مثلا مربوط به حذف بخشي از بازي نيستش، فقط وقتي به معبد aphrodite برسيد خودش با اون دو تا بانوي ديگه تنشون لباس هستش:d ولي هيچ صحنه اي از بازي تو هيچ ريجني حذف نشده.

آره هم خاورمیانه و هم ژاپن
نمیدونم دوستان از چیزی اطلاع ندارن چرا هی فکت صادر میکنن!
اگه می خواین ویدیو یوتیوبش هم بدم ببینیم قبول ندارین :|

تو ویدیوی مقایسه گیم اسپات بعضی جاها کیفیت تکسچرا خیلی بهتر شده بود به نظرم !

حالا فردا میخرم بازیو توظیح میدم :دی

پ ن : گرافیک بازی از همون اول کاملا نسل بعدی بود تغیر نکرده باشه مهم نیست :love:

پ ن : گرافیک بازی از همون اول کاملا نسل بعدی بود تغیر نکرده باشه مهم نیست :love:
زیاد فرقی نکرده
پ.ن :چرا مهم نیست!؟ یه بازی ریمستر رو فقط با افزایش فریم و رزولوشن 40 دلار بفروشن مهم نیست؟؟؟؟اخه 40 دلار؟:| صدرحمت به کپکم dmc 4 de رو با کلی محتوای جدید 25 دلار عرضه کرد:d

زیاد فرقی نکرده
پ.ن :چرا مهم نیست!؟ یه بازی ریمستر رو فقط با افزایش فریم و رزولوشن 40 دلار بفروشن مهم نیست؟؟؟؟اخه 40 دلار؟:| صدرحمت به کپکم dmc 4 de رو با کلی محتوای جدید 25 دلار عرضه کرد:d

من منظورم فقط گرافیک بود که هنوز غولیه واسه خودش :دی

نسل بعدی نبود. نسل قبلی بود از جنس سانتامانیکا :دی
سانتاامانیکا بهترین استودیوی سونی از نظر خلق گرافیک فک براندازه. حتی بهتر از ناتی داگ هستن.

دیروز بازیشو خریدم و تا غول دومش رفتم
نسل قبل 360 داشتم و احساس می کنم زندگیم بی حاصل بوده تا قبل از اینکه god بازی کنم
میدیدم بعضی ها آواتار یا امضاشون کریتوس هستا ....با خودم میگفتم اینا دیگه کی هستن.....اینم یه بازی دیگس تو مایه های بقیه H&S های دیگه....بکش برو جلو
اما دیروز بازی رو با hard شروع کردم (dark soul رو 20 باز تموم کردم) و این بازی کشتن باس هاش همون حس رو می ده حتی بگم فراتر از deamon soul حس کشتن باس به آدم حال میده

حالا همچین 40 دلار 40 دلار میزنن انگار کریتوس با شمشیرا و زنجیراش دنباشون کرده به زور بازیو بخرن خب نخرین مرد مومن بشینید بازیو ببنید فقط
فکتون باز میمونه من خودم بیشتر از 20 بار تموم کردم اما الان گرفتم دارم بازی میکنم هیچیش تکراری نیست بس که بازی شاهکاره سانتامونیکا خیلی خیلی کارش درسته
حالا بذارین گاو جدید بیاد بعد ببینید سانتامونیکا چی تحویل میده نسل قبل بازی داده که به جرات میگم بازیش نسل جدیده حتی از خیلی از بازیهای الان سرتره تو همه زمینه ها گرافیک
فیزیک گیم پلی

مام بازیو گرفتیم واقعا جاش خالی بوود تو ارشیو ps4 :d من تو نسل قبل 30 درصد بازیو رفتم بعد کلا جور نشد که بازی کنم ادامش رو اما الان دیگه هرجوری شده تا فردا بازیو تموم می کنم که حرف و حدیثی نباشه تو :d
در کل هم خیلی عالی شده بازی :d

مساله اینه که خیلیا مثل من دوست دارن بازیو بخرن، ولی بخاطر گرونی نمیتونن :(
خب داداش عزیز من میدونم واقعا صبرکردن برای این بازی سخته اما اگه یکی دو هفته دیگه صبر کنی قیمتش میاد پایین تر دلارم که اومده پایین
کرایه کن یا اگه واسه اریو میخوایی باید صبرکنی دیگه

خب داداش عزیز من میدونم واقعا صبرکردن برای این بازی سخته اما اگه یکی دو هفته دیگه صبر کنی قیمتش میاد پایین تر دلارم که اومده پایین
کرایه کن یا اگه واسه اریو میخوایی باید صبرکنی دیگه
اگه برا آرشیو نمیخواستم که همین الان بازیو گرفته بودم.

لینک یوتیوب بدید تو اسپویل

قبلا از این با کیفیت تر هم پیدا کرده بودم الان همینو تونستم پیدا کنم ( چون REMASTERED اومده اکثر ویدیو ها رفتن تو اون فاز )
[h=1][/h]

- - -ویرایش - - -

حالا همچین 40 دلار 40 دلار میزنن انگار کریتوس با شمشیرا و زنجیراش دنباشون کرده به زور بازیو بخرن خب نخرین مرد مومن بشینید بازیو ببنید فقط
فکتون باز میمونه من خودم بیشتر از 20 بار تموم کردم اما الان گرفتم دارم بازی میکنم هیچیش تکراری نیست بس که بازی شاهکاره سانتامونیکا خیلی خیلی کارش درسته
حالا بذارین گاو جدید بیاد بعد ببینید سانتامونیکا چی تحویل میده نسل قبل بازی داده که به جرات میگم بازیش نسل جدیده حتی از خیلی از بازیهای الان سرتره تو همه زمینه ها گرافیک
فیزیک گیم پلی

منطق دوستان بازیستری

با همچین منطقی جرعت میکنن یه بازی بدون هبچ پیشرف ت گرافیکی و محتوای خاصی ۴۰ دلار بکنن تو پاچه ی مردم

قبلا از این با کیفیت تر هم پیدا کرده بودم الان همینو تونستم پیدا کنم ( چون REMASTERED اومده اکثر ویدیو ها رفتن تو اون فاز )

- - -ویرایش - - -

منطق دوستان بازیستری

با همچین منطقی جرعت میکنن یه بازی بدون هبچ پیشرف ت گرافیکی و محتوای خاصی ۴۰ دلار بکنن تو پاچه ی مردم
اولا درست حرف بزن ازادی بیان رو نمیدونستم باید از شما اجازه بگیرم بعدشم گرونه؟نخر اقا با چوب که دنبالت نکردن نخر وقتی رو دستشون باد کرد ارزون میکنن یادتم نره اینجا ایرانه

اولا درست حرف بزن ازادی بیان رو نمیدونستم باید از شما اجازه بگیرم بعدشم گرونه؟نخر اقا با چوب که دنبالت نکردن نخر وقتی رو دستشون باد کرد ارزون میکنن یادتم نره اینجا ایرانه

چه ربطی به ایران داره ؟ همه جای دنیا رو دستشون باد کنه مجبور میشن ارزون کنن.

شمایی که فن بازی و شرکت هستی باید بیشتر از بقیه شاکی باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or