PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
سلام و عرض ادب

دوستان دیشب بازی رو بصورت دیجیتالی خریداری و دانلود کردم! چرا اطراف صفحه کادر سیاه هست؟!‌واقعا توی زوق میزنه! صفحه فول اسکرین نمیشه! حتی سونی گزینه ایی هم برای اینکار قرار نداده!

اينم يه مقايسه تصويري و چشم تو چشم و دقيق از نسخه PS3 و PS4 بازي :dكه مشخص ميكنه 1080P و 60 فريم چقدر تاثير رو بازي گذاشته و ميتونه براي دوستاني كه ميخوان بخرن يه ديد كلي ايجاد كنه

خداييش گرافيكش هنوزم غوليه براي خودش. مخصوصات جزييات بدن كريتوس كه رسما ديوونه كنندست و هنوز تو اين نسل هم چنين جزييات بدن و صورتي نديدم

نمیدونم شاید چشم من ایراد داره اما من فرقی نمیبینم :| ( خیلی خیلی کم :| )

شما مثلا Tlou رو ببین داد میزنه من واسه PS4 اومدم

این داره همون گرافیک غول PS3 حمل میکنه همین!

اينم يه مقايسه تصويري و چشم تو چشم و دقيق از نسخه PS3 و PS4 بازي :dكه مشخص ميكنه 1080P و 60 فريم چقدر تاثير رو بازي گذاشته و ميتونه براي دوستاني كه ميخوان بخرن يه ديد كلي ايجاد كنه

خداييش گرافيكش هنوزم غوليه براي خودش. مخصوصات جزييات بدن كريتوس كه رسما ديوونه كنندست و هنوز تو اين نسل هم چنين جزييات بدن و صورتي نديدم

به جز کادر مشکی دور نسخه ps4 فرقی داره ؟ :-/ یا من نمیبینم ؟ :دی خداییش هیچ فرقی به جز رزولیشن نداره :دی

راهی نیست بشه کادر مشکیه رو برداشت :-/:|

:-o یعنی تو کل بازی این کادر مشکیه هست ؟ :| خدا رو شکر نخریدم هنوز بازی رو :دی
یعنی چی اخه :| تو the order که حالت سینمایی بوده پایین و بالای صفحه این طوری بود فقط ! این دیگه یعنی چی خدا میدونه :|

:-o یعنی تو کل بازی این کادر مشکیه هست ؟ :| خدا رو شکر نخریدم هنوز بازی رو :دی
یعنی چی اخه :| تو the order که حالت سینمایی بوده پایین و بالای صفحه این طوری بود فقط ! این دیگه یعنی چی خدا میدونه :|

سلام

کلا یه چهارچوب سیاهه دور صفحه ی بازی! من اول به دیتای بازی خودم شک کردم شاید ناقص دانلود شده! :| توی ویدئو های پیش نمایش بازی همچین چیزی نبود! واقعا که از خریدنش پشیمون شدم! 29.99$ ناقابل به گند کشیده شد! فکر کنم اعتراض ها بالا بره و سونی با یه پچی آپدیتی حلش کنه!

واقعا افتضاحه!

من فکر می کنم این بازی مثل درایو کلابه که باید از تنظیمات خود پلی استیشن display area رو تنظیم کنید . مطمئن باشید مشکل حل میشه . خیلی قضیه رو جناییش نکنید :d

• Like
Reactions: Sony+
چه کادر سیاهی توهم زدین؟؟؟ من دارم فول اسکرین بازی میکنم این کسانی هم که دارن میگن گرافیک ps3 بیشتره لطفا حرف الکی نزنین تا بازی دستتون نیست بازی از لحاظ گرافیک انچنان پیشرفت نداشته اما تغییر رو واقعا احساس میکنین

اقا تو این مقایسه بعضی عکس ها انگار کیفیت ps3 بیشتر از 4 :|

سایز تصاویر ps3 که دوستان گذاشتن تقریبا نصف تصاویری هست که از ps4 قرار دادن ، یعنی دو برابر تراکم پیکسل شما میخواید تفاوت رو ببینید تصاویر ps4 هم به همون اندازه کوچیک کنید متوجه میشید

و در مورد فریم مشکی حتی اگه چنین مشکلی باشه با تنظیمات کنسول میشه اوکی کرد زیاد مسئله حادی نیست که دوستان به خاطرش از خرید بازی منصرف شدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or