PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
کات سین ها به جز یکی دو مورد ریل تایمه ، حجم زیاد بازی چه روی PS3 چه روی PS4 مربوط به کانتنت های دیگس :دی اصن هیچ ربطی به پری رندر بودن و اینای کات سین نداره ، دیگه می خوای منکر کات سینای ریل تایم بازی هم بشی :دی بازی هم روی PS3 فریمش بین 60 تا 45 متغیر بود ، اصن 30 فریم نبوده که میگی کات سین ها مثل ps3 فلان فریم داره :دی

من نمیدونم. ولی هر چی ویدئو از این نسخه بازی دیدم، کات سینها 60 فریم نبودن به هیچ وجه. کلی ویدئو گیم پلی از بازی هست.
نسخه PS3 رو اصلاً کاری باهاش ندارم، میدونم اون ریل تایم بود و فریمشم بیشتر بین 35-55 متغیر بود.
ولی این نسخه که ریمستر هست، کات سین هاش 60 فریم نیستن. و قطعاً و یقیناً 30 فریم و پری رندر هستن.

توی خود بازی ، توی بخش ویدئو هاش فقط 2-3 تا از ویدئو های بازی به صورت فایل ویدئویی (پری رندر) قابل دیدنه (حجمو ول کن تعدادو بچسب ، اون حجم به خاطر اینه که کات سین های طولانی بازی پری رندر بودن ، مثلاً جایی که گذشته ی زئوس و هفئستوس رو داره نشون میده می خوای ریل تایم باشه ؟) :دی و گرنه بیشترش ریل تایمه ، اکثر حجم بازی هم مربوط به فایل های صوتی با کیفیت بالا (زبونهای مختلف) و یه سری ویدئوهای پشت صحنه و این حرفهاس :دی
حرف شما كاملا درسته :d
ولي به جز اون ويدئو ها ( كه توي Bonus بازي ميشد ديد ) حجم بازي ٢٢ گيگ بود فقط :d
يكي از ويدئو هاي پشت صحنه هم توي فايل هاي بازي بود اما توي خود بازي نه :d باگ بود يا هرچي ولي نبودش:d

یه پست دیگه در مورد خرید و فروش و قیمت و کریدت کارت ملت خارجی بدبخت و ... داده بشه مستقیما بن میشه. تعارف هم نداریم. هر کی میخواد منتظر میشه با قیمت معقول میخره،هر کی هم دوست داره میره با پول یه انسان دیگه و دزدی و از طریق شیرینگ حال میکنه. به خودش مربوطه. بحث رو تموم کنید.

از دوستان کسی بازی رو گرفته؟! ببینیم چقد تغییر کرده با نسخه اصلیش!!

گیم اسپات یه مقایسه تصویری داده بیرون. در کل فرق خاصی من ندیدم. فقط رزولوشن بیشتر شده که به واسطه همین کار هم همه چی شفاف شده. تکستچرها خیلی بهتر شدن و ظاهرا هم فریم بازی همیشه روی 60 ـه. منظورم هم از تغییر خاص این بود که من توی اون ویدئو تغییری مثل نور پردازی و افکت ها و .... ندیدم. حالا شاید دیجیتال فاندری بررسی کنه بازی رو. اونموقع بهتر میفهمیم چه تغییراتی داشته.

واقعا این بازی یه گرافیک فوق العاده ای داشت تو سال 2010 که من دهنم باز مونده به عنوان کسی که تازه یه هفته پیش رو PS3 تمومش کردم! یه بازی فوق العاده من موندم دیگه ریمستر چه صیغه ایه همینجوری بدن بیرون دیگه:d

به نظر من پول هدر دادنه برای کسی که به خاطر گرافیکش میخواد رو PS4 بازی کنه. بیشتر برای اونایی خوبه که قبلا بازی نکردن. البته بگم نسخه سوم برای کسی که نسخه اول و دوم رو بازی نکرده از نظر داستانی با مشکل مواجه میشه آدم فکر میکنه با یه بازی مسخره تک بعدی از نظر داستان طرفه, چون نسخه سه بیشتر یه Epilouge بود و تمام اتفاقات داستانی اصلی تو نسخه های قبلی افتادن خصوصا نسخه اول. من که اصلا تمام خاطراتم با PS2 زنده شد وقتی 3 رو بازی کردم. حالا باید برم کالکشن نسخه یک و دو رو برم ببینم چه خبره:d

دوستان گيم پلي بازي چند ساعت هست ؟
اون نسخه هاي از گاد او وار كه تو پي اس پي اومده بود با اين داستان مرتبط هست يا نه؟

خیر ربطی به این نداره.چون داستان اونا یکیش مال قبل نسخه 1 هست و یکی هم بلافاصله بعد از نسخه یک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or