PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
غیر از اون حرم سرای پوسایدون هم هست! :-"
آقا کلا GOW و اساطیر یونانی مشخصه دیگه!
در خفا بازی کنید:-" کل بازی حداکثر 10 ساعت طول میکشه! حداکثر 2تا نصف شب بشینید پاش :-"

یادش بخیر GOW III که اومد فرداش امتحان جغرافی داشتیم:-" منم خیلی شیک نرفتم مدرسه و نشستم تا صبح بازی کردم >:) البته کلا یادمم نبود امتحان داریم، ساعت 4 بچه ها خبر دادن که منم گفنم به درک:-" این مهم تره :دی
یادش بخیر :( :( :( چقدر حماسی بود بازی:( ثانیه به ثانیه ی بازی سکته میزدیم:-"

من موندم الان كه تي وي وسط خونس چجوري اينو بازي كنم :-)
بايد وايستم خونه خالي شه :-)
اون طوری هم نیست که دیگه وسط یه فیلم صحنه دار، بازی گنجونده باشن
اگه خیلی مشتاق بازیش هستی (فکر کن کسی نباشه) از دوستانی که بازی رو قبلا رفتن بپرس تا حدودا بهت بگن کجاهای بازی بپایی ضایع نشی

ویدئوی مقایسه با نسل قبل رو دیدم واقعا پیشرفت قابل توجه و خوبی داشته
هم تکسچرها بهتر شدن هم شفافتر شده و همه چیز وضوح بهتری داره

خوب حجم بازي هم مشخص شد و اينطور كه تو صفحه بازي تو استور اومده، بازي در حدود 37 گيگ يا دقيق‌ترش 36.8 گيگابايت هستش.

من خودم توقع داشتم كه بره بالاي 40 گيگابايت. چون نسخه نسل قبليش بيشتر از 40 گيگ حجم داشت و جالبه كه اين حجمش با اين كه پيشرفت گرافيكي هم داشته كم‌تر هم شده.

پيشنهاد خودمم اينه كه بازي را بيشتر ديجيتالي بخريد، چون به لطف برادران و فروشندگان گمنام ايراني قيمت فيزيكيش تو روزهاي اول به احتمال زياد تو 250 هزار تومن هستش.

بخاطر اين كه الان DMC 4 SE را دارن 210 هزار تومن ميفروشن. جالبه بازيش فقط 24 دلاره؛ ولي اينجا برداشتن دلار را 10 هزار تومن حساب كردن.

خوب حجم بازي هم مشخص شد و اينطور كه تو صفحه بازي تو استور اومده، بازي در حدود 37 گيگ يا دقيق‌ترش 36.8 گيگابايت هستش.

من خودم توقع داشتم كه بره بالاي 40 گيگابايت. چون نسخه نسل قبليش بيشتر از 40 گيگ حجم داشت و جالبه كه اين حجمش با اين كه پيشرفت گرافيكي هم داشته كم‌تر هم شده.

پيشنهاد خودمم اينه كه بازي را بيشتر ديجيتالي بخريد، چون به لطف برادران و فروشندگان گمنام ايراني قيمت فيزيكيش تو روزهاي اول به احتمال زياد تو 250 هزار تومن هستش.

بخاطر اين كه الان DMC 4 SE را دارن 210 هزار تومن ميفروشن. جالبه بازيش فقط 24 دلاره؛ ولي اينجا برداشتن دلار را 10 هزار تومن حساب كردن.
به این میگن سود ایرانی
=))

حجم زیاد تغییر نکرده به خاطر اینه که چیزی حدود 90% کات سین های بازی ریل تایمه بر عکس آنچارتد ها و تلو که کات سین ها پری رندره و با افزایش رزولوشن حجمش چند برابر میشه :دی مثل این نسل که کات سین ها ریل تایمه :دی

باز اين كه جاي شكر داره عزيز من :d
شما صب كن اين اين مدل 1TB PS4 بياد ببين اگه زير دو تومن پيدا شد! كنسولاي فعلي هم گرونتر مي كنن! در واقع مدل 1TB دقيقا بايد به همين قيمت كنسول هاي موجود فروخته شه!
خدا ازشون نگذره نميدونم با اين همه حروم خوري چطور مي گذرونن آخه!؟!!

حالا بازی ریمستر که فقط رزولیشن بیشتر شده که نیازی نیست همون روز اول بخری و 6 ماه دییگه هم بخری اتفاقی نمیفته!

حجم زیاد تغییر نکرده به خاطر اینه که چیزی حدود 90% کات سین های بازی ریل تایمه بر عکس آنچارتد ها و تلو که کات سین ها پری رندره و با افزایش رزولوشن حجمش چند برابر میشه :دی مثل این نسل که کات سین ها ریل تایمه :دی

احسان من که هر چی ویدئو دیدم کات سینهاش 30 فریم بودن و مثل نسخه PS3. ظاهرا اصلا کات سین ها رو دوباره رندر نکردن.
اگه کات سینها رو ریل تایم رندر میکردن حجم بازی خیلی کمتر هم میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or