PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
احسان من که هر چی ویدئو دیدم کات سینهاش 30 فریم بودن و مثل نسخه PS3. ظاهرا اصلا کات سین ها رو دوباره رندر نکردن.
اگه کات سینها رو ریل تایم رندر میکردن حجم بازی خیلی کمتر هم میشد

کات سین ها به جز یکی دو مورد ریل تایمه ، حجم زیاد بازی چه روی PS3 چه روی PS4 مربوط به کانتنت های دیگس :دی اصن هیچ ربطی به پری رندر بودن و اینای کات سین نداره ، دیگه می خوای منکر کات سینای ریل تایم بازی هم بشی :دی بازی هم روی PS3 فریمش بین 60 تا 45 متغیر بود ، اصن 30 فریم نبوده که میگی کات سین ها مثل ps3 فلان فریم داره :دی

کات سین ها به جز یکی دو مورد ریل تایمه ، حجم زیاد بازی چه روی PS3 چه روی PS4 مربوط به کانتنت های دیگس :دی اصن هیچ ربطی به پری رندر بودن و اینای کات سین نداره ، دیگه می خوای منکر کات سینای ریل تایم بازی هم بشی :دی بازی هم روی PS3 فریمش بین 60 تا 45 متغیر بود ، اصن 30 فریم نبوده که میگی کات سین ها مثل ps3 فلان فریم داره :دی

کلا سری GOW چه روی PS2 چه PS3 همه 60 فریم بودن. ( البته یه کم افت فریم داشتن) بحز روی PSP که 30 فریم بود که اونا هم روی PS3 بصورت 1080/60 ریمستر شذن که اتفاقا خیلی هم فریم ثابتی داشت

اقا بازی 40$ هستش
حجمش هم دقیقا 39.5 گیگ(40 gig)
برای کسانی که ps3 نداشتن واجبه
اما ما ps بازا نه،گرافیک یه پرده بهتر شده.
کلا حواستون باشه پول دیسک ندین به این بازی،دیجیتالی بخرین

ابهت پلی استیشن باید ارشیو بشه اما پول زور جماعت گیمر به فروشنده نمیده و نخواهیم داد پشت هم باشیم وقتی چهارتا بچه بازار رو خراب میکنن ما که میتونیم
خودمون پشت هم باشیم نخریم ادمشون بکنیم
ابهت پلی استیشن کریتوس کبیر باید ارشیو بشه نسل قبلم PS3 فقط بخطر کریتوس کبیر گرفتم اماده ابم واسه دل و روده پاره کردن

• Like
Reactions: GHOST OF SPART

كات سين ها ٩٩٪ـشون ريل تايم نيست :d
تو. دوران جهل كپي خور كه بودم حجم كات سين ها ١٨ گيگ بود و با PC هم اجرا ميشدن ( به صورت فيلم بودن )
:d

اقا ویدیو مقایسه تفاوت خیلی زیادی نداشت
فکر کنم چون گاد اف وار گرافیک مخصوص خودشو داره خیلی معلوم نیست
با این حال قیمتش زیاده من شخصا میگیرم سریع میدم میره چون نسل قبلم خوردم بازیرو :d
همه کات سیناوو اینا ریل تایمن ایا؟

آخرین ویرایش:
كات سين ها ٩٩٪ـشون ريل تايم نيست :d
تو. دوران جهل كپي خور كه بودم حجم كات سين ها ١٨ گيگ بود و با PC هم اجرا ميشدن ( به صورت فيلم بودن )
:d

توی خود بازی ، توی بخش ویدئو هاش فقط 2-3 تا از ویدئو های بازی به صورت فایل ویدئویی (پری رندر) قابل دیدنه (حجمو ول کن تعدادو بچسب ، اون حجم به خاطر اینه که کات سین های طولانی بازی پری رندر بودن ، مثلاً جایی که گذشته ی زئوس و هفئستوس رو داره نشون میده می خوای ریل تایم باشه ؟) :دی و گرنه بیشترش ریل تایمه ، اکثر حجم بازی هم مربوط به فایل های صوتی با کیفیت بالا (زبونهای مختلف) و یه سری ویدئوهای پشت صحنه و این حرفهاس :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or