PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
بچه ها ديشب گرفتمش،١٥٠ فيزيكى،فكر ميكردم هنوز ريليز نشده ولى بود.من قبلا بازى نكردم هيچكدوم از نسخه هاشو،گيم پليش عاليه،مچم داغ كرد.
فقط چون بازى نكردم قبلا نمى دونم چرا از پدرش اينقدر دل پرى داره اين؟

دوستان گيم پلي بازي چند ساعت هست ؟
اون نسخه هاي از گاد او وار كه تو پي اس پي اومده بود با اين داستان مرتبط هست يا نه؟
10-9 ساعت فک کنم . البته بخوای پلات کنی طبیعتا مقداری بیشتر !
فک کنم طولانی ترین gow که اومد تا حالا 2 بود

واقعا متاسفم برای به اصطلاح ناظم انجمن!!! پست من مگه چه مشکلی داشت که پاک شد؟ حتما به خاطر اینکه نوشته های من کمتر از 20 تا بود! از این به بعد مثل اینکه بهتره تا هر تاپیکی رو بگردم و اسپم بدم، بلکه نوشته هام بالا رفت تا اون موقع پست من پاک نشه!!!

بچه ها ديشب گرفتمش،١٥٠ فيزيكى،فكر ميكردم هنوز ريليز نشده ولى بود.من قبلا بازى نكردم هيچكدوم از نسخه هاشو،گيم پليش عاليه،مچم داغ كرد.
سلام دوست من مبارکه، داستان سری خدای جنگ یکی از بهترین داستان هاس، تو هم اگه نسخه های قبلی رو بازی میکردی میفهمیدی که بزرگترین دشمن کریتوس همون پدرشه، که تو این بازی دمار از روزگارش درمیاره و دل ادم خنک میشه، چه نامردی هایی که پدرش در حق کریتوس کرده

سلام دوست من مبارکه، داستان سری خدای جنگ یکی از بهترین داستان هاس، تو هم اگه نسخه های قبلی رو بازی میکردی میفهمیدی که بزرگترین دشمن کریتوس همون پدرشه، که تو این بازی دمار از روزگارش درمیاره و دل ادم خنک میشه، چه نامردی هایی که پدرش در حق کریتوس کرده

مرسى از جوابت،متاسفانه نسل قبل ps نداشتم و هيچكدوم رو بازى نكردم به همين خاطر برام يكم عجيب بود كه به اين سر راستى و بدون مقدمه رفت سراغ جنگ با خداها.
الان تداس رو كشتم،خيلى خوبه،گيم پليش واقعا معتاد كنندس.ناميد شدم بچه ها گفتن مدت زمانش كمه.آر پى جى ها بد عادتمون كردن،زير ١٠٠ساعت به چش نمياد.به همين دليل دارم ذره ذره ميرم كه زود تموم نشه.خدا كنه نسخه هاى ديگشو يا حداقل اسنشن كه ميگن طولانى ترينش هست هم يجا بده بيرون...

مرسى از جوابت،متاسفانه نسل قبل ps نداشتم و هيچكدوم رو بازى نكردم به همين خاطر برام يكم عجيب بود كه به اين سر راستى و بدون مقدمه رفت سراغ جنگ با خداها.
الان تداس رو كشتم،خيلى خوبه،گيم پليش واقعا معتاد كنندس.ناميد شدم بچه ها گفتن مدت زمانش كمه.آر پى جى ها بد عادتمون كردن،زير ١٠٠ساعت به چش نمياد.به همين دليل دارم ذره ذره ميرم كه زود تموم نشه.خدا كنه نسخه هاى ديگشو يا حداقل اسنشن كه ميگن طولانى ترينش هست هم يجا بده بيرون...
داستان سری که فوق العادست. گیم پلی هم بنظر من بهترین گیمپلی تو تاریخ بازی هاست .
چرا؟ چون من هر شش شماره رو بازی کردم و بجز دو شماره psp بقیه رو چندین بار رفتم، و حدودا کل سری رو حساب کنیم بالای 20 بار تموم کردم، و نکته اینجاست که بعد بیست بار گیم پلی که تکراری نشده هیچ، بلکه عطش بازی کردنم بیشتر شده و حتما این نسخه رو هم میگیرم ماه بعد و بعد بازی کردن ارشیو میکنم ، به نظر من یه بازی حماسی هست هم از نظر گیم پلی و هم داستان و هم شخصیت پردازی و هم صدای عالی کریتوس و بقیه، و هم دشمنان و غول اخراش
مدت زمان گیم پلی هم با توجه به صندوق های مخفی و گشتن سوراخ سمبه ها حدود 15 ساعت بود برا من، بار اولی تو نسخه ی اوریجنال، انشالاه که همه ی نسخه هاش رو ریمستر کنن
تو هم ذره ذره نرو، قشنگ بازی کن ، چون حتما چند بار پشت سر هم بازی میکنی،

آخرین ویرایش:
دوستان من این بازی رو Pre-Order کردم الان میخوام بدونم چطور میتونم از اون 90 روز اشتراک PlayStation Now برای بازی کردن GOW 1 و 2 استفاده کنم ؟؟؟
چون نوشته بود علاوه بر اون تم داینامیک 90 روز میتونم اون دو تا نسخه رو روی Playstation Now بازی کنم

دوستان من این بازی رو Pre-Order کردم الان میخوام بدونم چطور میتونم از اون 90 روز اشتراک PlayStation Now برای بازی کردن GOW 1 و 2 استفاده کنم ؟؟؟
چون نوشته بود علاوه بر اون تم داینامیک 90 روز میتونم اون دو تا نسخه رو روی Playstation Now بازی کنم
سرعت نت بالای 8مگ میخواد این سرویس
تو ایران جواب نمیده اونم با این وضع سرورهای سونی روی ای پی های ایران.

مبارکه کاکو
از اون بازیاس که نمیشه ازش دل کند و کشش داره ، داستان عالی ، اکشن عالی واقعا عالی.حالا تا آخرش رفتی باز هوس میکنی بری ولی از من میشنوی نرو.
فکر کنم شبیه سازهای PS2 الان خوب کار میکنند و نسخه های یک و دو رو ، روی PC برو بعد سه رو بازی کن داستانش دستت باشه یعنی تا ته نری ول کن نیستی.

• Like
Reactions: Sony+
اينم يه مقايسه تصويري و چشم تو چشم و دقيق از نسخه PS3 و PS4 بازي :dكه مشخص ميكنه 1080P و 60 فريم چقدر تاثير رو بازي گذاشته و ميتونه براي دوستاني كه ميخوان بخرن يه ديد كلي ايجاد كنه

خداييش گرافيكش هنوزم غوليه براي خودش. مخصوصات جزييات بدن كريتوس كه رسما ديوونه كنندست و هنوز تو اين نسل هم چنين جزييات بدن و صورتي نديدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or