PlayStation God of War III Remastered

550C4CF63A2DCC0004

نسخه سوم از سری God of War که در تاریخ March 2010 برای PS3 منتشر شد، نسخه Remastered آن امروز برای PS4 تایید شد و فعلا 1080p بودن resolution آن مشخص شده.
اطلاعات بیشتر به زودی منتشر می‌شود.
ویرایش:

- تاریخ عرضه بازی July 14 هست.
- قیمت بازی $39.99 هست.
- بازی دارای قابلیت Photo mode هست.
- بازی به صورت 60fps اجرا می‌شود.
- این عنوان شامل همه DLC های بازی می‌شود.

تعدادی عکس:

31730066136185899694.jpg

God-of-War-3-Remastered-Announce-Trailer-PS4
720p

آخرین ویرایش:
اولا درست حرف بزن ازادی بیان رو نمیدونستم باید از شما اجازه بگیرم بعدشم گرونه؟نخر اقا با چوب که دنبالت نکردن نخر وقتی رو دستشون باد کرد ارزون میکنن یادتم نره اینجا ایرانه

آزادی بیان این نیس که بیای هر چی می خوای بگی
در مورد خودت حرف بزن آزادی بیان داشته باش LOL
میگم دیگه کلا کسایی مثل شما تریپ مثلا ما پولداریم و شما نخر در میارن اونوقت بازی ۱۵ دلار داره گرون داده میشه
من دوست دارم یکی از بازی های محبوبم رو روز اول بازی کنم و عشق به بازی با چوب دنبالم کرده می فهمی؟
شما هنوز نمیدونی قیمت جهانی میاد پایین خیلی انتظاری نیس چون به ایران ربط دادی!
باشه شما خفن و بازیو هر چقدر باشه میخری ما هم ندار و مجبوریم صبر کنیم LOL

خب داداش عزیز من میدونم واقعا صبرکردن برای این بازی سخته اما اگه یکی دو هفته دیگه صبر کنی قیمتش میاد پایین تر دلارم که اومده پایین
کرایه کن یا اگه واسه اریو میخوایی باید صبرکنی دیگه

1 روز اومد پایین ملّت ریختن دلار بخرن رفت بالا : ) )

منم دوشنبه ميرم بگيرم بازى رو از زمان ps2 كه شماره دو رو بازى كردم عاشق بازى بودم نسل قبل ps3 نداشتم خيلى خوب شد ريمسترش اومد ..

راستى تاپيك gta v كجا رفته من نميبينمش ؟؟!!

منم دوشنبه ميرم بگيرم بازى رو از زمان ps2 كه شماره دو رو بازى كردم عاشق بازى بودم نسل قبل ps3 نداشتم خيلى خوب شد ريمسترش اومد ..

راستى تاپيك gta v كجا رفته من نميبينمش ؟؟!!

تاپیک بازیهای مالتی پلتفرم از این به بعد ادغام میشه و توی بخش زیر قرار داده میشن:

Console Games Community

خوب آکش 170 شد وایسیم تا چند پایین بیاد خوبه؟ :)

آقا یه سوال گاو 3 نسبت به نسخه 2 چه پیشرفت هایی داشته به جز گرافیک ؟ من نسل قبل نه ps3 داشتم نه اخبارش دنبال کردم

آقا یه سوال گاو 3 نسبت به نسخه 2 چه پیشرفت هایی داشته به جز گرافیک ؟ من نسل قبل نه ps3 داشتم نه اخبارش دنبال کردم

لول دیزاین بازی بدتر شد :دی باقی موارد بازی پیشرفت داشتن :دی
ولی در کل هدف این نسخه جمع بندی داستان دو نسخه قبل بود به خوبی هم این کارو انجام داد :دی

کلا این سری رو فرمولش پایدار بود. استایلش مثل همون 1-2 هست. ولی scale و epic بودنش فوق العادس (مثل همیشه ) . من رو 3 بازی کردم واقعا بازیه خاطره انگیزی بود . مخصوصا دقایقه اغازین بازی jaw dropping هست D:

نسخه خاورميانه بازي اگه اشتباه نكنم سانسور داره. نسل قبليشم دقيقا همين طور بود

البته اين سانسور مثلا مربوط به حذف بخشي از بازي نيستش، فقط وقتي به معبد aphrodite برسيد خودش با اون دو تا بانوي ديگه تنشون لباس هستش:d ولي هيچ صحنه اي از بازي تو هيچ ريجني حذف نشده.

بازی تو خاورمیانه اصلا ممنوعه.
فقط تو ترکیه ازاده.
نسل قبلم من ریجن 2 بازی رو خریدم سانسور نداشت.

اقا کاری به گرون بودن یا نبودن بازی ندارم منکه خریدم به هر حال
ولی یه چیزی یه بازیی مثل مستر چیف کالکشن که ترکیبی از 3 تا بازیه مثلا 60 دلاره اونوقت این بازی که تکیه چرا باید 40 باشه آخه؟
اینو نمیگم یکی بیاد بگه خو نخر :| دارم کلی علت جویی میکنم

اقا کاری به گرون بودن یا نبودن بازی ندارم منکه خریدم به هر حال
ولی یه چیزی یه بازیی مثل مستر چیف کالکشن که ترکیبی از 3 تا بازیه مثلا 60 دلاره اونوقت این بازی که تکیه چرا باید 40 باشه آخه؟
اینو نمیگم یکی بیاد بگه خو نخر :| دارم کلی علت جویی میکنم
دیگه بیخیال این قضیه بشیم به نظرم. دیگه تقریبا همه متفق القول هستن که قیمت این بازی خیلی زیاده. حالا از طرف خود سونی هم بخوای مثال بزنی، آنچارتد کالکشن داره میاد که حاوی هر 3 بازی هست که اونم قیمتش 60 دلاره. :دی

خب منم بازیو گرفتم :دی گرافیکش که هیچ فرقی نکرده :| البته هنوزم خیلی خوبه گرافیکش :دی

رسما جز فوتو مود هیچ چیز جدیدی به بازی اضافه نشده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or