Playst@tion
کاربر سایت

من یه جا گیر کردم :
یه جا هست یه ساعت شنی هست وقتی زیر وایمیستی وسط یه مقدار میره پایین ! باید چی کار کنم ؟!
نمیدونم چرا به ذهنم نمیرسید چنین کاری رو بکنم
کلا سخت بود 

اینا رو هم از لیست خداهای AoM در اوردم 
یعنی آرزوم در مورد خداهای مصری قراره برآورده بشه؟ :d البته ترجیه میدم که با اسم GOW نباشه این بازی!
و به عنوان یک IP جدید اما در مورد خدایان مصری باشه! :dمن یه جا گیر کردم :
یه جا هست یه ساعت شنی هست وقتی زیر وایمیستی وسط یه مقدار میره پایین ! باید چی کار کنم ؟!
اتفاقا من با داستان و روایتش مشکلی نداشتم! :d به نظرم خیلی خوب و جالب بود! :dهر چی بیشتر بازی میکنم ، بیشتر عاشقش میشم !یعنی الآن به حدی از بازی خوشم اومده که حتی به عنوان چیزی فراتر از یه نسخه فرعی و بی شماره دارم ازش لذت میبرم ! اگه Boss Fight های GoW III (و البته مقادیری هم روایت داستان) رو در نظر نگیریم ، به نظرم این نسخه سرتر از اون هست. حالا Boss Fight ها رو میشه باهاش کنار اومد ، ولی از نظر داستانی و روایت بازی میتونستن خیلی بهتر عمل کنن.
ولی جداً چه طراحی مراحلی داره !پازل ها و معماها هم عالی هستن !
اونایی که بازی نکردن ، باز نکنن :
با اینکه Boss Fight ها به نسخه های قبلی نمیرسه و کلاً زیاد هم Boss Fight نداره (حداقل تا Chapter ای من که رفتم. فکر کنم الآن توی 22 باشم) ولی با اون خواهران غریب خیلی حال کردم ! واقعاً مبارزه لذت بخش و زیبایی بود !
:dاونایی که بازی رو تموم کردن بخونند! :d
![]()
اینجا رو که یادتون میاد؟ یک نوشته ی مجهولی داشت!
نوشته ی مشکوک و مجهول :
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
رمز گشایی نمودنش! و این بوده :
SUN BIRD BULL LION SUN
حالا چجوری اون شده این رو نمیدونم! :d
و اینکه حالا این کدی که به دست اومده جایی باید استفاده بشه یا نه نیر همچنان مجهول هست! کلا معلوم نیست چیه :d
یکی توی بخش نظرات IGN نوشته بود که به خدایان مصری اشاره داره!
یک تحقیقی نمودم ببینم طرف یک چیزی پرونده یا نه، به اینا رسیدم :d
Bird ممکنه یکی از اینا باشه : Ra و Thoth و Hours
Lion ممکنه Sekhmet
Bull هم شاید Hathor
Sun هم خدای خورشید توی مصر Ra میباشد :d
با تشکر از AoM ویکی و ویکی پدیا برای اطلاعات تکمیلی :d البته ممکنه بازم خداهای دیگه ای باشه که به این چیزا مربوط باشه! ولی من نمیشناسماینا رو هم از لیست خداهای AoM در اوردم
اگر اینا درست باشه و بزاریمشون کنار پیامی که آریا بهش اشاره کرده!یعنی آرزوم در مورد خداهای مصری قراره برآورده بشه؟ :d البته ترجیه میدم که با اسم GOW نباشه این بازی!
و به عنوان یک IP جدید اما در مورد خدایان مصری باشه! :d
امیرحسین یه سوال در ارتباط با RotW و Ascension (بازی نکردین ، باز نکنین !)
اون یارو که توی زندان بود و روی دیوار مینوشت ، همون کاراکتر RotW بود ؟!
راستی گرافیک بازی از اواسطش یه دفعه متحول میشه ! قبلش هم فوق العاده هست ولی از یه جایی به بعد نمیدونم به چیز جدیدی توی سخت افزار PS3 رسیدن یا کار خاصی کردن که خیلی عجیب میشه ! بعضی جاها از شدت افکت و نورپردازی و آتیش و ... آدم احساس ذوب شدن PS3 بهش دست میده !ناخودآگاه یاد این دکمه Share توی PS4 می افتم و میگم کاش اینجا هم بود و میشد عکس گرفت !
![]()

ولی نمیخوام کریتوس بره اونطرفا :d

وحشتناک بود اصلا! :d

ایده ی جفی به حقیقت پیوستاونایی که بازی رو تموم کردن بخونند! :d
![]()
اینجا رو که یادتون میاد؟ یک نوشته ی مجهولی داشت!
نوشته ی مشکوک و مجهول :
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
رمز گشایی نمودنش! و این بوده :
SUN BIRD BULL LION SUN
حالا چجوری اون شده این رو نمیدونم! :d
و اینکه حالا این کدی که به دست اومده جایی باید استفاده بشه یا نه نیر همچنان مجهول هست! کلا معلوم نیست چیه :d
یکی توی بخش نظرات IGN نوشته بود که به خدایان مصری اشاره داره!
یک تحقیقی نمودم ببینم طرف یک چیزی پرونده یا نه، به اینا رسیدم :d
Bird ممکنه یکی از اینا باشه : Ra و Thoth و Hours
Lion ممکنه Sekhmet
Bull هم شاید Hathor
Sun هم خدای خورشید توی مصر Ra میباشد :d
با تشکر از AoM ویکی و ویکی پدیا برای اطلاعات تکمیلی :d البته ممکنه بازم خداهای دیگه ای باشه که به این چیزا مربوط باشه! ولی من نمیشناسماینا رو هم از لیست خداهای AoM در اوردم
اگر اینا درست باشه و بزاریمشون کنار پیامی که آریا بهش اشاره کرده!یعنی آرزوم در مورد خداهای مصری قراره برآورده بشه؟ :d البته ترجیه میدم که با اسم GOW نباشه این بازی!
و به عنوان یک IP جدید اما در مورد خدایان مصری باشه! :d