Playst@tion
کاربر سایت
من یه جا گیر کردم :
یه جا هست یه ساعت شنی هست وقتی زیر وایمیستی وسط یه مقدار میره پایین ! باید چی کار کنم ؟!
من یه جا گیر کردم :
یه جا هست یه ساعت شنی هست وقتی زیر وایمیستی وسط یه مقدار میره پایین ! باید چی کار کنم ؟!
اتفاقا من با داستان و روایتش مشکلی نداشتم! :d به نظرم خیلی خوب و جالب بود! :dهر چی بیشتر بازی میکنم ، بیشتر عاشقش میشم ! یعنی الآن به حدی از بازی خوشم اومده که حتی به عنوان چیزی فراتر از یه نسخه فرعی و بی شماره دارم ازش لذت میبرم ! اگه Boss Fight های GoW III (و البته مقادیری هم روایت داستان) رو در نظر نگیریم ، به نظرم این نسخه سرتر از اون هست. حالا Boss Fight ها رو میشه باهاش کنار اومد ، ولی از نظر داستانی و روایت بازی میتونستن خیلی بهتر عمل کنن.
ولی جداً چه طراحی مراحلی داره ! پازل ها و معماها هم عالی هستن !
اونایی که بازی نکردن ، باز نکنن :
با اینکه Boss Fight ها به نسخه های قبلی نمیرسه و کلاً زیاد هم Boss Fight نداره (حداقل تا Chapter ای من که رفتم. فکر کنم الآن توی 22 باشم) ولی با اون خواهران غریب خیلی حال کردم ! واقعاً مبارزه لذت بخش و زیبایی بود !
اونایی که بازی رو تموم کردن بخونند! :d
اینجا رو که یادتون میاد؟ یک نوشته ی مجهولی داشت!
نوشته ی مشکوک و مجهول :
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
رمز گشایی نمودنش! و این بوده :
SUN BIRD BULL LION SUN
حالا چجوری اون شده این رو نمیدونم! :d
و اینکه حالا این کدی که به دست اومده جایی باید استفاده بشه یا نه نیر همچنان مجهول هست! کلا معلوم نیست چیه :d
یکی توی بخش نظرات IGN نوشته بود که به خدایان مصری اشاره داره!
یک تحقیقی نمودم ببینم طرف یک چیزی پرونده یا نه، به اینا رسیدم :d
Bird ممکنه یکی از اینا باشه : Ra و Thoth و Hours
Lion ممکنه Sekhmet
Bull هم شاید Hathor
Sun هم خدای خورشید توی مصر Ra میباشد :d
با تشکر از AoM ویکی و ویکی پدیا برای اطلاعات تکمیلی :d البته ممکنه بازم خداهای دیگه ای باشه که به این چیزا مربوط باشه! ولی من نمیشناسم اینا رو هم از لیست خداهای AoM در اوردم
اگر اینا درست باشه و بزاریمشون کنار پیامی که آریا بهش اشاره کرده! یعنی آرزوم در مورد خداهای مصری قراره برآورده بشه؟ :d البته ترجیه میدم که با اسم GOW نباشه این بازی! و به عنوان یک IP جدید اما در مورد خدایان مصری باشه! :d
امیرحسین یه سوال در ارتباط با RotW و Ascension (بازی نکردین ، باز نکنین !)
اون یارو که توی زندان بود و روی دیوار مینوشت ، همون کاراکتر RotW بود ؟!
راستی گرافیک بازی از اواسطش یه دفعه متحول میشه ! قبلش هم فوق العاده هست ولی از یه جایی به بعد نمیدونم به چیز جدیدی توی سخت افزار PS3 رسیدن یا کار خاصی کردن که خیلی عجیب میشه ! بعضی جاها از شدت افکت و نورپردازی و آتیش و ... آدم احساس ذوب شدن PS3 بهش دست میده ! ناخودآگاه یاد این دکمه Share توی PS4 می افتم و میگم کاش اینجا هم بود و میشد عکس گرفت !
ایده ی جفی به حقیقت پیوستاونایی که بازی رو تموم کردن بخونند! :d
اینجا رو که یادتون میاد؟ یک نوشته ی مجهولی داشت!
نوشته ی مشکوک و مجهول :
QUJIKPHIUEEEKMJQUJ
رمز گشایی نمودنش! و این بوده :
SUN BIRD BULL LION SUN
حالا چجوری اون شده این رو نمیدونم! :d
و اینکه حالا این کدی که به دست اومده جایی باید استفاده بشه یا نه نیر همچنان مجهول هست! کلا معلوم نیست چیه :d
یکی توی بخش نظرات IGN نوشته بود که به خدایان مصری اشاره داره!
یک تحقیقی نمودم ببینم طرف یک چیزی پرونده یا نه، به اینا رسیدم :d
Bird ممکنه یکی از اینا باشه : Ra و Thoth و Hours
Lion ممکنه Sekhmet
Bull هم شاید Hathor
Sun هم خدای خورشید توی مصر Ra میباشد :d
با تشکر از AoM ویکی و ویکی پدیا برای اطلاعات تکمیلی :d البته ممکنه بازم خداهای دیگه ای باشه که به این چیزا مربوط باشه! ولی من نمیشناسم اینا رو هم از لیست خداهای AoM در اوردم
اگر اینا درست باشه و بزاریمشون کنار پیامی که آریا بهش اشاره کرده! یعنی آرزوم در مورد خداهای مصری قراره برآورده بشه؟ :d البته ترجیه میدم که با اسم GOW نباشه این بازی! و به عنوان یک IP جدید اما در مورد خدایان مصری باشه! :d