عجب سرعت عملي نيما!روی هارد دارم میرم بازی رو رسیدم چپتر 21 ، تا الان هیچ دردسری نداشته ، 28 رو خدا به خیر کنه :d
نيترو ميزني !?:d
عجب سرعت عملي نيما!روی هارد دارم میرم بازی رو رسیدم چپتر 21 ، تا الان هیچ دردسری نداشته ، 28 رو خدا به خیر کنه :d
رو هارد اصلا" مشکل لود و تکسچر لود نداره و بازی خیلی سریعتر شده .
منو بازی خیلی زیباتر شده.
ضربات شمشیر کریتوس حرف نداره مخصوصا" وقتی یه سلاح جدید بر میداری و 2 تا مربع بعد دایره میزنی ، میره رو هوا با چرخش ضربه میزنه.
وقتی آیتم کناری پر میشه دیگه......حرف نداره.
فقط من مشکلی که دارم با صدای بازیه نمیدونم چرا صدای کریتوس موقع مبارزه واضح نیست؟ شاید کابل دیجیتال میخاد الان رو استریو هست
یا شاید اشکال از بازیه؟
کلا" بازیه ردیفیه و من فکر میکنم کریتوس هنوز وحشیه:d
اگه اشتباه نکنم عبارت Bros Before Hoes به این معنی هست که دوست ها (دوست های معمولی و پسر ) بهتر و وفادارتر از دخترها هستن و اون ها رو باید مقدم بر دخترها دونست ! یعنی دوست دختر میاد و میره و ممکنه بی وفایی کنه ، ولی دوست های دیگه با آدم می مونن و ارزششون بیشتره !یکی میتونی دقیقا توضیح بده قضیه ی اسم قبلی چی بوده؟ اگر اینجا نمیشه، PM ... من نگرفتم خداییش! :d
ممنون احسان جان امروز امتحان میکنم ، یا باید هدفون درست حسابی بگیریم یا یه کابل صدای دیجیتال .در مورد اصوات () به نظر مشکل از سیستم مربوطه هست منم با تلویزیون بازی می کردم زیاد درست حسابی چیزی شنیده نمیشد مگر اینکه صدا رو زیاد کنم که صدای خانواده در میومد (کلاً به تنظیمات تفکیک صدای تلویزیون مربوطه) ولی وقتی بازی رو با هدفون رفتم کرک و پرم ریخت نه تنها صدای کریتوس ، بلکه صدای همه چیز بسیار خفنه حتی موقع راه رفتن روی سطوح مختلف صدای قدم های کریتوس فرق میکنه وقتی می پره صدای تکون خوردن لُنگش شنیده میشه ! و خیلی چیزهای دیگه که خودتون باید تجربه کنید ! صداگذاریش عالیه
به نظرم بهتره اون قسمت رو با Lighting Of Zeus بری . من یه 5 6 بار مردم ولی ردش کردمروانی شدم :d روی هارد بیچاره میکنه چپتر 28 ... جای کوچکترین اشتباهی نداره خیلی خیلی با حوصله و با دقت باید بازی کرد ، تا طبقه دوم میرسم ، اونجا کم میارم ... واقعا سخته ولی نشدنی نیست یکمم شانس میخواد .