God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
رو هارد اصلا" مشکل لود و تکسچر لود نداره و بازی خیلی سریعتر شده .
منو بازی خیلی زیباتر شده.
ضربات شمشیر کریتوس حرف نداره مخصوصا" وقتی یه سلاح جدید بر میداری و 2 تا مربع بعد دایره میزنی ، میره رو هوا با چرخش ضربه میزنه.
وقتی آیتم کناری پر میشه دیگه......حرف نداره.
فقط من مشکلی که دارم با صدای بازیه نمیدونم چرا صدای کریتوس موقع مبارزه واضح نیست؟ شاید کابل دیجیتال میخاد الان رو استریو هست
یا شاید اشکال از بازیه؟
کلا" بازیه ردیفیه و من فکر میکنم کریتوس هنوز وحشیه:d

رو هارد اصلا" مشکل لود و تکسچر لود نداره و بازی خیلی سریعتر شده .
منو بازی خیلی زیباتر شده.
ضربات شمشیر کریتوس حرف نداره مخصوصا" وقتی یه سلاح جدید بر میداری و 2 تا مربع بعد دایره میزنی ، میره رو هوا با چرخش ضربه میزنه.
وقتی آیتم کناری پر میشه دیگه......حرف نداره.
فقط من مشکلی که دارم با صدای بازیه نمیدونم چرا صدای کریتوس موقع مبارزه واضح نیست؟ شاید کابل دیجیتال میخاد الان رو استریو هست
یا شاید اشکال از بازیه؟
کلا" بازیه ردیفیه و من فکر میکنم کریتوس هنوز وحشیه:d

در مورد اصوات (:دی) به نظر مشکل از سیستم مربوطه هست :دی منم با تلویزیون بازی می کردم زیاد درست حسابی چیزی شنیده نمیشد مگر اینکه صدا رو زیاد کنم که صدای خانواده در میومد :دی (کلاً به تنظیمات تفکیک صدای تلویزیون مربوطه) ولی وقتی بازی رو با هدفون رفتم کرک و پرم ریخت :دی نه تنها صدای کریتوس ، بلکه صدای همه چیز بسیار خفنه :دی حتی موقع راه رفتن روی سطوح مختلف صدای قدم های کریتوس فرق میکنه وقتی می پره صدای تکون خوردن لُنگش شنیده میشه ! :دی و خیلی چیزهای دیگه که خودتون باید تجربه کنید ! صداگذاریش عالیه :دی

در مورد اون مرحله سخت ، هنوز بهش نرسیدم ولی صحبت ها رو که میخونم یاد اون قسمت GoW II می افتم که باید کلی دشمن رو پشت سر هم میزدیم ! :دی قبل از رسیدن به یکی از خواهران سرنوشت (فکر کنم اون چاقه بود که توی دور دست هم دیده میشد) باید چند تا موج دشمن رو پشت سر هم نابود میکردیم و رد کردن اون قسمت روی درجه های بالا باعث منهدم شدن روح و روان میشد ! :دی

یکی میتونی دقیقا توضیح بده قضیه ی اسم قبلی چی بوده؟ اگر اینجا نمیشه، PM ... :-" من نگرفتم خداییش! :d
اگه اشتباه نکنم عبارت Bros Before Hoes به این معنی هست که دوست ها (دوست های معمولی و پسر :دی) بهتر و وفادارتر از دخترها هستن و اون ها رو باید مقدم بر دخترها دونست ! :دی یعنی دوست دختر میاد و میره و ممکنه بی وفایی کنه ، ولی دوست های دیگه با آدم می مونن و ارزششون بیشتره !
الآن یه سرچی کردم ، نتیجه های مختلفی اومد ولی ساده ترینش این بود : stick by your male friends over a female
حالا نمیدونم چرا به همچین چیزی گیر دادن ! درسته که یه کم حالت جنسیت پرستانه (بر وزن نژاد پرستانه ! :دی) داره ، ولی خب GoW کلاً بازی ای هست که این چیزا براش زیاد مهم نیست. اگه یه بازی با درجه بندی E بود یه چیزی ! :دی

سلام به همگی
به نظر من هم از لحاظ گراف و هم از لحاظ کمبو ها و و سلاح و .. بهتر شده خود تکنولوژی بالا رفته و طبیعی است و نرم افزار های گرافیکی و .... همه پیشرفت می کنند از لحاظ داستان به نظر من که مروری از گذشته می خواهد انجام دهد و چون نسل جدید کنسول را می خواد ارائه بده سونی و سانتامونیکا زیاد به ادامه 3 مانور ندادند
در صفحات قبل دوستان در مورد آپگرید سلاح ها و جادو گفتند ایا با کپی می شود انجام داد و اگر می شود راهنمایی بفرمائید . لازمه بگم که هنوز بازی را تمام نکردم
به امید بازیهای بهتر از این بهتر و بهتر خوب گاو دیگه انتظارات بالاست و به نظر من باید بالای 8.5 بشه

در مورد اصوات (:دی) به نظر مشکل از سیستم مربوطه هست :دی منم با تلویزیون بازی می کردم زیاد درست حسابی چیزی شنیده نمیشد مگر اینکه صدا رو زیاد کنم که صدای خانواده در میومد :دی (کلاً به تنظیمات تفکیک صدای تلویزیون مربوطه) ولی وقتی بازی رو با هدفون رفتم کرک و پرم ریخت :دی نه تنها صدای کریتوس ، بلکه صدای همه چیز بسیار خفنه :دی حتی موقع راه رفتن روی سطوح مختلف صدای قدم های کریتوس فرق میکنه وقتی می پره صدای تکون خوردن لُنگش شنیده میشه ! :دی و خیلی چیزهای دیگه که خودتون باید تجربه کنید ! صداگذاریش عالیه :دی
ممنون احسان جان امروز امتحان میکنم ، یا باید هدفون درست حسابی بگیریم یا یه کابل صدای دیجیتال .
لنگو خوب اومدی :))

روانی شدم :d روی هارد بیچاره میکنه چپتر 28 ... جای کوچکترین اشتباهی نداره خیلی خیلی با حوصله و با دقت باید بازی کرد ، تا طبقه دوم میرسم ، اونجا کم میارم ... واقعا سخته ولی نشدنی نیست یکمم شانس میخواد .

روانی شدم :d روی هارد بیچاره میکنه چپتر 28 ... جای کوچکترین اشتباهی نداره خیلی خیلی با حوصله و با دقت باید بازی کرد ، تا طبقه دوم میرسم ، اونجا کم میارم ... واقعا سخته ولی نشدنی نیست یکمم شانس میخواد .
به نظرم بهتره اون قسمت رو با Lighting Of Zeus بری . من یه 5 6 بار مردم ولی ردش کردم
چون میدونم رو Titan تقریبا نشدنیه دیگه نمیرم . همین لول قبلیهاش رو میرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or