میگم چرا کسی از Texture Loading گله ای نداره ؟! اونایی که از روی HDD و Copy بازی نمیکن ، این مشکل رو دارید یا نه ؟ برای من نسبتا زیاده و خیلی از زیبایی بازی رو تحت تاثیر قرار میده ...
مشكلي نداره من راحت بازي ميكنمبالاخره سرورها باز شدن
رفتم تو مولتی پلیر
اگه کسی آنلاین زد بیاد بگه راحت رفت تو بازی یا نه ؟؟!!!
برای من هی میپرید بیرون !!
من مشکلی نداشتم! :d شایدم کم پیش اومده و حواسم نبوده! :d فقط با این آیتم هایی که از روی زمین برمیداریم مشکل داشتم که بعد از 10 ثانیه یا بیشتر تازه یادش میومد درست نمایش داده بشه عکسشمیگم چرا کسی از Texture Loading گله ای نداره ؟! اونایی که از روی HDD و Copy بازی نمیکن ، این مشکل رو دارید یا نه ؟ برای من نسبتا زیاده و خیلی از زیبایی بازی رو تحت تاثیر قرار میده ...
سلاح ها نه! :dاتفاقا من هرچی الان فکر میکنم همچین مشکلی نداشتم با سلاح ها
من مشکلی نداشتم! :d شایدم کم پیش اومده و حواسم نبوده! :d فقط با این آیتم هایی که از روی زمین برمیداریم مشکل داشتم که بعد از 10 ثانیه یا بیشتر تازه یادش میومد درست نمایش داده بشه عکسش
من توی خود بازی تقریباً هیچ مشکلی نداشتم ، ولی مثل امیرحسین وقتی آیتم ها رو برمیدارم دیر لود میشن ! چند بار هم توی منوی بازی (جایی که اسلحه آپگرید میشه) تکسچرها کامل لود نمیشد !!میگم چرا کسی از Texture Loading گله ای نداره ؟! اونایی که از روی HDD و Copy بازی نمیکن ، این مشکل رو دارید یا نه ؟ برای من نسبتا زیاده و خیلی از زیبایی بازی رو تحت تاثیر قرار میده ...
راستی گرافیک بازی از اواسطش یه دفعه متحول میشه ! قبلش هم فوق العاده هست ولی از یه جایی به بعد نمیدونم به چیز جدیدی توی سخت افزار PS3 رسیدن یا کار خاصی کردن که خیلی عجیب میشه ! بعضی جاها از شدت افکت و نورپردازی و آتیش و ... آدم احساس ذوب شدن PS3 بهش دست میده ! ناخودآگاه یاد این دکمه Share توی PS4 می افتم و میگم کاش اینجا هم بود و میشد عکس گرفت !
آقا این چی میگه ؟!
God of War: Ascension Game Disc Includes 8 Playable Demos, Including Sly Cooper: Thieves in Time
کجای دیسک دمو داره که من نمی بینم ؟! شاید هم فقط توی ریجن 1 هست.
همون ریجن1 میباشد! :d روز اول هم گفتمآقا این چی میگه ؟!
God of War: Ascension Game Disc Includes 8 Playable Demos, Including Sly Cooper: Thieves in Time
کجای دیسک دمو داره که من نمی بینم ؟! شاید هم فقط توی ریجن 1 هست.
من توی خود بازی تقریباً هیچ مشکلی نداشتم ، ولی مثل امیرحسین وقتی آیتم ها رو برمیدارم دیر لود میشن ! چند بار هم توی منوی بازی (جایی که اسلحه آپگرید میشه) تکسچرها کامل لود نمیشد !!