God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
میگم چرا کسی از Texture Loading گله ای نداره ؟! اونایی که از روی HDD و Copy بازی نمیکن ، این مشکل رو دارید یا نه ؟ برای من نسبتا زیاده و خیلی از زیبایی بازی رو تحت تاثیر قرار میده ...

میگم چرا کسی از Texture Loading گله ای نداره ؟! اونایی که از روی HDD و Copy بازی نمیکن ، این مشکل رو دارید یا نه ؟ برای من نسبتا زیاده و خیلی از زیبایی بازی رو تحت تاثیر قرار میده ...

چرا مشکلش کاملا واضحه مخصوصا اونایی که خیلی به دوربین نزدیکن خودتم اوایل گفتی دیگه :d

بالاخره سرورها باز شدن
رفتم تو مولتی پلیر

اگه کسی آنلاین زد بیاد بگه راحت رفت تو بازی یا نه ؟؟!!!
برای من هی میپرید بیرون !!
مشكلي نداره من راحت بازي ميكنم
ويرايش:مثل اينكه مشكل داره يك دفعه همرو ميندازه بيرون... بتا اينجوري نبود

آخرین ویرایش:
من مشکلی نداشتم! :d شایدم کم پیش اومده و حواسم نبوده! :d فقط با این آیتم هایی که از روی زمین برمیداریم مشکل داشتم که بعد از 10 ثانیه یا بیشتر تازه یادش میومد درست نمایش داده بشه عکسش:|

اتفاقا من هرچی الان فکر میکنم همچین مشکلی نداشتم با سلاح ها
سلاح ها نه! :d
این آیتم های مخفی بازی! که توی صفحه ی دوم Start لیست میشن! :d

آخرین ویرایش:
من مشکلی نداشتم! :d شایدم کم پیش اومده و حواسم نبوده! :d فقط با این آیتم هایی که از روی زمین برمیداریم مشکل داشتم که بعد از 10 ثانیه یا بیشتر تازه یادش میومد درست نمایش داده بشه عکسش:|

اتفاقا من هرچی الان فکر میکنم همچین مشکلی نداشتم با سلاح ها
ولی بافت های محیط چرا

آقا این چی میگه ؟! :دی
http://www.playstationlifestyle.net...e-demos-including-sly-cooper-thieves-in-time/
کجای دیسک دمو داره که من نمی بینم ؟! :| شاید هم فقط توی ریجن 1 هست.

من توی خود بازی تقریباً هیچ مشکلی نداشتم ، ولی مثل امیرحسین وقتی آیتم ها رو برمیدارم دیر لود میشن ! :دی چند بار هم توی منوی بازی (جایی که اسلحه آپگرید میشه) تکسچرها کامل لود نمیشد !! :دی

آخرین ویرایش:
راستی گرافیک بازی از اواسطش یه دفعه متحول میشه ! قبلش هم فوق العاده هست ولی از یه جایی به بعد نمیدونم به چیز جدیدی توی سخت افزار PS3 رسیدن یا کار خاصی کردن که خیلی عجیب میشه ! بعضی جاها از شدت افکت و نورپردازی و آتیش و ... آدم احساس ذوب شدن PS3 بهش دست میده ! :دی ناخودآگاه یاد این دکمه Share توی PS4 می افتم و میگم کاش اینجا هم بود و میشد عکس گرفت ! :دی

آریا جان گرافیک که چیز خوفیه مخصوصا" وقتی شمشیر آتشین رو با شدت به زمین میزنه، واوووووو خیلی خوبه این صحنه و گیم پلی هم واقعا" لذت بخشه :d
فقط من تو این فکر بودم که اینا با ps4 میخان چیکار کنن خدا میدونه:d یعنی اگه سونی هواشونو داشته باشه یه بازی میزنن که
همه بازیهای h&s جلوش لونگ بندازن ( البته همین الان هم لونگ پهنه:d)
یه سوال دیگه ای که همیشه برام بوده اینه که چرا کمپانی های دیگه نمیتون از تمام قدرت ps3 به این صورت استفاده کنن؟ واقعا" کلاس کاریشون خیلی بالاست یک دفعه میتونن بازی رو متحول کنن .

آقا این چی میگه ؟! :دی
God of War: Ascension Game Disc Includes 8 Playable Demos, Including Sly Cooper: Thieves in Time
کجای دیسک دمو داره که من نمی بینم ؟! :| شاید هم فقط توی ریجن 1 هست.

من توی خود بازی تقریباً هیچ مشکلی نداشتم ، ولی مثل امیرحسین وقتی آیتم ها رو برمیدارم دیر لود میشن ! :دی چند بار هم توی منوی بازی (جایی که اسلحه آپگرید میشه) تکسچرها کامل لود نمیشد !! :دی
همون ریجن1 میباشد! :d روز اول هم گفتم :-"
دموی بازی هایی مثل Journey و the Unfinished Swan و چندتا بازی دیگه هم هست، + تریلر ASBR .
نامردا برداشتن دفترچه رو هم دیجیتالی توی بازی قرار دادن! :| امیدوارم دفعه ی اول و آخرشون باشه که اینکار رو انجام میدن! :|

@ نیما :
منم مشکلی نداشتم با دیر لود شدن یعنی تا جایی که دیدم پیش نمیومد ولی مثل امیر و آریا بعضاً سلاح ها اینجوری میشدن :دی احتمال داره به هارد کنسولت برگرده :دی منم وقتی PS3 fat داشتم چون بنده خدا زیاد عمر کرده بود و هاردش هم بیشترش پر بود وقتی تمام آپدیت های آنچارتد رو گرفتم گرافیک به جای بهتر شدن یهو نابود می شد :دی مثلاً 5 دقیقه هم از بازی کردنت نمی گذشت که یهو کل بک گراند حذف میشد !!! یا توی مراحلی که آب داشت آب سیاه میشد :دی همیشگی هم بود یعنی شانسی یا لحظه ای نبود دائم توی همون جاها این اتفاقات می افتاد :دی ولی الان اسلیم رو که تازه خریدم با اینکه تمام آپدیت ها رو گرفتم ولی اون مشکل قبلی رو ندارم :دی حالا شاید مشکل تو هم برگرده به هارد کنسولت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or