God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
دوستانی که از روی تریلر در مورد گرافیک حرف میزنن نمیدونم از کجاشون در آوردن که میگن خوب نیست و چنگی به دل نیمزنه؟! نظرات خرکیه دیگه. گرافیکش خداست.همینو میتونم بگم.خداس.یعنی شکی بهش ندارم.

به همین بهونه یه دور دیگه 1 و 2 و 3 رو به خورد ملت میدن به اسم جاه طلبانه ! مثلاً اگه توی 1 به جای اینکه کریتوس شمشیر رو اینجوری بکنه تو فلان جای طرف اونجوری میزد طرف اینجوری میشد , توی 2 اگه طرف رو اونجوری میزد یه اتفاق دیگه می افتاد و توی 3 میدونستین اگه کریتوس خداها رو درو نمیکرد چی میشد وای وای وای و ... ! واقعاً که ! انقدر توی گذشته و حال و آینده ی کریتوس چرخیدن که فقط مونده یه دور مراسم رشد توی شکم ننه ـش رو هم به تصویر بکشن .

فکر کنم حق دادن حداقل یه پست برای ابراز نظرم رو توی تاپیک هر بازی ای داشته باشم ! برای رفاه حال فن ها هم این اولین و آخرین پستم توی این تاپیک بود .
به سلامت

کله کچل :|:|:|

خوب بالاخره Rise of the Warrior هم آپ شد! البته نه با چپتر جدید! بلکه کلا حال و هواش عوض شده! :d
اول اینکه جوایزی که تا الان گفته بودن انحصاریه تغییر کرده! یعنی دیگه اون Relic و سلاح و زره نیستن، و تبدیل به چیزای دیگه ای شدن! :d (توی عکس میبینید :d )
گزینه ی بعدی اینه که مسابقه ی گروهی بعدی شروع شده! و فعلا اسپارتان ها عقبند :| جایزش چیه؟ Single Player Demo :(((البته الان برای عکس گرفتن مجبور شدم یک اکانت دیگه بسازم:-" تروجان شدم! ولی تا اوضاع خطری نشه باهاش امتیاز نمیگیرم:-" )
علاوه بر این با Share کردن چپترها (1 و 6 و 7 ) میتونید 100 امتیاز اضافه بگیرید! :d
پروفایل هم با کلاس تر شده و قشنگ تر رنک و اینا رو زده! + میتونید آواتارتون رو تغییر بدید و یک سری چیز دیگه :d

این هم عکسش :

زره انحصاری جناب فوت کن ( Typhon :-" ) هم توی بازی هست :d

من چرا وقتی میرم تو سایت گاو بخش ROW خودش پروفایلم رو نمیاره؟یه گزینه اینتر داره که اگه بزنم دوباره از اول باید ثبت نام کنم

باید روی گزینه ی Returning Warrior بزنی و با اون اکانتی که وارد شده بودی،دوباره وارد بشی! :d اینجوری فکر نکنم از اول بیاره! حداقل برای من از اول نیورد! :-"
البته برای یکی از بچه ها(احسان:-" ) این ROWT رو بازی میکردم،الان نمیتونم با گوگل کروم وارد بشم! نمیدونم چشه که اصلا وارد نمیشه! یعنی میشناسه اکانت توییترش رو،ولی وارد نمیشه :| فکر کنم باید مرورگر دیگه ای رو امتحان کنم...

راستی احسان نظریه ای داد در راستای رنگ سفید و زنجیرهای دور دست کریتوس توی اون صحنه ، گفت که احتمالا به خاطر اینکه اسپویل داستانی نشه، کریتوس فعلی رو توی اون CS نشون دادن... علاوه بر این علی دانته هم گفت که توی تریلرهای DmC هم تفاوت هایی با بازی اصلی بوده! ==> امیدوار تر میشیم :d

البته الان احسان حرف خودش رو هم داره نفی میکنه! هرچی هم با علی باهاش بحث میکنیم به نتیجه ای نمیرسه :d (ما که به نتیجه رسیدیم :-" )

---
اول شما رو به دیدن این Gif از همون تریلر دعوت میکنم!
http://upload.tehran98.com/img1/uxnn81bvw8hai0mv5khh.gif
شاید چیزی که اینجا میبینید رو توی تریلر به خاطر سرعت زیادش ندیده باشید! :d یکی از اون روح های مرده های رودخونه ی Styx دیده میشه...!!! (البته بیشتر از یکی! ولی خوب این از جلو دوربین رد میشه :d )

نظریه ی احسان در این مورد :
خب این وسط چند تا نظریه هست که می تونی با بچه های اونور هم مطرحش کنی
4.gif
اولاً که این کاریبدیس با اونی که توی E3 نشون دادن خیلی فرق داره ! هم دندون هاش هم چشم هاش ! این عکس رو ببین ! اینجا هر طرف 2 تا چشم داره ، دندوناش هم فرق میکنه :

خود این تفاوت چند تا بحث پیش میاره ! یکی اینکه این کاریبدیس نباشه !!!! که با توجه به شباهت زیادش احتمال خیلی ضعیفیه ! از طرفی اگر بگیم اون بوده که خب طراحیش عوض شده ولی باز یه نکته ی دیگه هست ! چرا آب انقدر تاریکه و اون همه ارواح مرده های رودخانه ی استیکس اونجا چه غلطی می کنن ؟
4.gif
اگر بگیم توی اون صحنه کریتوس شمشیرش رو به گوشه ی دهن این بابا میزنه و این کریتوس رو میکشه زیر دریا بازم اون دریا توی روز بود و خیلی هم آبی این هرچقدر هم پایین بره اونقدر تاریک نمیشه تاریک هم بشه توی اون دریا روح مرده چیکار میکنه ؟
4.gif
نکته ی بعد اینه که بگیم این همون کاریبدیس هست , کریتوس رو هم کشیده پایین و همه چی هم طبیعی ! اونوقت کریتوس توی شماره ی 1 قابلیت شنا زیر آب رو برای اولین بار از پوسایدون دریافت کرد (که بدون هواگیری زیر آب زنده بمونه) الان اینجا توی اون عمق باید به خاطر فشار آب و کمبود اکسیژن پودر بشه !
4.gif
یا اونجا اون دریا نیست یا اون موجود کاریبدیس نیست
4.gif
یا سانتا علاوه بر اون سفید بودن کریتوس کنار زن و بچه ـش بازم سوتی داستانی داده و ما رو اسگل کرده
4.gif
البته به نظر خودم این توی آب رفتن رو میتونیم زیاد روش حساس نشیم :-" و دوباره توی GOW A کریتوس میتونه این قدرت رو بگیره :-" مثل تریکمون که توی سری 40 بار گرفتیم :d

الان يعني دموي سينگل رو به ما نميدن آيا ؟! :|
بعد اين رفيقمون هي مي گه دمو رو بازي كرديد دمو رو بازي كرديد منظورش همون بتا ست ؟

دمش گرم احسان چیزهای جالبی گفته ! :دی راست میگه طراحی این غول تریلر با غول دموی قبلی تفاوت هایی داره. حالا یا از فک و فامیلش هست یا کلاً مدلش رو توی این مدت عوض کردن. چون توی نسخه های قبلی هم همچین چیزی نداشتیم ، احتمالش زیاده که نظرشون عوض شده باشه و این مدل جدید رو استفاده کرده باشن. ولی هر چی هست این جدیده خیلی باحال تره و حس خوفناکی داره ! بنده خدا بدجوری هم قراره کنار دهنش توسط Kratos پاره بشه !!
ولی کلاً امیدوارم همون Charybdis باشه یا حداقل اگه یه چیز جدا هست ، زیاد روی هر دو تأکید نشده باشه. یعنی دوست ندارم پتانسیل غول های بازی هدر بره و دو تا غول دریایی شبیه هم داشته باشیم.
در مورد اون روح های Styx ، بعید میدونم اونا روح باشن ! :دی احتمالاً یه سری جونور دریایی مثل عروس دریایی و اینا باشن.
شنا رو نمیشه زیاد گیر داد ! به هر حال Kratos اون زمان هم برای خودش پهلوونی بوده و میتونه یه مدت زیر آب بمونه ! :دی کلاً این مورد رو احسان خیلی سخت گیری کرده ! :| :دی

دمش گرم احسان چیزهای جالبی گفته ! :دی راست میگه طراحی این غول تریلر با غول دموی قبلی تفاوت هایی داره. حالا یا از فک و فامیلش هست یا کلاً مدلش رو توی این مدت عوض کردن. چون توی نسخه های قبلی هم همچین چیزی نداشتیم ، احتمالش زیاده که نظرشون عوض شده باشه و این مدل جدید رو استفاده کرده باشن. ولی هر چی هست این جدیده خیلی باحال تره و حس خوفناکی داره ! بنده خدا بدجوری هم قراره کنار دهنش توسط Kratos پاره بشه !!
ولی کلاً امیدوارم همون Charybdis باشه یا حداقل اگه یه چیز جدا هست ، زیاد روی هر دو تأکید نشده باشه. یعنی دوست ندارم پتانسیل غول های بازی هدر بره و دو تا غول دریایی شبیه هم داشته باشیم.
در مورد اون روح های Styx ، بعید میدونم اونا روح باشن ! :دی احتمالاً یه سری جونور دریایی مثل عروس دریایی و اینا باشن.
شنا رو نمیشه زیاد گیر داد ! به هر حال Kratos اون زمان هم برای خودش پهلوونی بوده و میتونه یه مدت زیر آب بمونه ! :دی کلاً این مورد رو احسان خیلی سخت گیری کرده ! :| :دی

احسان ؟ :-/ من که چیزی نمیبینم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or