God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
ارت ورک جدید.

خداوکیلی قیافه کریتوس اینجا یخده عجیب میزنه !! :دی

GoWA-SP-Demo-Feb.jpg

علی دستت درد نکنه، نکته های خیلی خوبی رو اشاره کردی! >:d< برنامه ی امشب: مار شناسی در اساطیر یونان! :d برم یکم بگردم ببینم چی پیدا میشه :d
بعد تو مطمئنی تا حالا اولین باره که داری آنالیز میکنی؟ :d مدرک آنالیزورـیه DmC رو توی این یک سال اخیر کسب کردی :d
---
وای رضا، همشیه خوش خبر باشی! الان من دارم بال در میارم! :(( کاش میشد این 10 روز رو Skip کنیم و بریم توی ماه بعد! دموی GOW و بازی MGR !!! :(( عالیه! :(( (اشک شوق! :d )
---
احسان دم شما هم گرم ، آرت بسیار زیباییست! :d در مورد عکس هم، چون تا حالا هرچی از کریتوس دیدیم، در حال انتقام گرفتن بوده (غیر از 2-3تا صحنه) این صحنه برامون یکم قیافه ی کریتوس شاید عجیب بزنه! :d
البته قبل از اینکه بیام اینجا، اون یکی احسان ( :-" ) این آرت رو برام فرستاده بود! وقتی صفحه رو باز کردم یکهو خشکم زد! بسیار آرت خفنیه اصلا! >:)

---
اینطور که توی اون صحنه کریتوس رو همراه با خانوادش دیدیم، فکر میکنم کریتوس داره راهیه جنگی چیزی میشه! یک حالت خداحفظی گونه ای داشت :d
خیلی دوست داشتم،این مورد مربوط به قبل از جنگ با بربرها باشه! (یعنی اول حدسم این بود! ) ولی تریلر رو که چندین بار دیگه دیدم، مشاهده گردید که دور دست کریتوس اون زنجیرها هستند! پس مربوط به بعد از اون واقعست! (هنوز نظریه ـم رو اینجا نگفتم،به دست خودم تکذیب شد :d )

ویرایش :
خوب یک بنده خدایی مثل اینکه با توجه به بتای MP و SP که تا حالا منتشر شده، تونسته به یک سری فایل هایی دست پیدا کنه! :d
فعلا یک سری چیزایی که از فایل های بخش MP فهمیده رو گذاشته! و به زودی اطلاعات بیشتری هم قراره بزاره! :d
و همینطور که خودش گفته، قاعدتا یک سری چیزا اسپویل میشه! پس اگر نمیخواید چیزی بدونید، این متن رو نخونید! :d من خودم فعلا که در مورد مولتی هست، میخونمش :-" ولی فایل های SP که اومد رو نمیرم طرفش! ترجیه میدم چیزی از اونجا اسپویل نشه! :d

به هر حال این شما و این هم پست اون بنده خدا :
since it's the weekend, they're not working so let me get this out of the way. i decrypted the betas (both MP and SP, don't ask how i got the SP files), and just as I did with Playstation All-Stars Battle Royale, i'll share with you some files that i saw. reason that i'm doing this now is because i might not get Ascension on release day anymore (yes, i'll be playing Ni No Kuni, and no i'm not a Ni No Kuni bandwagon fan). proof first:Rumba Lumba - YouTube mkay, so let's start this. first off, almost guaranteed 5 world weapons: in addition to (i'm going with the filenames) Sword, Club, and Spear, we'll have a Sling and a Shield.
original

not gonna do that with all the files, though.

moving on, i saw files for MP (and this might also be spoilers for SP), about *other* people other than Trojans and Spartans (which are Troy and Sparta on the file names, so locations/allegiance/nationality?)

there's Argos, Delphi, Athens, Minos, Olympus, Thebes, and Thessaly. also one for a "MACE", dunno which land is that.

heard an audio file which said "two lives left", dunno if that was for Favour (i don't play much of), or another MP mode with a Stock mode.

now for the MP maps, there are "Lore" files for each map (think of the 'story' at the beginning of the Desert where the announcer describes/talks about the map and polyphemus), so i'm guessing these lore audio files are for each map.

saw Desert, Hercules, Labyrinth, Olympus, Persia, Prophet(?), Statue, and Troy. there's also one for Tutorial.
apart from these, there are also ones for names that i can deduce by mode like CTF, but there are ones like "BOG", and "HUN" and "FR". i'm guessing FR is Favour? HUN is probably a map too, and so is BOG.

there are also "titles" or maybe those EXP titles, some of which we've already seen like "Killstreak", or "Seeker". i'll just post the ones i haven't seen or heard.

Untouchable, Triple Feat, Triple Kill, Skewered, New Leader, LiftOff, Justice, Intervened (i saw/heard that already btw), Immortal Feat, Hard to Kill, Double Feat, Decimated, Chopped, Cooked, Cheated Death, Beaten, Brutal Kill, etc.

i'll post more of these later.
منظور از World Weapons اون سلاح هایی هست که از روی زمین میشه برداشت! :d البته Sling هم احتمالا منظور همون سلاح کریتوس باشه:-"
یکی از مپ ها Persia هست؟ :d امیدوارم طراحی خفنی داشته باشه! (==> احتمالا توی بخش داستانی هم حضور داشته باشه! )
پست دوم این بشر :
there are files/effects for WallStun, Jump, Celebrate,Salute, Taunt, Electrocution, etc. but then there are some like Freezing (Poseidon?) and Frozen, HadesPull (so a tether-attack with Hades, or Pull teh soul kinda thing?), Choking, etc.​

یک بنده خدای دیگه نظریه ـش رو در مورد یک سری چیز میز گفته :d
"MACE" might be Macedonia.

"HUN" might be a "Hunted" mode of some sort, especially if it was listed in a folder/place alongside CTF and such.

Cool stuff...you said you got this off the Beta? That's good news cuz I am hoping there is more variety of everything (except factions, that seems like a nice size list) in the final version.​

این یکی یکهویی اومد! مربوط به SP هست! :| من دیگه پست های این بشر رو دنبال نمیکنم :-" اگر کسی با اطلاعات مشکلی نداره اخبارش رو برای بقیه اینجا بزاره :d در مورد جادوها و اینا میباشد! البته یک اشاره ای قبلا به این مورد کرده بودن ولی بازم به هر حال :|
^i'll add more later. off the top of my head, there are 4 Magics per god, dunno if the MP magics will carry over to the SP.

i know there will be 4 types of Rage (Fire, Soul, Electric, aaand Ice) and 4 types of Magic too (again, Fire, soul, etc. dependent on god).​

این هم منبع :
Re: Info from files? *possible spoilers galore*? - PlayStation® Community Forums
البته احساس میکنم این باید پاک بشه! :-" توی فروم رسمی بازی،اطلاعات لیک میکنند؟ :d اگر سانتا این رو پاک نکنه باید تعجب کرد! :d

چندتا نکته ی دیگه! :-"

1.طرح نهایی Collector's Edition بازی! :d

نکته ی مهم در مورد این عکس اینه که، اشتباها یادشون رفته DLC Pass رو بنویسند! ولی قویاً و شدیداً چندین و چند بار اعلام کردن که اشتباه کردن و DLC Pass همچنان توی این پک وجود داره!

2.بتای MP تا اوایل هفته ی دیگه در جریانه(یحتمل تا قبل از آپدیت استور هفته ی بعد) پس اگر میخواید بازی کنید بشتابید! :d

آخرین ویرایش:
اونجا که تو برفه فکر نمیکنم که مار باشه من فکر میکنم یه پلتفرمی هست که داره میچرخه کافیه ی همون جا که تو برفه به گوشه های اون پلتفرمه زیر Kratos دقت کنید .

لعنت به هرچی درس و دانشگاه و استاد و دانشجو و امتحانات و ماهی به اسم دی ماه هست
که بعد از گذشت چند صفحه نظر در مورد تریلر من هنوز تریلر ندیده بودم
ولی چیزه دیگه ای هم که میشه فهمید از این تریلر تعداد زیاد boss ها و نیمچه boss ها نسبت به نسخه های قبلیست
این تریلر 1 دقیقه هم نبود ولی توش شاهد انواع Boss ها بودیم از اونجایی هم که سانتا مونیکا خیلی مراقب اینه که چیزه زیادی اسپویل نشه
پس میشه گفت این Boss هایی که نمایش داده شد 10/1 Boss ها تو نسخه نهایی نمیشن
_____________________________________________________________________________________________________________
یه سوال دارم از دوستان همونجور که میدونید محتوای نسخه پیش خرید بازی دارای DLC Pack هست حالا میخوام بدونم نسخه ی کالکتور بازی دارای محتوایی واسه مولتی پلیر هست
به غیر از این موارد یه سوالی داشتم از دوستان من قصد خرید نسخه ی کالکتور بازیو دارم:x و مبلغ 350 تومن جمع کردم
حالا بنظرتون این نسخه قیمتش بیشتر از این حرفا درمیاد؟

Open Beta - Get The Code Here

Updated Jan. 19, 2013, 5:12 p.m. by just_tank​
PLEASE NOTE: This promo code is the same for everyone, so share it, spread it, and use it. The time is limited!
F2TA - HMNB - 762G

• STEP 1: Log online and click PlayStation Store
  • STEP 2: Lower left-hand side of the main menu, click REDEEM CODES
  • STEP 3: Enter in the code above and follow the download steps
  • STEP 4: In your main XMB, under GAMES, select the Ascension Multiplayer Beta
  • STEP 5: Have a blast, of course
While our God of War: Ascension Multiplayer Beta was originally a PlayStation Plus Exclusive up until now, we have decided to open it to all SCEA PSN users (North & South America) until we shut the Beta down this Monday night at Midnight PST (Pacific Standard Time).
This means if you have yet to experience our Multiplayer Beta and want to get a taste and begin your ascension as a Champion of Olympus, then all you need to do is take this promo code below to the PSN Store right now

You have less than 72 hours to rise a Champion of Olympus before the Gods dismantle all Beta Warriors, and force you to wait patiently again for our grand launch on March 12. Use the code, download the Beta, and get in there!

آخرین ویرایش:
بحث مار جماعت شد ، Typhon هم توی افسانه های یونانی نیم تنه پایینش مار هست ! :دی
His bottom half was gigantic viper coils that could reach the top of his head when stretched out and made a hissing noise

بعید نیست Typhon رو هم توی بازی ببینیم ! کلاً به نظرم پتانسیل همچین موجودی رو توی GoW II خیلی دست کم گرفتن. در موردش همچین چیزهایی توی ویکی پدیا نوشته شده :
Typhon was the last son of Gaia, fathered by Tartarus, and the most deadly monster of Greek mythology. He was known as the "Father of all monsters"; his wife Echidna was likewise the "Mother of All Monsters."
زنش هم باید جالب باشه ! :دی
یا مثلاً یه جای دیگه :
He was feared even by the mighty gods

ولی توی GoW II بنده خدا بیشترین کاری که میکرد فوت کردن بود ! :دی
نکته جالب توی GoW II این بود که به نظر میرسید خیلی از دست Kratos عصبانی هست و در گذشته بلای بدی از طرف Kratos به سرش اومده.
توی GoW III هم اواخر بازی صداش شنیده میشه :
You will pay for that Kratos

شاید اون بلایی که Kratos سرش آورده و انقدر از دستش عصبانی هست ، توی Ascension اتفاق بیفته ! :دی

بحث مار جماعت شد ، Typhon هم توی افسانه های یونانی نیم تنه پایینش مار هست ! :دی
His bottom half was gigantic viper coils that could reach the top of his head when stretched out and made a hissing noise

بعید نیست Typhon رو هم توی بازی ببینیم ! کلاً به نظرم پتانسیل همچین موجودی رو توی GoW II خیلی دست کم گرفتن. در موردش همچین چیزهایی توی ویکی پدیا نوشته شده :
Typhon was the last son of Gaia, fathered by Tartarus, and the most deadly monster of Greek mythology. He was known as the "Father of all monsters"; his wife Echidna was likewise the "Mother of All Monsters."
زنش هم باید جالب باشه ! :دی
یا مثلاً یه جای دیگه :
He was feared even by the mighty gods

ولی توی GoW II بنده خدا بیشترین کاری که میکرد فوت کردن بود ! :دی
نکته جالب توی GoW II این بود که به نظر میرسید خیلی از دست Kratos عصبانی هست و در گذشته بلای بدی از طرف Kratos به سرش اومده.
توی GoW III هم اواخر بازی صداش شنیده میشه :
You will pay for that Kratos

شاید اون بلایی که Kratos سرش آورده و انقدر از دستش عصبانی هست ، توی Ascension اتفاق بیفته ! :دی
آخه یک مشکلی هست که ما سر تا پای بدن این بنده خدا رو دیدیم! :d جایی از بدنش شبیه مار نبود! :-"
ولی بقیش ممکنه! :d و اگر اینطور باشه،میشه گفت که ممکنه باس آخر بازی باشه! :d

این مارشناسی دیشب خیلی سخت بود! به امشب افتاد ادامش! :d توی هر خط 20 تا ارجاع داده شده بود! کلا گیج شدم :-" :d حالا امشب میرم میگردم بازم :-"
---
راستی همینطور که امیر توی 3تا پست بالاتر خبر داده، بتا برای همه باز شده! البته ارزش گرفتن رو نداره اگر ندارید! چون قراره 2شنبه شب بسته بشه! :-" یعنی هیچی رسما :d
فقط میخواستن بگن که ما برای همه ی اعضا بتا رو منتشر کردیم! :| تا ملت بهانه ای برای اعتراض نداشته باشن! :d

چرا انقدر شماها رو این ماره مانور میدید؟ :d به نظر من خیلی احتمالش کمه که یه مار عظیم الجثه باشه به قسمتی که تو عکس مشخص کردم دقت کنید
http://upload.tehran98.com/img1/q7m73kl31lvol5778owl.jpg

مثه یه راهرو یا راهی میمونه که کریتوس باید ازش بره بالا که نمونش هم تو نسخه های قبلی بوده و تو این صحنه ها دوربین ثابت میمونه تا کریتوس هی از دوربین دور و دور تز میشه تا به مقصد مشخص برسه
اگه قرار بود اون بدن یه مار یا هر موجود زنده باشه باید یه دست میبود نه با یه طرحی/ راهی وسطش

در مورد رنگ پوست کریتوس هم احتمالش هست که یه کابوس یا یه توهمی چیزی باشه که کریتوس رو به زمانی که خوانوادش بوده برگردونه. من که به شخصه اصلا احتمال نمیدم سوتی باشه

چرا انقدر شماها رو این ماره مانور میدید؟ :d به نظر من خیلی احتمالش کمه که یه مار عظیم الجثه باشه به قسمتی که تو عکس مشخص کردم دقت کنید
http://upload.tehran98.com/img1/q7m73kl31lvol5778owl.jpg

مثه یه راهرو یا راهی میمونه که کریتوس باید ازش بره بالا که نمونش هم تو نسخه های قبلی بوده و تو این صحنه ها دوربین ثابت میمونه تا کریتوس هی از دوربین دور و دور تز میشه تا به مقصد مشخص برسه
اگه قرار بود اون بدن یه مار یا هر موجود زنده باشه باید یه دست میبود نه با یه طرحی/ راهی وسطش

در مورد رنگ پوست کریتوس هم احتمالش هست که یه کابوس یا یه توهمی چیزی باشه که کریتوس رو به زمانی که خوانوادش بوده برگردونه. من که به شخصه اصلا احتمال نمیدم سوتی باشه
اتفاقا منم خواستم به همین نکته اشاره کنم که شاید مار نباشه یجورایی جنسش هم به پوست مار نمیخوره و بیشتر سنگی هست!
طراحی هایی که رو پوست هست هم نکته جالبی گفتی که یک دست نیست و احتمال رو قوی تر میکنه
ولی شخصا دوست دارم که مار باشه اگه اینطور بود خیلی باید جذاب میشد

ياد اون زموني كه GoW III رو تنها چند وقت بعد اومدنش خريدم 75 تومن به خير :|
گر چند به خاطر مسايلي نتونستم از GoW III لذت ببرم و اون سال بهترين H&S ام شد CoS : LoSh ولي ايني يكي هم انگار خوف داره در مياد :d

تريلر رو هم ديدم شماها هم احسنت داريد با ديدن 30 ثانيه تريلر از هايپ مي تركيد :d
به نظرم خوب و جالب بود از GoW III بهتر شده بود صحنه هاي حماسيش انگار ! يه سري صحنه خوب و قشنگ بودن توي همون گاو 3 كه بعدا" از بازي حذف شدن اينا يه مقداري حس و حال همونارو بهم داد !

اين چيزي هم كه دوستمون گفت گرافيك داغونه من خودم هم حس كردم اما دليل ش اينه كه كيفيت تصوير و پيكسل هاش پايين بود به خاطر همين تصاوير پيوستگي ندارن !

ياد اون زموني كه GoW III رو تنها چند وقت بعد اومدنش خريدم 75 تومن به خير :|
گر چند به خاطر مسايلي نتونستم از GoW III لذت ببرم و اون سال بهترين H&S ام شد CoS : LoSh ولي ايني يكي هم انگار خوف داره در مياد :d

تريلر رو هم ديدم شماها هم احسنت داريد با ديدن 30 ثانيه تريلر از هايپ مي تركيد :d
به نظرم خوب و جالب بود از GoW III بهتر شده بود صحنه هاي حماسيش انگار ! يه سري صحنه خوب و قشنگ بودن توي همون گاو 3 كه بعدا" از بازي حذف شدن اينا يه مقداري حس و حال همونارو بهم داد !

اين چيزي هم كه دوستمون گفت گرافيك داغونه من خودم هم حس كردم اما دليل ش اينه كه كيفيت تصوير و پيكسل هاش پايين بود به خاطر همين تصاوير پيوستگي ندارن !
من حتي تريلر رو از gamersyde با كيفيت 720p دان كردم ولي باز چنگي به دل نمي زنه حالا خودم اميدوارم اين هم مثل بازي هاي قبلي سانتا مونيكا گراف تريلر با گراف نسخه نهايي كلي فرق داشته باشه.
اون جا كه كريتوس داره به سمت اون خفاش ميره و تو هوا معلق وهوابرفيه تو تريلر دقت كنيد به دهانه اون خفاش كه بازهست ....بعد خودتون قضاوت كنيد

من حتي تريلر رو از gamersyde با كيفيت 720p دان كردم ولي باز چنگي به دل نمي زنه حالا خودم اميدوارم اين هم مثل بازي هاي قبلي سانتا مونيكا گراف تريلر با گراف نسخه نهايي كلي فرق داشته باشه.
اون جا كه كريتوس داره به سمت اون خفاش ميره و تو هوا معلق وهوابرفيه تو تريلر دقت كنيد به دهانه اون خفاش كه بازهست ....بعد خودتون قضاوت كنيد
ای بابا ! :دی یعنی دقیقاً دست گذاشتی روی جایی که من از همه بیشتر باهاش حال کردم و اون تیکه رو بیشتر از بقیه نگاه کردم ! :دی
اگه بخوام تریلر رو به 10 بخش تقسیم کنم و بهترین بخش رو برای گرافیکش به یکی نشون بدم ، احتمالاً همون قسمت برفی و اون Manticore هست. اون حالت داخل دهنش خیلی خوشگل از آب در اومده ! قشنگ اون حالت خیس و براق داخل دهن رو میشه دید !

گرافیک هم احتمالش خیلی کمه که با نسخه نهایی فرقی بکنه. چون بازی حدود 50 روز دیگه داره میاد و احتمالاً یه 20 روز مونده به عرضه هم Gold میشه. دیگه توی 30 روز بعیده کار خاصی روی گرافیک انجام بدن.

آخه یک مشکلی هست که ما سر تا پای بدن این بنده خدا رو دیدیم!
yahoo_4.gif
جایی از بدنش شبیه مار نبود!
yahoo_65.gif

ولی بقیش ممکنه!
yahoo_4.gif
و اگر اینطور باشه،میشه گفت که ممکنه باس آخر بازی باشه!
yahoo_4.gif
پایینش رو هم مگه دیدیم ؟! :دی فقط نیم تنه بالاییش رو یادمه ! حافظه ـم داغونه خب ! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or