God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
الآن توی Neogaf برید ببینید ملت چجوری کفو خون قاطی کردن حتی خیلی هاشون گرافیک بازی رو نسل بعد خطاب میکنن اینجا چی میگن !
God of war: Ascension - SP TEASER - NeoGAF

کلاً زیر 10 ثانیه گیم پلی بود که هر بخشش رو تا بخوای فوکس کنی تموم شده ولی خُب اون صحنه آخرش و جزئیان دیوانه کننده Charybdis و این صحنه ای که آریا عکسش رو گذاشت واقعاً خیره کنندست . کلاً شانس اول بهترین گرافیک کنسول ها امسال بعد از TLoU همین Ascension هست .
Mark My Words .

ای بابا ! :دی یعنی دقیقاً دست گذاشتی روی جایی که من از همه بیشتر باهاش حال کردم و اون تیکه رو بیشتر از بقیه نگاه کردم ! :دی
اگه بخوام تریلر رو به 10 بخش تقسیم کنم و بهترین بخش رو برای گرافیکش به یکی نشون بدم ، احتمالاً همون قسمت برفی و اون Manticore هست. اون حالت داخل دهنش خیلی خوشگل از آب در اومده ! قشنگ اون حالت خیس و براق داخل دهن رو میشه دید !

گرافیک هم احتمالش خیلی کمه که با نسخه نهایی فرقی بکنه. چون بازی حدود 50 روز دیگه داره میاد و احتمالاً یه 20 روز مونده به عرضه هم Gold میشه. دیگه توی 30 روز بعیده کار خاصی روی گرافیک انجام بدن.
من هرچي به دهان اين خفاش واين رنگ مصنوعيش نگاه ميكنم باورم نميشه اين گراف نهايي gow باشه مدل خود كريتوس هم خيلي جالب نيست
شما مثلا بخش هاي مختلف اين تريلر كوتاه رو با مرحله بيابا ن u3 مقايسه كن اون كجا و اين كجا....
حالا شما از همه بيشتر از اين صحنه خوشت اومده نظرت محترمه چي بگم؟؟!!:d
الآن توی Neogaf برید ببینید ملت چجوری کفو خون قاطی کردن حتی خیلی هاشون گرافیک بازی رو نسل بعد خطاب میکنن اینجا چی میگن !
God of war: Ascension - SP TEASER - NeoGAF

کلاً زیر 10 ثانیه گیم پلی بود که هر بخشش رو تا بخوای فوکس کنی تموم شده ولی خُب اون صحنه آخرش و جزئیان دیوانه کننده Charybdis و این صحنه ای که آریا عکسش رو گذاشت واقعاً خیره کنندست . کلاً شانس اول بهترین گرافیک کنسول ها امسال بعد از TLoU همین Ascension هست .
Mark My Words .
نظر خود شما هم اينه كه نسل بعد اين كه نقل قول ميكنيد ؟؟؟؟!!!!!!!!!
اگر نسل بعد اينه كه............:|
در مورد نظر سايت ها اگر گراف نهايي همين باشه كه .......خواهيم ديد.
من پست شما رو بوك مارك كردم.:d

آخرین ویرایش:
یعنی تنها موردی که از زمان معرفی شدن بازی نگرانش نبودم و اصلا بهش شک نکردم همین گرافیک بازی هستش
یعنی تجربه بهم ثابت کرده درباره کارهای سانتا نباید نظر داد !

من هرچي به دهان اين خفاش واين رنگ مصنوعيش نگاه ميكنم باورم نميشه اين گراف نهايي gow باشه مدل خود كريتوس هم خيلي جالب نيست
شما مثلا بخش هاي مختلف اين تريلر كوتاه رو با مرحله بيابا ن u3 مقايسه كن اون كجا و اين كجا....
حالا شما از همه بيشتر از اين صحنه خوشت اومده نظرت محترمه چي بگم؟؟!!:d
خب سطح انتظارت بیش از حد هست ! :دی دیگه PS3 بیشتر از این کشش نداره ! :دی
مدل Kratos توی همون GoW III به نظرم هنوز رقیبی توی این نسل نداره ، دیگه Ascension مطمئناً از اون هم بهتره و اونایی که دمو رو بازی کردن هم توی فروم های بیگانه همین رو میگن.
مدل Kratos از زوایای مختلف (این عکس ها رو خود ملت از بازی گرفتن نه Santa Monica ، یعنی از دمویی بوده که خودشون بازی کردن و راحت میتونستن عکس بگیرن ، نه یه ویدئو که 10،15 ثانیه با سرعت نور نشون میده و میره :دی)

رنگ مصنوعی ؟!! :| خب مرد مومن اینا موجودات تخیلی هستن نه واقعی ! :دی از اول هم قرار نبوده رنگ دهن این بنده خدا شبیه دهن من و شما باشه !!
این مقایسه بین طراحی Manticore و مدل داخل بازی که رنگ دهنشون مثل هم هست. یعنی ربطی به بد بودن گرافیک نداره !!

asdxczc.jpg

راستی این طراحی Manticore رو الآن دوباره دیدم ، هم هیکلش خیلی بزرگ تره هم موها و ریشش متفاوت هست. احتمالاً بابای این کوچیکا هست ! :دی

باو آریا چرا متوسل به سایتای خارجی شدی !:دی
مگه بچه های خودمون دمو رو بازی نکردن :>
باورت نمیشه بالای 10 بار دمو رو رفتم اصلا گرافیک نظیر نداره تازه عجب فیزیکی هم داره ! :دی
ضرباتش بسیار زیباتر شده , باید بازی کنی تا بفهمی :دی

باو آریا چرا متوسل به سایتای خارجی شدی !:دی
مگه بچه های خودمون دمو رو بازی نکردن :>
باورت نمیشه بالای 10 بار دمو رو رفتم اصلا گرافیک نظیر نداره تازه عجب فیزیکی هم داره ! :دی
ضرباتش بسیار زیباتر شده , باید بازی کنی تا بفهمی :دی
خدا رو شکر ! :دی
در مورد گیم پلی و Combat بازی هم زیاد تعریف شنیدم و میگن تغییرات مثبتی داشته ، ولی راستش تا خودم بازی نکنم نمیتونم نظر بدم ! یعنی گرافیک رو میشه توی ویدئوها دید ولی گیم پلی رو آدم باید خودش امتحان کنه.

ضمناً بازی رو 60 فریم اجرا میشه ! :d تا این لحظه دقیقاً همون GOW ـیه که من میخوام ! کاملاً اصالتشو حفظ کرده :d
البته روی 60 ثابت نیستا ! :دی یعنی مثل GoW III بالا پایین میشه و بین 30 (یا 40 ؟!) و 60 در حرکت هست. ولی خوبیش اینه که آدم زیاد متوجه این قضیه نمیشه و یه سری تکنیک استفاده میکنن که این تفاوت فریم ریت زیاد به چشم نمیاد.

البته روی 60 ثابت نیستا ! :دی یعنی مثل GoW III بالا پایین میشه و بین 30 (یا 40 ؟!) و 60 در حرکت هست. ولی خوبیش اینه که آدم زیاد متوجه این قضیه نمیشه و یه سری تکنیک استفاده میکنن که این تفاوت فریم ریت زیاد به چشم نمیاد.
بین 40-45 تا 60 :دی !

مدل Kratos توی همون GoW III به نظرم هنوز رقیبی توی این نسل نداره ، دیگه Ascension مطمئناً از اون هم بهتره و اونایی که دمو رو بازی کردن هم توی فروم های بیگانه همین رو میگن.
مدل Kratos از زوایای مختلف (این عکس ها رو خود ملت از بازی گرفتن نه Santa Monica ، یعنی از دمویی بوده که خودشون بازی کردن و راحت میتونستن عکس بگیرن ، نه یه ویدئو که 10،15 ثانیه با سرعت نور نشون میده و میره :دی)

بر طبق اون دمویی که من بازی کردم مدل Kratos خیلی خوب طراحی شده ، گرچه یکم از مدل GOW3 لاغرتر نشون میده اما در عوض بدن عضلانی و ردیفی داره.
در مورد کمبو ها هم که قبلا گفتم علاوه بر تنوع در ضربات ، گرافیک اجراشون هم بالاتر رفته و در موقع اجرا خیلی عالی نمایش داده می شوند و هماهنگی بین Kratos و اجرای کمبو ها همچنان برقرار است.

asdxczc.jpg

راستی این طراحی Manticore رو الآن دوباره دیدم ، هم هیکلش خیلی بزرگ تره هم موها و ریشش متفاوت هست. احتمالاً بابای این کوچیکا هست ! :دی
امیدوارم که همچین بابایی داشته باشند:d چون این کوچیک ها در مقایسه با اون عکس سمت چپی خیلی جوجه هستند ، از اول چشمم دنبال اون سمت چپی بود.

من که با این دمو 30 ثانیه ای اصلا حال نکردم ، نفهمیدم چی شد ، انگار سیب زمینی داغ دادی دست ادیتور این دمو و اون هم صحنه هایی رو به هم چسبونده که Kratos رو همش در حال پرش نشون میده ، نمیگم که باید بیشتر نشون می دادند یا اطلاعات کلی فاش می کردند اما می تونستند همون 30 ثانیه رو به یک موضوع خاص مربوط کنند مثلا برخورد Kratos با یکی از BOSS ها یا ایده آل تر ارتباط تایتان ها با GOD جماعت ( اگر چنانچه همچین قضیه ای در بازی باشه که من به شدت استقبال می کنم ) درسته که خواستند با این دمو مراحل و پیشرفت کار رو نشون بدن اما به نظرم یه جور سرهم بندی بود صرفا برای خلاص شدن از دست افرادی مثل من که بهشون گفتند (دونستیم بازی مولتی هم داره!)

در دموی قابل بازی از GOW3 که قبل از عرضه اش در دیسک COLLECTION GOW1,2 بود ، قسمت(هایی) بود که در نسخه اصلی حذف شد ، اما امیدوارم در Ascension همه مراحل دموی قابل بازی Ascension رو در بازی ببینیم چون خیلی زیبا طراحی شده.

بازم تاکید میکنم , لطفا در مورد گرافیک از روی تریلرها نظر ندید ! برید دوستانی که دمو رو بازی کردن نظراتشونو بپرسید ببینید چی میگن!
کسایی که دمو رو تجربه کردن , حتی یکیشون هم نشده که بدش بیاد از جمله خودم :دی

من حتي تريلر رو از gamersyde با كيفيت 720p دان كردم ولي باز چنگي به دل نمي زنه حالا خودم اميدوارم اين هم مثل بازي هاي قبلي سانتا مونيكا گراف تريلر با گراف نسخه نهايي كلي فرق داشته باشه.
اون جا كه كريتوس داره به سمت اون خفاش ميره و تو هوا معلق وهوابرفيه تو تريلر دقت كنيد به دهانه اون خفاش كه بازهست ....بعد خودتون قضاوت كنيد

من نمیدونم شما با دیدن یک تریلر چطور در مورد گرافیک بازی قضاوت میکنید.
بهتره دموی بازی رو (که فقط 700 مگ حجم داره) دانلود کنید و گرافیک بازی رو روی یک تلویزیون HD ببینید تا متوجه عظمت گرافیکی بازی بشید.
من خودم دیشب دانلودش کردم. گرافیک و جزئیات تو بازی بی نقص کار شده. جلوه های گرافیکی و فریم ریت تقریبا ثابت حس یک اکشن نفسگیر رو تو مبارزات کاملا القا میکنه. افکتهای گرافیکی زیبای "کنترل زمان" توسط کریتوس واقعا زیبا و چشم نوازه. ادم دلش میخواد چندین بار هی با ابزار کنترل زمان ور بره و شاهد خراب شدن یا بازسازی محیط های تخزیب پذیر بازی باشه.

در هر صورت پیشنهاد میکنم با فیلم و تریلر به قضاوت عجولانه در مورد این بازی نپردازید ;)

الان داشتم دوباره ویدیو رو میدیدم ابتدای او لوکیشن برفی استاپ زدم اون پلتفرم یا مار رو دیدم سایز و کلفتی بدنش بیشتر به مار میخوره و اونقدر وسیع نیست که به عنوان یه مکان بخوایم در نظر بگیریمش

من نمیدونم شما با دیدن یک تریلر چطور در مورد گرافیک بازی قضاوت میکنید.
بهتره دموی بازی رو (که فقط 700 مگ حجم داره) دانلود کنید و گرافیک بازی رو روی یک تلویزیون HD ببینید تا متوجه عظمت گرافیکی بازی بشید.
من خودم دیشب دانلودش کردم. گرافیک و جزئیات تو بازی بی نقص کار شده. جلوه های گرافیکی و فریم ریت تقریبا ثابت حس یک اکشن نفسگیر رو تو مبارزات کاملا القا میکنه. افکتهای گرافیکی زیبای "کنترل زمان" توسط کریتوس واقعا زیبا و چشم نوازه. ادم دلش میخواد چندین بار هی با ابزار کنترل زمان ور بره و شاهد خراب شدن یا بازسازی محیط های تخزیب پذیر بازی باشه.

در هر صورت پیشنهاد میکنم با فیلم و تریلر به قضاوت عجولانه در مورد این بازی نپردازید ;)
حرفای مسعود کاملا تایید میشه.
روی تلویزیون 42 اینچ Full HD دمو رو امتحان کردم و مو لا درز گرافیکش نمیره، خیالتون راحت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or