God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
توي اين تريلري كه نشون دادن چه قدر گراف بازي داغون بود.:ranting::unsure::no:
اون ور (منظور فرنگ) همه انقدر کف کردن که دوباره از اون صحبت های اغراق آمیز الکی (گرافیک نسل بعد) میکنن و Community Manager باید تأکید کنه که کل تریلر با گرافیک گیم پلی هست نه CG ، اینجا میگن گراف چقدر داغونه ! :دی

راستی اون فیل محترم که صد بار تا حالا راجع بهش صحبت کردیم هم یه موردی داره که من تازه فهمیدم ، اونم از طریق یه نفر توی Gaf ! :دی توی ویدئو یا این Gif (چون سرعتش کمتره ، بهتر میشه متوجه شد) به حالت گوشش دقت کنین. یعنی روی همچین جزییات ریزی که کسی متوجه نمیشه هم کلی کار کردن و فیزیک گوش این بنده خدا رو انقدر جالب طراحی کردن ! :دی

آخرین ویرایش:

Holy Hell
اون آخری چی بوود(charybdis) ؟؟ از قدیم گفتناااا که در مورد چیزی که ندیدیش نظر نده :دی آقا من همینجا صراحتا حرفای خودم رو که قبلا در مورد سینگل گفتم تکذیب میکنم و مطمئنا سینگل یه چیز خوفی هست . از اولش هم شک کردن به سانتا مونیکا اشتباه بود :دی

آخرین ویرایش:
گرافیک گیم پلی بازی هم اگه همین باشه باید سانتا رو ستود.:praying:
باکس شات بازی فوق الاده قشنگ طراحی شده از همه باکس شات های گاو :d بهتره به نظرم
در مورد ابی شدن زمین هم کار کاره همون یارو شمشیر سبزس(منظورم اینه که قدرتش مال Kratos نیست)
فقط کافیه اون دو سه ثانیه رو کند کنین و ببینین و به دست اون یارو سبزه دقت کنید!:))

الان داستان کاملی از بازی امده ببینیم کریتوس دقیقا کجای داستان هست باید چی کار کنه !
مهم ترین نکته اینه که بازی قبل از همه نسخه های قبلی اتفاق می افته و اگه درست یادم باشه مربوط به زمانی هست که Kratos عهدش با Ares رو میشکنه. توی اساطیر یونانی هم 3 خواهر به نام های Furies یا به عبارت دیگه Erinyes (ملقب به الهه های انتقام) وجود دارن که مسئول عذاب دادن ملتی هستن که به عهد و سوگندشون عمل نمیکنن ! :دی حالا این Fury ها توی این نسخه می افتن دنبال Kratos !

این بازی کی میاد من شنیدم 12 مارس بود ولی تاخیر خورده .. راسته ؟
نه اون خبر کلاً اشتباه بود.

یه چیزی در مورد اون برادر عجیب غریبمون توی تریلر به ذهنم رسید. البته شاید هم اصلاً این طور نباشه ولی به هر حال توی اسپویلر میذارم. (نظر شخصی خودمه ها ! :دی یعنی میتونه 100% اشتباه باشه)
با توجه به اون نورهای سبزی که طرف داره و نور سبزی که Kratos موقع برگردوندن بقایای سازه ها توی دموی E3 داشت ، شاید این یارو غولی باشه که با کشتنش اون قابلیت سبز رنگ رو بدست میاریم. مثلاً اون تغییر کردن شکل زمین توی ویدئو هم با همون قابلیت های نیروی سبز رنگ مرتبط باشه.

یه چیزی در مورد اون برادر عجیب غریبمون توی تریلر به ذهنم رسید. البته شاید هم اصلاً این طور نباشه ولی به هر حال توی اسپویلر میذارم. (نظر شخصی خودمه ها ! :دی یعنی میتونه 100% اشتباه باشه)
با توجه به اون نورهای سبزی که طرف داره و نور سبزی که Kratos موقع برگردوندن بقایای سازه ها توی دموی E3 داشت ، شاید این یارو غولی باشه که با کشتنش اون قابلیت سبز رنگ رو بدست میاریم. مثلاً اون تغییر کردن شکل زمین توی ویدئو هم با همون قابلیت های نیروی سبز رنگ مرتبط باشه.
گفتم که من پست بالایی :d
این که بازی قبل از همه بازی هاس تایید شده ؟ حتی قبل تر از نسخه های PSP?

این یکی جدیده :d

l0ofzrcphvksde1uni73.jpg

خب تریلر خیلی جالب بود و ازش خوشم اومد ، متاسفانه از مبارزات چیزی رو نشون ندادن و نمیشه دشمن ها رو آنالیز کرد ( از دیدگاه گیم پلی و بهترین راه مبارزه باهاشون ) ولی خب تریلر رو نگاه میکردم متوجه یه چیزی شدم گفتم بد نیست توی تاپیک مطرحش کنم :دی این اولین بارم داره یه تیزر تریلر رو بررسی میکنم پس زیاد بهم سخت نگیرید :دی ( احتمال هم داره خودتون متوجه این موضوع شده باشید )

وقتی داشتم تریلر رو برای چندمین بار نگاه میکردم احساس کردم یه عنصر توی تریلر زیاد بهش پرداخته شده، وقتی دقیقتر بررسی کردم دید که درست فکر میکردم ! توی تریلر توجه زیادی به مار شده بود، جای جای تریلر میشد اشاراتی و نشونه هایی از این حیوون رو دید :

1. موقع مبارزه با اون موجود عجیب غریبه سمت راست رو نگاه کنید به نظر میاد یه مار خیلی بزرگ کنار کریتوس باشه ( که جابجا هم میشه )

2. اون موجود دو سره یکی از کله هاش تاج داره که نشونه مار روی اون هم هست :

3. همون مبارزه به محیط اطراف دقت کنید :

4. دوباره توی مبارزه با اون موجوده که پرواز میکنه به پس زمینه دقت کنید :

نمیدونم اینی که گذاشتم اصلا مهمه یا نه ولی خب به نظرم جالب بود که توی تریلر اشارات زیادی به مار شده بود

همچنان منتظر تریلر از گیم پلی بخش سینگل هستم ، امیدوارم چندتا دشمن باحال نشون بدن تا بشه مبارزاتشون رو آنالیز کرد :دی

دمو تک نفره بازی هم ماه آینده بصورت عمومی منتشر میشه . البته مشخص نیست همون دمو E3 که توی پک فیلم Total Recall بود هست یا یک چیز جدیده .
Most importantly, in late February, we’ll be bringing you a full-fledged single player demo! We’ll be announcing details in the coming weeks, so stay tuned.
God of War: Ascension Single-Player Trailer, Demo in February – PlayStation Blog

ویرایش;
خُب مثل اینکه دمو بخش تک نفره کاملاً جدید هست .
1k9ri1j1yuhj9r9o38ct.png

آخرین ویرایش:
بله این همه نشان مار می تواند نشانه ای باشد از احتمال حضور خواهر stheno خونخار. آپولو، آرگوس یا هکتاتون هم احتمالا در کنار Charybdis ، The FuriesوManticora هستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or