God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
فکر کنم اینا هرکاری میکنن نمیتونن تریلر جدید از سینگل نشون بدن :d یعنی نمیتونن جایی رو مناسب تریلر پیدا کنن که داستان رو اسپویل نکنه :d
یا میتونن , اما اون قسمت یه لوکیشین خاصه که نمیخوان قبل عرضه بازی لو بره و بازیکنا سورپرایز بشن ! :d
در هر صورت کارگردان قبلاً گفته بود تا 1 فبریه تریلر میدن ! آریا این 12 روز هم تحمل کن خدا بزرگه :((

پ.ن : کاور خیلی قشنگه ! :d:crying1::x خدایا پول برسان :d:crying1:

خارج از بحث :
اولین بار که گاد او وار 3 رو از یکی از بچه های انجمن خریدم و بازی کردم کلی به خودم فحش دادم( در حالی که داداشم از ساعت 8 شب تا 8 صبح فرداش - با چند تا زنگ تفریح:d- بازی رو تموم کرد)گفتم این چی بود خریدم همش خونریزی داره - اون موقع هوی رین هم داشتم -- بعد که فروختمش و چند تا بازی دیگه گرفتم تازه فهمیدم چی بود!
برای شماره سومش منتظرم>:d

هشتادمین ویدئوی پشت صحنه مولتی پلیر اومد ، جزییات درجه بندی سنی بازی مشخص شد ، عکس روی جلدش رو دیدیم ، هنوز خبری از Singleplayer نیست !
156fs428254.gif

فکر کنم منظورشون از اینکه توی این ماه یه تریلر از Singleplayer نشون میدن اینه که تریلر در تاریخ 31 ژانویه ساعت 23:59 شب منتشر میشه ! :|
بنده این تاپیک رو تا زمان اومدن تریلر Singleplayer تحریم میکنم !!
hiker.gif
الان دقیقا همه دارن همین رو میگن! نظرات زیر ویدیوهای بازی یا بلاگ ها همش همینطوریه!
همه دارن میگن که :
Santa به جان هرکی دوست داری فهمیدیم بازی مولتی پلیر داره،فهمیدیم خیلی خفنه و چقدر روش کار شده، ولی GOW سینگل پلیر هم داره! کریتوسی هم هست!پس کی چیزی از اونجا نشون میدید؟

سانتا هم هی میگه نزدیکه نزدیکه، فقط وقتی نمایش میدیم که کامل کامل بشه! :|
یحتمل منظورشون تریلر قبل از عرضه ی بازی بوده! تازه اگر شانس بیاریم و اونم در مورد بخش مولتی نباشه! :|

لول ! چه زود از تهدید من ترسیدن و تریلر Singleplayer رو منتشر کردن ! :دی
فقط 30 ثانیه ؟!! :| :| :| احتمالاً نصفش هم صرف لوگوها میشه دیگه. فعلاً فقط این لینک موجود هست و پخش کننده IGN هم برای من افتضاح کار میکنه. یعنی یه بار هم نشده بتونم یه چیزی رو راحت توش ببینم. منتظر لینک بهتر می مونم !

WOW عالی بود!عالی ! :d
البته رسما نصف باس های بازی رو فکر کنم اسپویل کرد :-" ولی اشکالی نداره! :d
از همه مهمتر کریتوس کبیر و خانواده ـش بود! :x به زودی یک آرت در این مورد براتون میزارم! :d

البته یک نکته بود که الان من به خاطر اون میخوام خودکشی بنمایم! :((
چرا کریتوس وقتی با خانوادش بود سفید بود؟ :(( کریتوس بعد از کشتن زن و بچه ـش اینجوری میشه! :((
از این سوتی های داستانی ندید جون مادرتون! :((

البته من گیم پلی میخوام همچنان! :d

ویرایش:برای اولین بار مشکلی با دیدن تریلر از IGN نداشتم! :d

خب به هزار بدبختی تونستم ببینم !
عجب چیزی بود !!! دقیقاً همون انتظاری که از یک God of War میره ! حیف که با این پخش کننده گندیده IGN فقط یه بار تونستم ببینم و هر سکانس هم نیم ثانیه بود ! :| بعداً سر وقت باید بشینم دوباره ببینمش.
خود Kratos همون طور که گفته بودن ، به نظر میرسه انسان تر از قبل هست ! :دی باس ها هم خیلی جالب به نظر میرسن ، مخصوصاً اون آخری که چیز عظیمیه !
در مورد گرافیک هم که نیازی به صحبت نیست. به نظر میرسه رنگ آمیزی بازی هم خیلی عالی انجام شده و تنوع رنگ خیلی توی این تریلر زیاد بود !
آخرین لحظه تریلر هم یه سورپرایز خیلی جالب داره ! :دی سونی باید از این به بعد برای همه بازی هاش این تیکه آخر تریلر رو اجرا کنه ! :دی

البته یک نکته بود که الان من به خاطر اون میخوام خودکشی بنمایم! :((
چرا کریتوس وقتی با خانوادش بود سفید بود؟ :(( کریتوس بعد از کشتن زن و بچه ـش اینجوری میشه! :((
از این سوتی های داستانی ندید جون مادرتون! :((
من به رنگش دقت نکردم ولی بابا دیگه خودشون نسخه های قبلی رو ساختن و انقدر داغون سوتی نمیدن !! :دی مطمئناً یه ربطی به داستان بازی داره !

خب به هزار بدبختی تونستم ببینم !
عجب چیزی بود !!! دقیقاً همون انتظاری که از یک God of War میره ! حیف که با این پخش کننده گندیده IGN فقط یه بار تونستم ببینم و هر سکانس هم نیم ثانیه بود ! :| بعداً سر وقت باید بشینم دوباره ببینمش.
خود Kratos همون طور که گفته بودن ، به نظر میرسه انسان تر از قبل هست ! :دی باس ها هم خیلی جالب به نظر میرسن ، مخصوصاً اون آخری که چیز عظیمیه !
در مورد گرافیک هم که نیازی به صحبت نیست. به نظر میرسه رنگ آمیزی بازی هم خیلی عالی انجام شده و تنوع رنگ خیلی توی این تریلر زیاد بود !
آخرین لحظه تریلر هم یه سورپرایز خیلی جالب داره ! :دی سونی باید از این به بعد برای همه بازی هاش این تیکه آخر تریلر رو اجرا کنه ! :دی

من به رنگش دقت نکردم ولی بابا دیگه خودشون نسخه های قبلی رو ساختن و انقدر داغون سوتی نمیدن !! :دی مطمئناً یه ربطی به داستان بازی داره !
آره همه چیز عالی بود! مخصوصا باس ها! >:) ولی این مانتیکور رو از یک زاویه بهتر نشون نداد ببینیم چطوریه! فقط دهنش معلوم بود توی این تریلر :d
آریا تو حواست بود که اون صحنه ی جنگ با مانتیکور محیط چطوری بود؟ برفی چیزی بود یا خبر؟ من انقدر تو جو بودم که یادم رفت بنگرم :-"
---
آخه من هرجوری فکر میکنم دلیلی نمیتونم برای رنگش پیدا کنم! خودت مقایسه بنما :

:-s
عکس اول مربوط به همین تریلر ،دومی و سومی مربوط به جنگ با بربرها ، سومی هم قبل از کشتن زن و بچش! :-s
هرچی فکر میکنم دلیل داستانی نمیتونم پیدا کنم برای این همه تفاوت رنگ:-s آریا بیا آرومم کن :d (حالا با تغییر قیافه ی زنش کار نداریم :-" میگیم کل خداها غیر از آریس و آتنا تغییر کردن، این هم روش :-" :d البته زنش کاوایی تر شده و از این تغییر حمایت مینماییم :d )

حرفت درسته ولی میگم تا زمان اومدن بازی باید صبر کرد و دید قضیه چیه ! :دی یعنی سفید بودن Kratos کنار زن و بچه ـش (بدون دلیل) مثل این هست که کوجیما بیاد توی MGS: Ground Zeroes چشم Big Boss رو سالم کنه ! :دی خود Santa Monica حواسش به این چیزا هست و قضیه رو بعداً می فهمیم !
اون مانتیکور رو فقط یادمه محیط اطراف برفی بود. ولی اینکه برف هم بباره یا نه یادم نیست. هی میخوام برم دوباره تریلر رو ببینم ولی پیر میشم توی این IGN !

ویرایش : خب 3 تا دونه GIF برای اونایی که ویدئو رو ندیدن (یا دیدن و میخوان دوباره ببینن :دی)
http://www.abload.de/img/a62kyl.gif
http://www.abload.de/img/a5tkeu.gif
http://www.abload.de/img/a4xc4q.gif

الآن تازه توی GIF اولی متوجه یه چیزی شبیه یه مار خیلی عظیم شدم !! :دی احتمالاً این Manticore ها نوچه های اون باشن !

ولی خوبی تریلر این بود که زیاد اسپویل نکرد. یعنی Charybdis رو که قبلاً از زوایای دیگه دیده بودیم ، Manticore هم توی اون عکسه بود ، Megaera هم همین طور.

تبلیغاتچی (!) Santa Monica توی Neogaf هم در مورد تریلر این رو گفته :
I will say, every shot in there is gameplay footage, NO CG .except the obvious stylized intro
دیگه راست و دروغش به خودش مربوطه ! :دی

اینم برنامه تبلیغاتی بازی که مثل اینکه این تیزر رو میخوان توی این زمان ها از تلویزیون پخش کنن. ما که به هر حال نمیتونیم ببینیم.
Original First Run TV Commercial Highlights:
1/20 – FOX UFC Road to Octagon
1/25 – ESPN NBA Friday Night Spurs vs Mavs
1/25 – FOX UFC on Fox Live Fight
1/27 – ESPN NBA Sunday Hawks vs Knicks
1/27 – FOX American Dad
1/30 – ESPN NBA Wed Heat vs Nets
1/30 – ESPN NBA Lakers vs Suns
1/31 – FX Archer
2/1 – ESPN NBA Friday Heat vs Pacers
2/1 – ESPN NBA Lakers vs Timberwolves
2/3 – Family Guy