God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
حرفت درسته ولی میگم تا زمان اومدن بازی باید صبر کرد و دید قضیه چیه ! :دی یعنی سفید بودن Kratos کنار زن و بچه ـش (بدون دلیل) مثل این هست که کوجیما بیاد توی MGS: Ground Zeroes چشم Big Boss رو سالم کنه ! :دی خود Santa Monica حواسش به این چیزا هست و قضیه رو بعداً می فهمیم !
اون مانتیکور رو فقط یادمه محیط اطراف برفی بود. ولی اینکه برف هم بباره یا نه یادم نیست. هی میخوام برم دوباره تریلر رو ببینم ولی پیر میشم توی این IGN !
هرجوری فکر میکنم جور در نمیادا :-" حالا امیدوارم همینطوری که تو میگی باشه :d پس به خاطر تو میگیم نور ماه افتاده روش و انقدر سفید به نظر میاد :d
ولی ممکنه مثلا کریتوس رو نسبت به قبل سفیدتر کرده باشن، بعد وقتی GOS میشه،دیگه خیلی خیلی سفید باشه :-"

الان تریلر رو گرفتم، آره محیط اطراف برفی بود، یکمی هم بارش برف بود ولی خیلی کم بود! :-" نم نم برف میبارید :-"

---
این Walmart یکهو از کجا اومد دیگه ؟ :|

شمشیر انحصاری 8-|

امیرحسین تا اعصابم خرد نشده :biggrin1:
یه جایی آپش کن >:)
PLZ:-"
هیچ جا برای دانلود نزاشته هنوز! یک عدد 480P الان یافت شد با حجم 4مگ! فعلا همون رو آپ میکنم تا بعد که کیفیت بهترش میاد :d :-" دو دقیقه ی دیگه این پست ویرایش میشه :d

ویرایش:
[Trailer] God of War_ Ascension - Single-Player.flv

این یارو که 2تا شمشیر با هاله ی سبز داره حرف حسابش چیه؟ 2تا سر و 3 دست ؟ هان؟ :d چیز عجیبیست! :d ولی خیلی جلب میزد :d

ویرایش 2 : 720P رو هم خود IGN گذاشت روی یوتیوب!
لذت ببرید :
http://www.mediafire.com/?rjge1iiop04om7t
9 مگ :-"

آخرین ویرایش:
امیر این بدمصب چه خطری میزنه با اون شمشیرای سبزش !
از الان خوف ورم داشت

---------- نوشته در 10:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

راستی اونجایی که با اون باس رو هوا هستش(ثانیه 15) محیط برفیه اما نکته جالب گوشه تصویر به شکل پوست مار هستش !! بچه ها موضوع رو بشکافید:دی

Community Manager بازی گفته که مثل بقیه نسخه ها باید منتظر یک شروع EPIC و عظیم باشین ، ولی این بار عظیم بودنش تفاوت هایی با نسخه های قبلی داره.
به جان خودم افتتاحیه بازی همون جنگ با بربرها هست ! :-"

بعدش هم گفته که این تازه اول کار هست و تا زمان عرضه هنوز وقت باقی مونده و چیزهای بیشتری نشون میدیم و این حرفا.
امیدوارم خیلی هم از بازی تریلر پخش نکنن که تازه بمونه ! یه تریلر درست حسابی 2،3 دقیقه ای کافیه ! :دی

این یارو که 2تا شمشیر با هاله ی سبز داره حرف حسابش چیه؟ 2تا سر و 3 دست ؟ هان؟ :d چیز عجیبیست! :d ولی خیلی جلب میزد :d
اون خیلی چیز عجیب غریبیه ! :دی اندامش خیلی قر و قاطی هست !!
یه اتفاقات عجیبی هم توی اون لوکیشن می افته. زمین رو ببینین :

راستی اونجایی که با اون باس رو هوا هستش(ثانیه 15) محیط برفیه اما نکته جالب گوشه تصویر به شکل پوست مار هستش !! بچه ها موضوع رو بشکافید
biggrin1.gif
آره یه چیزی شبیه مار در حال حرکت هست ! :دی Community Manager در موردش این رو گفته :
Did someone say snake scales in the background? One of the true powers of a God of War game, is things are not always what they may seem

بالای 20 بار تریلر رو چک کردم ! هی میخوام با دید منفی نگاه کنم نمیشه :d همین چند ثانیه دقیقاً همون چیزیه که من میخوام ! واقعاً نمیتونم صبر کنم :((

معلومه این یارو شمشیر سبزه روی درجه سختی آخر ( Chaos ـه ؟ :d ) همه رو له و لورده میکنه :d

پ.ن : Can't Wait :((
پ.ن 2 : بخدا Can't Wait :((
پ.ن 3 : چقدر زود با یه تریلر 30 ثانیه ای هایپ شدم :((:d

بالای 20 بار تریلر رو چک کردم ! هی میخوام با دید منفی نگاه کنم نمیشه :d همین چند ثانیه دقیقاً همون چیزیه که من میخوام ! واقعاً نمیتونم صبر کنم :((

معلومه این یارو شمشیر سبزه روی درجه سختی آخر ( Chaos ـه ؟ :d ) همه رو له و لورده میکنه :d

پ.ن : Can't Wait :((
پ.ن 2 : بخدا Can't Wait :((
پ.ن 3 : چقدر زود با یه تریلر 30 ثانیه ای هایپ شدم :((:d

منم حرفم همینه
باو خیلی فرز و سریع هست بجان خودم کشتن این تو chaos‏ کار حضرت فیله :دی

بیش از حد کوتاه بود تا میام حس بگیرم تموم میشه:d
اون لوکیشن برفی اش تو حلقم:dفوق العاده از اب در اومده بود
ولی مدل کریتوس یجورایی یکم بیکیفیت بود نمیدونم چرا
نورپردازیشم مشکل دار بود رنگ عجیب کریتوس هم میتونه واسه همین باشه
باو خیلی فرز و سریع هست بجان خودم کشتن این تو chaos‏ کار حضرت فیله :biggrin1:
حضرت فیل رو که کچل به فنا داد رفت:d

Community Manager بازی گفته که مثل بقیه نسخه ها باید منتظر یک شروع EPIC و عظیم باشین ، ولی این بار عظیم بودنش تفاوت هایی با نسخه های قبلی داره.
به جان خودم افتتاحیه بازی همون جنگ با بربرها هست ! :-"

بعدش هم گفته که این تازه اول کار هست و تا زمان عرضه هنوز وقت باقی مونده و چیزهای بیشتری نشون میدیم و این حرفا.
امیدوارم خیلی هم از بازی تریلر پخش نکنن که تازه بمونه ! یه تریلر درست حسابی 2،3 دقیقه ای کافیه ! :دی

اون خیلی چیز عجیب غریبیه ! :دی اندامش خیلی قر و قاطی هست !!
یه اتفاقات عجیبی هم توی اون لوکیشن می افته. زمین رو ببینین :

آره یه چیزی شبیه مار در حال حرکت هست ! :دی Community Manager در موردش این رو گفته :
Did someone say snake scales in the background? One of the true powers of a God of War game, is things are not always what they may seem
جنگ با بربرها 8->

آره یکهویی زمین آبی شد(یخ زد؟ ) کلا چیز مشکوکی بود! :d هرچی فکر میکنم، نمیتونم از تو قیافش حدس بزنم مثلا چه قدرتی میتونه داشته باشه :-" بیشتر به احضار کننده ی آنددها میخوره :-"

در مورد اون چیز مار مانند غول پیکر، بعد از دیدن Gif هایی که گذاشتی اولین چیزی که به ذهنم رسید ،Jormungand هست! :d البته این موجود مربوط به افسانه های اسکاندیناویه :-" (محیط هم برفیه :-" :d ) کاش اسم این 2تا رو میدوسنتیم راحت تر تحقیق میکردیم :-"
ولی اینا میگن اون چیزی که به نظر میاد نیست! امیدوارم بعدا هم نشون ندن که چیه:-" توی خود بازی میبینیم :d

درجه سختی آخر ( Chaos ـه ؟ :d )
توی هر شماره فرق میکنه اسمش :d ولی ایندفعه ممکنه روح اسپارتا باشه :-"
ولی آره! یارو کلا به قیافش میخوره باس رو اعصاب و سختی باشه! :d

چرا ویدیوش اینقدر کوتاه بود:((
ولی همون حس زیبای خدای جنگ رو داره:x عنکبوته هم چیز خیلی خوفی بود.
یه نکته خیلی باحال جاخالی دادن کریتوس در مقابل آتیش اژدها بود.

توی همین چند ثانیه تریلر و دیالوگ اول کریتوس خیلی راحت می شه تشخیص داد که بازی از لحاظ داستانی می تونه یکی از بهترین نسخه ها باشه. پتانسیل خوبی هم داره . ضمن اینکه حماسه باس فایت های نسخه سوم هم با شکل و شمایل جدید داره تکرار می شه ! جدای از اینکه امسال چه بازی هایی قراره عرضه بشه ولی لذت بخش ترین گیم پلی در بین بازی های امسال رو برای من همین Gow و مبارزه با اون باس فایت های فوق العاده داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or