God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
الان يعني دموي سينگل رو به ما نميدن آيا ؟! :|
بعد اين رفيقمون هي مي گه دمو رو بازي كرديد دمو رو بازي كرديد منظورش همون بتا ست ؟
هم دموی سینگل اومده هم بتای آنلاین ! :دی
بتا رو که از صد راه میشد گرفت و مثل اینکه بعدش هم همگانی شد. ولی اون دموی سینگل در اصل روی Blu-Ray های Total Recall وجود داره که خب اگه PS3 کپی خور باشه ، میشه بدون اونا هم رفت سراغش !
راستی شنیدم Blu-Ray های آمریکایی Total Recall توی دیسک دومشون دموی GoW رو دارن. یعنی مثل ریجن Pal نیست که با کد بگیریم و نشه از Blu-Ray کپی استفاده کرد. یکی بره یه نسخه کپی بگیره اگه کار کرد به ما هم خبر بدین ! :-"

احسان ؟ :-/ من که چیزی نمیبینم :|
باید چشم دل داشته باشی ! :دی

دوستان شرمنده اين سوال رو ميپرسم من الان دارم خداي جنگ 3 رو ميرم ولي اصلا حال نميده چون دارم رو TV 21 اينچ ميرم TV42 اينچ داريم ولي ميترسم جلو خونواده برم آخه تا حالا كه بازي رو رفتم يه جا بود بايد دختر بدون لباس رو ميبردي تا به اون چرخانه وصلش كني تا اون چرخانه حركت نكنه-يه جا بود اگه اشتباه نكنم دو دختر لخت كنار هم بودن-يه جا بود 3 تا دختر بودن كه بايد با يكيش كه رو تخت خواب دراز كشيده بود رو باهاش*** ميكردي-كمي ديگه ميرفتي ولي باز بايد به اتاق اون سه تا دختر برميگشتي براي ادامه مرحله-حالا سوالم اينه بازم از صحنه ها هست؟يا ميتونم با خيال راحت بشينم به tv 42 اينچ وصلش كنم و حالشو ببرم.

دوستان شرمنده اين سوال رو ميپرسم من الان دارم خداي جنگ 3 رو ميرم ولي اصلا حال نميده چون دارم رو TV 21 اينچ ميرم TV42 اينچ داريم ولي ميترسم جلو خونواده برم آخه تا حالا كه بازي رو رفتم يه جا بود بايد دختر بدون لباس رو ميبردي تا به اون چرخانه وصلش كني تا اون چرخانه حركت نكنه-يه جا بود اگه اشتباه نكنم دو دختر لخت كنار هم بودن-يه جا بود 3 تا دختر بودن كه بايد با يكيش كه رو تخت خواب دراز كشيده بود رو باهاش*** ميكردي-كمي ديگه ميرفتي ولي باز بايد به اتاق اون سه تا دختر برميگشتي براي ادامه مرحله-حالا سوالم اينه بازم از صحنه ها هست؟يا ميتونم با خيال راحت بشينم به tv 42 اينچ وصلش كنم و حالشو ببرم.
دیگه جلوتر مشکلی نداره فقط یه جا مادرش رو میبینه که لت و پار میشه فوقش اگه مشکل ساز بشه جنازشه

دیگه جلوتر مشکلی نداره فقط یه جا مادرش رو میبینه که لت و پار میشه فوقش اگه مشکل ساز بشه جنازشه
مادرش؟؟؟ توی GOW III حضور فیزیکی نداشت که! :d فقط یک دست نوشته ازش بود! :d
---
ولی نه دیگه تموم شد و مشکلی نیست،میتونی با خیال راحت بری ادامش رو بازی کنی!
البته اون دخترها،اونی که روی تخت بود رو نمیشه فقط بهش گفت دختر! افرودایته ، الهه ی عشق بودش! (دونستن نام شخصیت ها مهم میباشد) همسر Hephaestus و یک جورایی میشه گفت مادر پاندورا...

آخرین ویرایش:
بالاخره چپتر 8 هم اومد! >:d<

جواب اول : Cronos
جواب دوم : Aeaea
برای سؤال دوم هم به عنوان راهنمایی این عکس زیر(که توی چپتر 6 هم دیدیم) رو گذاشتن،چون یکم بزرگتر بود،گفتم آپش کنم :d :-"

Rewardـها :
1. عکسی از زره Typhon :

2.بخشی از مراحل ساخت تریلر Evil Ways ، خیلی جالبه! پیشنهاد میکنم حتما ببینیدش :d
Download God War Ascension Creating Evil Ways mp4
مدیافایر قاط زده،مجبور شدم آپلود باز آپ کنم :d

---
اون شمشیری که دستشه،شمشیر سربروس ـه ؟ ، کلاه خود هم که مربوط به زره Phobos میباشد، میتونیم نتیجه بگیریم نیزه و تبر هم جزو سلاح ها حساب میشن؟ :-" (یکم خیال بافی بکنیم :d )
یک حسی بهم میگه شاید 4 تا سلاح داشته باشه بخش مولتی! آخه مثلا وقتی آریس رو برای تمرین انتخاب میکردیم، از آسمون شمشیر نازل میشد،وقتی زئوس رو انتخاب میکردیم پتک ...! ممکنه مثلا نیزه برای پوسایدون و تبر (یا یک سلاح دیگه،شاید یک چیزی تو مایه های سلاح اصلی خودش) هم برای هیدس باشه ؟؟؟
---
مبارزه ی گروهی چقدر حساسه! هر دفعه رفرش میکنی یک گروه جلو میفته :-" یکبار میبیی تروجان ها با 20 هزار امتیاز جلو هستن، 5 دیقه بعد رفرش میکنی اسپارتان ها جلو افتادن...! :d

دستت درد نکنه امیرحسین !
فقط هیچ کدوم از گروه ها که تا بعد از عرضه بازی هم به امتیاز 2500000 نمیرسن ! :دی بعد این خودش رندوم انتخاب میکنه که عضو اسپارتان ها بشی یا تروجان ها ؟! من به جز id اصلی ـم که اسپارتان هست ، با 2 تای دیگه هم ثبت نام کردم و اونا رو هم اسپارتان کرد ! :|
الآن حداکثر امتیازی که از این 8 تا قسمت میشه گرفت 2400 هست دیگه ؟! :دی

دستت درد نکنه امیرحسین !
فقط هیچ کدوم از گروه ها که تا بعد از عرضه بازی هم به امتیاز 2500000 نمیرسن ! :دی بعد این خودش رندوم انتخاب میکنه که عضو اسپارتان ها بشی یا تروجان ها ؟! من به جز id اصلی ـم که اسپارتان هست ، با 2 تای دیگه هم ثبت نام کردم و اونا رو هم اسپارتان کرد ! :|
الآن حداکثر امتیازی که از این 8 تا قسمت میشه گرفت 2400 هست دیگه ؟! :دی
نه بابا! هنوز چند ساعت هم از اومدن چپتر 8 نگذشته(من از ساعت 4 که بیدار شدم همینطور چک میکردم،تا نیم ساعت یا حالا یکم بیشتر قبل از اینکه پیام بدم ، چپتر 8 اومد :d ) تا الان اسپارتان ها 966 هزار امتیاز جمع کردن :d احتمالا به زودی یک ملیون رو هم رد میکنند :-" 2 چپتر دیگه اگر بیاد! (باید زودتر بیاد! وگرنه چطوری قراره 5000 امتیاز تا قبل از عرضه ی بازی هر نفر جمع کنه ؟؟؟ ) میرسیم به 2 و نیم ملیون:-" :d امیدوار باش! :d حرف های پاندورا رو به یاد بیار و امیدت رو برای به دست اوردن دمو از دست نده :d
آره کاملا شانسی گروهت رو انتخاب میکنه! بعضی وقت ها هم دچار باگ میشه گروهت رو تغییر میده :-" البته من تا حالا ندیدم کسی به این باگ بر بخوره! غیر از خودم که اول تروجان بودم، یکهویی شدم اسپارتان :-"
دیروز هم یک یوزر جدید ساختم،اون یکی شد تروجان! احسان هم تروجان میباشد! کلا شانسیه :d
آره همون 2400 امتیاز میباشد! :d نامردا این چند چپتر آخر اومدن فقط 2تا سؤال گذاشتن:(( مثل چپتر اول 3تا + یکدونه Share میزاشتن بهتر بود :-"

این Champion's Hammer چرا انقدر با زره و شمشیرش طراحیش فرق میکنه ؟ ( Champion's Armor همونیه که برای بتاباز ها گذاشتن!) هرجوری نگاش میکنم به هم دیگه اصلا شبیه نیستن! :-"

ای واااای 8 اومد؟:((
من اصلا این گزینه Returning Warrior رو پیدا نمیکنم!!! عکسش رو بذار:d
اقا مشکل حل شد من اینتر میزدم قاطی میکرد هیچی نمیاورد الان درست شد گزینه ها اومد

هاهاهاها اسپارتانها به یک میلیون رسیدن>:)

آخرین ویرایش:
در مورد گرافیک بازی به شخصه چیزی که الان هست رو از بازی قبول ندارم و مطمئنم تو نسخه نهایی خیلی فرق میکنه ! نسخه ای از گاو نبوده که با اومدنش از نظر گرافیکی فک همه رو به سوی زمین روانه نکنه (:دی) و انتظار اینه که عروج هم همینطور باشه و بخش مالتی-پلیر خدشه ای به سینگل وارد نکنه . به هر حال چیزی که من دیدم در کل به هیچ وجه حتی جس اون گرافیک فک برانداز گاو3 رو بهم منتقل نکرد چه برسه به این که بخواد پیشرفتی بهم نشونش بده و مطمئنم تو نسخه نهایی تغییرات و پولیش بازی کاملاً به چشم میان و باز هم شاهد هنرنمایی بر و بچه های سانتا هستیم .

اندکی صبر صحر نزدیک است و اینا :|:دی!

مادرش؟؟؟ توی GOW III حضور فیزیکی نداشت که! :d فقط یک دست نوشته ازش بود! :d
---
ولی نه دیگه تموم شد و مشکلی نیست،میتونی با خیال راحت بری ادامش رو بازی کنی!
البته اون دخترها،اونی که روی تخت بود رو نمیشه فقط بهش گفت دختر! افرودایته ، الهه ی عشق بودش! (دونستن نام شخصیت ها مهم میباشد) همسر Hephaestus و یک جورایی میشه گفت مادر پاندورا...

جدی میگی؟خدا رو شکر دیگه کوچکترین صحنه ای نمونده؟جلو خونواده آبروم نره بابام پاشه ps3 رو بکوبونه زمین:d

با همین چپتر اول به نصف مقدار مورد نیاز رسیدن! :d 1ملیون 205 هزار! (البته 45 هزارتا تا نصف مونده:-" ) خیلی هم عالی! :d

جدی میگی؟خدا رو شکر دیگه کوچکترین صحنه ای نمونده؟جلو خونواده آبروم نره بابام پاشه ps3 رو بکوبونه زمین:d
البته این از نظر انسانی هست! وگرنه مجسمه های نیمه برهنه توی بازی هستن! هارپی و گورگون(اونایی که سرشون به جای مو،مار داره) هم شاید جلوتر هم باشن!
کلا GOW بازیی نیست که جلوی خانواده بازیش کرد! پیشنهاد من اینه که آخر هفته رو بشینی نصف شب وقتی همه خواب هستند بازی کنی! :d من خودم بازی چه مشکل داشته ، چه مشکل نداشته باشه(حتی مثلا LBP هم باشه) کلا جلوی کسی نمیتونم بازی کنم :d

دوستان یه سوالی داشتم من تو rotw رنکم 4 شد
و تو رنک 4 جایزه ی mercenary blade میگیرین ولی وقتی رنک 4 شدم چیزی درباره ی اینکه mercenary blade بردم
نگفت یعنی مشکلی هست؟
دوستان رنک شما چنده میخوام ببینم اختلاف ها زیاده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or