God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
جل الخالق عجب سرعتی گرفته این Rise of the Warrior ! :دی
Spartans : 1,618,200
Trojans : 1,532,700
این طوری که داره پیش میره ، احتمالاً تا 2،3 روز دیگه یکی از اینا به 2,500,000 میرسه که ایشاالله اسپارتان ها هستن ! :دی

ویرایش : حدوداً 2 دقیقه بعد از نوشتن اون عددها دوباره Refresh کردم و این طوری شد :
Spartans : 1,625,000
Trojans : 1,545,500

رسماً هر دفعه Refresh کنیم چند هزار تا بالاتر رفته !

احسان یک سری تحقیقات انجام داده! :d یادتونه یکی از بچه ها یک سری آرت هایی از کاراکترهای بی نام و نشانی گذاشته بود ؟ :d احسان یافتیده نام و نشانشون رو! رفتم ویکی چک کردم،بلی همون ها میباشند! ولی آخرین باری که دیده بودمشون صفحه ای برای اون آرت ها و کاراکترها نساخته بودن :d

خوب به هر حال این هم یافتیده جات احسان :
امیر به تازگی یه سری کشفیات از بخش سینگل گاو بدست آوردم خیلی عجیب و معتبر
4.gif

این عکس رو می دونم قبلاً توی تاپیک بوده ولی گویا به اسم هرا گذاشته بودن ! ایشون پیشگو هستن !
4.gif

آرت بعدی که جالب هم هست مهر تایید دیگه ای بر پیش بینی هامون هست ! ایشون یه آرت از یه مسافر هست ! به نظر قضیه ی شهر رو که گفته بودیم داره درست از آب در میاد
4.gif

و اما سورپرایزترین و جنجال برانگیزترین آرت این پایینی هست ! البته خود طراحی آرت چیز خاصی نداره و معمولی به نظر میاد ولی جالبه بدونی این آرت به اسم ارشمیدس ثبت شده !!!!!!!!!!! یعنی رسماً OMG !
4.gif

توی ویکی ارشمیدس رو گفتن ممکنه به اون مجسمه یا اون سربازهای سنگی هیدس ربط داشته باشه! البته فقط حدس ایجاد کننده ی صفحه توی ویکی میباشد :d

یک آمار هم از بخش RotW بدم :-"
اسپارتان ها : 2,216,500
تروجان ها : 2,076,300
احتمالا فردا تمومه این مبارزه :-" :d قبلی 4 چپتر طول کشید! ولی این 1 چپتر فقط :d نمیدونم ملت به خاطر دموی SP خودشون رو به آب و آتیش زدن که بیان،یا به خاطر DLCـهاست! و یا کلا جذب RotW شدن :d
به هر حال امیدوارم هر وقت مبارزه تموم شد،اعلام کنند که کی بتا میاد! و ما رو توی خماری نزارن! :d (فکر نمیکنم خود سانتا هم فکر این مورد رو کرده باشه! اگر میدونست میزاشت رو 5 میلیون و یا حتی بیشتر :d )

آریا میتونی از بین اون 3 تا اسپارتانی که داری،کد یکیش رو برای احسان بزاری؟ :-" احسان تروجان بید :-s

---
@نیما!
خوب اینی که نوشتی کی فرقی داره! :d این دمویی که سانتا گفته یحتمل برای اعضای پلاس یا کلا همه ی اعضا میباشد! برای همین اون موقع میاد
اما اعضای RotW به احتمال 99.99999% زودتر از بقیه به دمو دست پیدا میکنند! همینطور که اعضای پلاس 8ـم همین ماه بتای مولتی رو گرفتن، اما ما 15 دسامبر گرفتیم :d (البته بعدا کد هم دادن و تقریبا همه همون 15ـم گرفتن :d )
حتی اون بالای صفحه ی RotW هم با اندازه ی بزرگتری نوشته Early Access !!! :d

آخرین ویرایش:
اسپارتان ها : 2,501,000
هیچ اتفاقی نیفتاد :| حتی امتیاز گرفتن هم قفل نشده و همینطور داره میره بالاتر! :((
حداقل تاریخی که دمو رو میدن بهمون رو بدن:((

اسپارتان ها : 2,501,000
هیچ اتفاقی نیفتاد :| حتی امتیاز گرفتن هم قفل نشده و همینطور داره میره بالاتر! :((
حداقل تاریخی که دمو رو میدن بهمون رو بدن:((

تبریک میگم دوستان:db-)
صبر کن حداقل چند ساعت بگذره بالاخره یه چیزی میگن دیگه

این دمو Single Player ـی که از طریق Rise of The Warrior در آخر به دستتون خواهد رسید همون دمو جدیدی هست که قراره اواخر فبریه عرضه بشه و ربطی به دمو E3 و Total Recall نداره . کسانی که RotW رو دنبال میکنن (آریا و امیرحسین:دی) تقاضا داریم به کمال رسیدن مارو هم فراموش نکنن و دمو را با ما به اشتراک بگذارن, 1 در این دنیا 100 در آخرت:دی!

آخرین ویرایش:
(این دمو Single Player ـی که از طریق Rise of The Warrior در آخر به دستتون خواهد رسید همون دمو جدیدی هست که قراره اواخر فبریه عرضه بشه و ربطی به دمو E3 و Total Recall نداره . کسانی که RotW رو دنبال میکنن (آریا و امیرحسین:دی) تقاضا داریم به کمال رسیدن مارو هم فراموش نکنن و دمو را با ما به اشتراک بگذارن, 1 در این دنیا 100 در آخرت:دی!) 2 :d

من سعی میکنم دمو رو بهتون برسم ولی 1% ممکنه یه کاری کنن که نشه دمو رو به اشتراک گذاشت و بهترین کار اینه که خودتون هم عضو بشین ! :دی
کلهم عضویت و گرفتن 2400 امتیاز ، 5 دقیقه هم طول نمیکشه !! :دی یعنی کافیه با id PSN وارد سایت بشین و چند تا کلمه رو copy paste کنین و تمام ! مهم تر از دمو هم کلی چیز اضافه برای بخش آنلاین هست که احتمالاً فقط به id ای که اینا رو وارد کرده داده میشه و نمیشه بین id ها منتقلشون کرد ! :دی

این همه جواب ها هست که البته توی مدل جدید به جای اینکه دنبال عکس بگردین ، خیلی راحت فقط باید کلمه رو توی کادر پایین صفحه تایپ کنین :
Chapter 1: Click tablet in bottom of third panel. Answer: THE GIVER
Click spider carving that is up and to the right of his hand in fourth panel. Answer: MEGAERA
Click the shadowy figure in the third panel. Answer: ARROW

Chapter 2: Click the tattoo in the first panel. Answer: FIVE
Click statue in third panel. Answer: ZEUS
Click rope in fourth panel. Answer: NAUTILUS

Chapter 3: Click helmet in first panel. Answer: ARGOS
Click bicep in fourth panel. Answer: THE FIELDS OF ELYSIUM
Click eye in fifth panel. Answer: ORION

Chapter 4: Click water wheel in first panel. Answer: AMULET OF THE FATES
Click hand in third panel. Answer: BOG OF THE FORGOTTEN
Click shadowy figure in fifth panel. Answer: UNDEAD LEGIONNAIRE

Chapter 5: Click man in first panel. Answer: AEGEAN SEA
Click cave in third panel. Answer: CAVES OF MADNESS
Click boat in fourth panel. Answer: CHARON

Chapter 6: Click warrior in second panel. Answer: BROTHERS
Click flaming head in third panel. Answer: FLAME

Chapter 7: Click warrior in third panel. Answer: HELIOS
Click women in sixth panel. Answer: HOMER

Chapter 8:
1. Cronos
2. Aeaea

من سعی میکنم دمو رو بهتون برسم ولی 1% ممکنه یه کاری کنن که نشه دمو رو به اشتراک گذاشت و بهترین کار اینه که خودتون هم عضو بشین ! :دی
کلهم عضویت و گرفتن 2400 امتیاز ، 5 دقیقه هم طول نمیکشه !! :دی یعنی کافیه با id PSN وارد سایت بشین و چند تا کلمه رو copy paste کنین و تمام ! مهم تر از دمو هم کلی چیز اضافه برای بخش آنلاین هست که احتمالاً فقط به id ای که اینا رو وارد کرده داده میشه و نمیشه بین id ها منتقلشون کرد ! :دی

این همه جواب ها هست که البته توی مدل جدید به جای اینکه دنبال عکس بگردین ، خیلی راحت فقط باید کلمه رو توی کادر پایین صفحه تایپ کنین :
Chapter 1: Click tablet in bottom of third panel. Answer: THE GIVER
Click spider carving that is up and to the right of his hand in fourth panel. Answer: MEGAERA
Click the shadowy figure in the third panel. Answer: ARROW

Chapter 2: Click the tattoo in the first panel. Answer: FIVE
Click statue in third panel. Answer: ZEUS
Click rope in fourth panel. Answer: NAUTILUS

Chapter 3: Click helmet in first panel. Answer: ARGOS
Click bicep in fourth panel. Answer: THE FIELDS OF ELYSIUM
Click eye in fifth panel. Answer: ORION

Chapter 4: Click water wheel in first panel. Answer: AMULET OF THE FATES
Click hand in third panel. Answer: BOG OF THE FORGOTTEN
Click shadowy figure in fifth panel. Answer: UNDEAD LEGIONNAIRE

Chapter 5: Click man in first panel. Answer: AEGEAN SEA
Click cave in third panel. Answer: CAVES OF MADNESS
Click boat in fourth panel. Answer: CHARON

Chapter 6: Click warrior in second panel. Answer: BROTHERS
Click flaming head in third panel. Answer: FLAME

Chapter 7: Click warrior in third panel. Answer: HELIOS
Click women in sixth panel. Answer: HOMER

Chapter 8:
1. Cronos
2. Aeaea
من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفته:دی) وارد شدم و جواب هارو هم تماماً وارد کردم اما 1600 تا XP بیشتر بهم نداد چرا ؟ :| توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم:دی!

درود بر سربازان غیور اسپارتان\m/\m/\m/
ولی دوستان این دمویی که برنده شدیم مثلا:-s اگه همون دمویی باشه که قراره در اواخر ماهه فبریه عرضه بشه باشه پس به احتمال
زیاد بعد از به نمایش در اومدن دمو ما بتونیم دمورو تجربه کنیم نه قبلش

من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفته:دی) وارد شدم و جواب هارو هم تماماً وارد کردم اما 1600 تا XP بیشتر بهم نداد چرا ؟ :| توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم:دی!
توی هر Chapter زیر همون جایی که باید جواب بدیم ، یه قسمت هست که نوشته Share یا یه همچین چیزی ! :دی اونجا روی علامت Facebook کلیک کنی ، برای هر Chapter فکر کنم 100 امتیاز میده که با 1600 میشه 2400 ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or