Infected Area
کاربر سایت
امیر به تازگی یه سری کشفیات از بخش سینگل گاو بدست آوردم خیلی عجیب و معتبر![]()
این عکس رو می دونم قبلاً توی تاپیک بوده ولی گویا به اسم هرا گذاشته بودن ! ایشون پیشگو هستن !![]()
آرت بعدی که جالب هم هست مهر تایید دیگه ای بر پیش بینی هامون هست ! ایشون یه آرت از یه مسافر هست ! به نظر قضیه ی شهر رو که گفته بودیم داره درست از آب در میاد![]()
و اما سورپرایزترین و جنجال برانگیزترین آرت این پایینی هست ! البته خود طراحی آرت چیز خاصی نداره و معمولی به نظر میاد ولی جالبه بدونی این آرت به اسم ارشمیدس ثبت شده !!!!!!!!!!! یعنی رسماً OMG !![]()
![]()

:d قبلی 4 چپتر طول کشید! ولی این 1 چپتر فقط :d نمیدونم ملت به خاطر دموی SP خودشون رو به آب و آتیش زدن که بیان،یا به خاطر DLCـهاست! و یا کلا جذب RotW شدن :d
احسان تروجان بید 
اسپارتان ها : 2,501,000
هیچ اتفاقی نیفتادحتی امتیاز گرفتن هم قفل نشده و همینطور داره میره بالاتر!
حداقل تاریخی که دمو رو میدن بهمون رو بدن![]()
من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفتهمن سعی میکنم دمو رو بهتون برسم ولی 1% ممکنه یه کاری کنن که نشه دمو رو به اشتراک گذاشت و بهترین کار اینه که خودتون هم عضو بشین !
کلهم عضویت و گرفتن 2400 امتیاز ، 5 دقیقه هم طول نمیکشه !!یعنی کافیه با id PSN وارد سایت بشین و چند تا کلمه رو copy paste کنین و تمام ! مهم تر از دمو هم کلی چیز اضافه برای بخش آنلاین هست که احتمالاً فقط به id ای که اینا رو وارد کرده داده میشه و نمیشه بین id ها منتقلشون کرد !
![]()
این همه جواب ها هست که البته توی مدل جدید به جای اینکه دنبال عکس بگردین ، خیلی راحت فقط باید کلمه رو توی کادر پایین صفحه تایپ کنین :
Chapter 1: Click tablet in bottom of third panel. Answer: THE GIVER
Click spider carving that is up and to the right of his hand in fourth panel. Answer: MEGAERA
Click the shadowy figure in the third panel. Answer: ARROW
Chapter 2: Click the tattoo in the first panel. Answer: FIVE
Click statue in third panel. Answer: ZEUS
Click rope in fourth panel. Answer: NAUTILUS
Chapter 3: Click helmet in first panel. Answer: ARGOS
Click bicep in fourth panel. Answer: THE FIELDS OF ELYSIUM
Click eye in fifth panel. Answer: ORION
Chapter 4: Click water wheel in first panel. Answer: AMULET OF THE FATES
Click hand in third panel. Answer: BOG OF THE FORGOTTEN
Click shadowy figure in fifth panel. Answer: UNDEAD LEGIONNAIRE
Chapter 5: Click man in first panel. Answer: AEGEAN SEA
Click cave in third panel. Answer: CAVES OF MADNESS
Click boat in fourth panel. Answer: CHARON
Chapter 6: Click warrior in second panel. Answer: BROTHERS
Click flaming head in third panel. Answer: FLAME
Chapter 7: Click warrior in third panel. Answer: HELIOS
Click women in sixth panel. Answer: HOMER
Chapter 8:
1. Cronos
2. Aeaea
توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم

اگه همون دمویی باشه که قراره در اواخر ماهه فبریه عرضه بشه باشه پس به احتمالتوی هر Chapter زیر همون جایی که باید جواب بدیم ، یه قسمت هست که نوشته Share یا یه همچین چیزی !من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفته) وارد شدم و جواب هارو هم تماماً وارد کردم اما 1600 تا XP بیشتر بهم نداد چرا ؟
توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم
!