Infected Area
کاربر سایت
امیر به تازگی یه سری کشفیات از بخش سینگل گاو بدست آوردم خیلی عجیب و معتبر
این عکس رو می دونم قبلاً توی تاپیک بوده ولی گویا به اسم هرا گذاشته بودن ! ایشون پیشگو هستن !
آرت بعدی که جالب هم هست مهر تایید دیگه ای بر پیش بینی هامون هست ! ایشون یه آرت از یه مسافر هست ! به نظر قضیه ی شهر رو که گفته بودیم داره درست از آب در میاد
و اما سورپرایزترین و جنجال برانگیزترین آرت این پایینی هست ! البته خود طراحی آرت چیز خاصی نداره و معمولی به نظر میاد ولی جالبه بدونی این آرت به اسم ارشمیدس ثبت شده !!!!!!!!!!! یعنی رسماً OMG !
اسپارتان ها : 2,501,000
هیچ اتفاقی نیفتاد حتی امتیاز گرفتن هم قفل نشده و همینطور داره میره بالاتر!
حداقل تاریخی که دمو رو میدن بهمون رو بدن
من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفته) وارد شدم و جواب هارو هم تماماً وارد کردم اما 1600 تا XP بیشتر بهم نداد چرا ؟ توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم!من سعی میکنم دمو رو بهتون برسم ولی 1% ممکنه یه کاری کنن که نشه دمو رو به اشتراک گذاشت و بهترین کار اینه که خودتون هم عضو بشین !
کلهم عضویت و گرفتن 2400 امتیاز ، 5 دقیقه هم طول نمیکشه !! یعنی کافیه با id PSN وارد سایت بشین و چند تا کلمه رو copy paste کنین و تمام ! مهم تر از دمو هم کلی چیز اضافه برای بخش آنلاین هست که احتمالاً فقط به id ای که اینا رو وارد کرده داده میشه و نمیشه بین id ها منتقلشون کرد !
این همه جواب ها هست که البته توی مدل جدید به جای اینکه دنبال عکس بگردین ، خیلی راحت فقط باید کلمه رو توی کادر پایین صفحه تایپ کنین :
Chapter 1: Click tablet in bottom of third panel. Answer: THE GIVER
Click spider carving that is up and to the right of his hand in fourth panel. Answer: MEGAERA
Click the shadowy figure in the third panel. Answer: ARROW
Chapter 2: Click the tattoo in the first panel. Answer: FIVE
Click statue in third panel. Answer: ZEUS
Click rope in fourth panel. Answer: NAUTILUS
Chapter 3: Click helmet in first panel. Answer: ARGOS
Click bicep in fourth panel. Answer: THE FIELDS OF ELYSIUM
Click eye in fifth panel. Answer: ORION
Chapter 4: Click water wheel in first panel. Answer: AMULET OF THE FATES
Click hand in third panel. Answer: BOG OF THE FORGOTTEN
Click shadowy figure in fifth panel. Answer: UNDEAD LEGIONNAIRE
Chapter 5: Click man in first panel. Answer: AEGEAN SEA
Click cave in third panel. Answer: CAVES OF MADNESS
Click boat in fourth panel. Answer: CHARON
Chapter 6: Click warrior in second panel. Answer: BROTHERS
Click flaming head in third panel. Answer: FLAME
Chapter 7: Click warrior in third panel. Answer: HELIOS
Click women in sixth panel. Answer: HOMER
Chapter 8:
1. Cronos
2. Aeaea
توی هر Chapter زیر همون جایی که باید جواب بدیم ، یه قسمت هست که نوشته Share یا یه همچین چیزی ! اونجا روی علامت Facebook کلیک کنی ، برای هر Chapter فکر کنم 100 امتیاز میده که با 1600 میشه 2400 !من با اکانت فیسبوک ام (پسورد PSN ID رو یادم رفته) وارد شدم و جواب هارو هم تماماً وارد کردم اما 1600 تا XP بیشتر بهم نداد چرا ؟ توی تیم Trojan هم هستم خیلی عقبیم!