خوب تبلیغات چیه سانتا مونیکا بلاگ رو آپ کرده و دلایل بی خوابیش رو نوشته
البته این دلایل بی خوابیش به خاطر نظرات ملت در مورد بتا بوده! :d و گفته که دارن روی بخش مولتی کار میکنند و مشکلاتی مثل زمان صبر کردن قبل از شروع بازی رو درست میکنند، و یا اون صحنه ای که نیزه از آسمون نازل میشه رو حذف میکنند! (خیلی ها در این مورد شاکی بودن! :d ) ، توی بازی نهایی هم قابلیت Party و بازی کردن با دوستامون موجود میباشد.
کلا اینا رو خیلی هم جذاب گفته! مثلا چهارمین مورد، که خیلی ها اعتراض داشتن که زره ها شبیه هم هستند و قاطی میکنیم همدیگه رو (و درخواست دادن که رنگ زره و رنگ پوست قابل تغییر باشه ...)
این چیزیه که گفته :
You look like me. I look like you. In the future, we're going to look very different from one another, so you can tell exactly who's boot ended up on who's throat. And look good doing it.
اینم دوتا عکس از بخش نهایی انتخاب کاراکتر :
بعدشم کمی تبلیغات نموده
زره و ساق بند که مربوط به محتویات پیش خرید هست! (
) شمشیر هم که Mercenary Sword میباشد که برای RotW گذاشتن! (البته توی اون عکس با کلاس آریس فکر کنم زره طرف مال Orion باشه! یعنی مطمئنم
)
اینم خیلی جالب بود
Thank god February is the shortest month in the year because we can't wait to get back in the Arena with you in March.
و در آخر هم تشکر نموده از ملت :d
---
دور جدید مسابقات گروهی RotW برگزار شد
همونی که آریا بالاتر بهش اشاره کرد :d
این همینه که من فکر میکنم ؟ :d هُما ؟ ایران آیا ؟ :d نشانه های وجود ایران همینطور داره بیشتر میشه
چپتر 9 هم اومد :
اولی آسون بود! جواب دادم:d
دومی رو بلد نیستم! یا من منظورش رو نمیفهمم،یا هم ... نمیدونم کلا
یکی کمک بنماید! :d (منظورش اون گراز نیست؟
اگر هست چرا هرچی اسم توی تاریخ به نامش بود اشتباه میباشد
کل اسم های موجود توی صفحه ی ویکیه این گراز رو نوشتم
)
ویرایش:
هرچی میگردم یافت نمیشه! تنها چیزی که فهمیدم اینه که نصف خدمه ی ادیسه،وقتی به معبد Circe رفتن، بعد از خوردت غذا و شراب تبدیل به گراز شدن! (یعنی این Circe ، همین ساحره ای که توی سؤال اومده،تبدیلشون کرده :d ) ولی اینا اسم ندارن خو! فقط گفته شده خدمه ی ادیسه!
ملت هم توی فروم GOW دارن ناز میکنند میگند خیلی راحته و 2 دقیقه ای جوابش دادن
جواب رو نمیگن :d
ویرایش :
من شرمگینم :d جواب انقدر راحت بود؟
4 ساعت دور خودم میچرخیدم
پس منظورشون خود گراز بود،نه کسی که تبدیل به گراز شده
(مشکلات زبانی پیش میاد دیگه :d )
خوب جواب
میباشد! :d یعنی .... هیچی بی خیال
حداقل خوبیش این بود رفتیم تحقیق نمودیم
البته من اول رفتم گراز رو توی گوگل ترنزلیت دیدم چه معنی هایی به انگلیسی میده، هر 4 تاشم وارد کردم، ولی منظور گراز وحشی بود نه گراز!
(فرق فوکوله این 2تا؟
)
به هر حال! :d
جوایز این هفته!
1. عکسی از زره کراکن(مخصوص پوسایدون)
البته اگر اولین تریلر بخش مولتی رو یادتون باشه،این زره رو دیدیم!
اِ !!! پشت سرش هم اون 2تا پرنده (هما؟ ) هستن! :d چه جلب! :d البته با توجه به اون چیزایی که از بخش مولتی لیک شد،احتمالا درست میباشد و همون هما و ایران و ... میباشد! :d
2.والپیپری از کریتوس کبیر! :d
http://www.mediafire.com/?axtxoqhaz3unrg6
دانلود بنمایید! :d
ویرایش:
یک چیزی رو یادم رفت بنویسم! :d توی عکس سوم در مورد زرهی جات و اینا! One and two handed ... منظورش به همین شمشیره دیگه؟ شمشیرایی که ما دیدیم،همشون برای استفاده از 2 دست بود! ممکنه مثلا شمشیر و سپر و یا شمشیر هایی با ضربات سریعتر نسبت به اینا توی بازی باشه؟ :d