mehran3500
کاربر سایت
طبق اخبار سایتusa vgchart پیش فروش بازی نصف gow3 در بازه زمانی مشابه به ریلیز بازی هم نیست که نشاندهانده اهمیت تبلیغات و بیرون دادن اطلاعات! در فروش یک بازی است.
طبق اخبار سایتusa vgchart پیش فروش بازی نصف gow3 در بازه زمانی مشابه به ریلیز بازی هم نیست که نشاندهانده اهمیت تبلیغات و بیرون دادن اطلاعات! در فروش یک بازی است.
فروشش که مطمئناً به GoW III نمیرسه. اون یه نسخه اصلی و شماره دار بود و اولین GoW این نسل محسوب میشد و هیاهوی خیلی بیشتری در موردش وجود داشت. ولی Ascension هم نسخه اصلی نیست ، هم اینکه خیلی از طرفدارهای GoW هم به خاطر تأکید زیاد روی مولتی پلیر هنوز در موردش شک دارن و به نظرم حق هم دارن !طبق اخبار سایتusa vgchart پیش فروش بازی نصف gow3 در بازه زمانی مشابه به ریلیز بازی هم نیست که نشاندهانده اهمیت تبلیغات و بیرون دادن اطلاعات! در فروش یک بازی است.
VG chart و اخبار ؟طبق اخبار سایتusa vgchart پیش فروش بازی نصف gow3 در بازه زمانی مشابه به ریلیز بازی هم نیست که نشاندهانده اهمیت تبلیغات و بیرون دادن اطلاعات! در فروش یک بازی است.
توی فروم رسمی GOW ، یک بنده خدایی میگفت احتمالا منظورشون تریلر معرفی کلاس پوسایدون هست! :d بارون و این چیزا ...یه نفر توی Twitter از Santa Monica پرسیده کِی میتونیم منتظر اطلاعات بیشتری از بازی باشیم. این جواب رو دادن :
Zeus predicts lots of rain and lightning this week, a lot of it :biggrin1:
احتمال داره تریلر کامل بخش داستانی پخش بشه. چون اون طور که یه عده میگفتن این چیزی که دیدیم و کلهم 15،16 ثانیه تصویر مفید (!) رو شامل میشد ، یه تیزر برای تریلر اصلی بوده ! :d
داشتم GoW III بازی میکردم و اینجا رو چون اشاره کرده بودی ، با دقت دیدم. خیالتون راحت شمشیر هم دست مجسمه هست ! سکانس قبل از اولین عکسی که گذاشتی ، اگه از محیط بپرین بیرون میشه یه لحظه شمشیر رو دید. توی همین عکسی که گذاشتی هم انتهای شمشیر به سختی دیده میشه. چون کنار یکی از نرده های چوبی هست ، یه کم سخت میشه دیدش !بعد از یکسال دوباره دستم به دیسک مبارک GOW3 خورد
تنها قسمتی که در GOW3 مدنظرم بود که احتمال می رفت این مجسمه اون جا باشه مرحله ای هست که کچل دنبال hermes می کنه و قبل از اینکه کچل پاهای هرمس رو قطع کنه در چند منطقه شهر دنبالش می کنه ، که حدسم درست از آب در اومد و در همون مرحله این مجسمه رو دیدم چون در اون مرحله اکثرا مثل خودم به فکر این هستند که سریع به هرمس برسند
توجهی به محیط اطراف نمیشه که یکی از این مناطق همین عکس بود که من به دنبال پیدا کردنش بودم بلافاصله از مجسمه عکس گرفتم و در سه حالت به هم چسبوندم .
من که شمشیری دست مجسمه آتنا ندیدم ( البته چون تصویر سریع عوض میشه شاید باشه که من ندیدم ) ولی به هر حال کشف شد.
اما نکته اینجاست که من این عکس رو از مجموعه عکس هایی که در بلاگ نسخه جدید هست بیرون آوردم نمی دونم ارتباطشون چیه؟
کشتن ما رو با این مولتی پلیر ! فکر کردم دیگه توی این روزهای باقی مونده بی خیالش میشن !توی فروم رسمی GOW ، یک بنده خدایی میگفت احتمالا منظورشون تریلر معرفی کلاس پوسایدون هست!بارون و این چیزا ...
کشتن ما رو با این مولتی پلیر !فکر کردم دیگه توی این روزهای باقی مونده بی خیالش میشن !
اخه كلا تروفي آنلاين ي جوريه!:dاتفاقا من خودم خیلی اهل تروفی و ... نیستم ولی نمیشه لذت تروفی گرفتن رو انکار کرد