God of War: Ascension

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سه Boss Fight برتر سری GoW از نظر شما؟ (فقط به 3 گزینه رأی دهید)

• مجموع رای دهنده‌ها
    599
احسان چه کرده ! :دی جداً دستش درد نکنه بابت این توضیحات و دست امیرحسین هم بابت انتقال توضیحات ! :دی دفعه بعد اگه خود احسان اینا رو اینجا ننویسه پست رو پاک میکنم ! :-" بیا دیگه مرد مومن ! :|
نکات خیلی جالبی بود. از اون قطره آب که دقت نکرده بودم تا اون بخش قرمز Blades of Chaos که توی تاریکی میدرخشه تا اون چیز پارچه مانندی که توی دست Kratos هست و باید نکته مهمی باشه که توی عکس های غیر in-game (همون زردرنگ ها) هم دیده میشه. شاید یه چیزی هست که Kratos بعضی وقتا با دیدن یا لمس کردنش یاد گذشته می افته و Cutscene های قدیمی می بینیم !

dcppv75wz0gg8qmirl.png
فقط میشه گفت خودتون رو برای چیزی فراتر از شروع GOW3 آماده کنید. جنگ با بربرها احتمالاً>:d!
این چیزی که گفته خیلی مسئولیت سنگینی براش داره ! :| من به هر چیزی توی Ascension اطمینان داشته باشم ، در مورد دو تا چیز شک دارم. یکی غول های بازی که توی III بی نظیر بودن و الآن که دوباره برای بار 3،4 دارم بازی میکنم هنوز حیرت میکنم و خیلی سخته که بشه جالب تر از این غول ها طراحی کرد.
مورد مهم تر هم همون شروع بازی ! اگه بخوام عظیم ترین و خیره کننده ترین آغاز یه بازی رو نام ببرم ، فکر میکنم GoW III راحت رتبه اول رو میگیره و 20،30 دقیقه اول بازی واقعاً یه شروع رویایی هست ! اگه بتونن از اون بهتر بسازن که دیگه ... :دی ولی بعید میدونم به اون برسه !
البته یه نفر حرف درستی زده ، ولی باز هم بعیده ! :دی
I'm not even sure why people assume that they can't top GoW3's opening. This happens after every new console GoW, and they always end up topping the previous entry

ممنون از احسان بخاطر توضیحات تکمیلیش :دی
بیا دیگه ! حالا هی از ما اصرار از خوچی انکار ! :دی
صبر کردن واس بازی خیلی سخته اما سختر از اون هنگام بازی ! دلش نمیاد آدم بازیش کنه! :-"

در اینکه gowاز همه بازیا سر تره (راستی dmc جای خودش رو داره ......ولی gow) هیچ بحثی نیست اما در سبک خودش و همیشه یه شاهکار بود من ps2رو با gow شروع کردم اون موقع راهنمایی بودم که زمانی که رسید به اون صحنه !!!!!!! وای جلو همه داشتم بازیش میکردم دیگه مجبور شدم برم پسش بدم !!!! اما یه مدت بعدش رفتم خریدمش b-) و شروع کردم به بازی ..... (وای یادش بخیر برای سری های بعد که میخواستم از نو بازی کنم یه سر میرفتمش بازی هم که طولانی هست زمانی که تموم میشد چشام می شد کاسه خون ......).....
تا حالا هم هیچ بازی برام به اندازه gow ارزش نداره ........
ممنونم برای این مطالب ......

آخرین ویرایش:
احسان

WoooW تمام چیزایی که نوشته رو اولین باری بود که متوجه شدم با اینکه ویدیو رو 6-7 بار دیدم . فوق العاده بود .

پ.ن : احسان دیگه انصافا برگرد دیگه . ببین خیلی جدی دارم میگم هااا . اگه گوش ندی منتظر عواقبش از سوی من باش :دی

akiba اینو میشه از احسان بپرسی :دی ؟!
بنظرت gow : a برای ویتا هم میاد؟:دی!
( :دی :دی )
نظرت چیه درمورد اون فیلمی که سونی دیشب داد :دی ( همه اینا رئ بپرس ازش تشکرم بکن بابت اطلاعات :دی )

akiba اینو میشه از احسان بپرسی :دی ؟!
بنظرت gow : a برای ویتا هم میاد؟:دی!
( :دی :دی )
نظرت چیه درمورد اون فیلمی که سونی دیشب داد :دی ( همه اینا رئ بپرس ازش تشکرم بکن بابت اطلاعات :دی )
من به شما میگم احتمالش صفره که این بازی برای ویتا عرضه بشه!
اما من خیلی امید دارم که سانتا راه قدیمی رو پیش بگیره و 1 ماه بعد از عرضه بازی بگه یه GOW در خفا در حال ساخت برای ویتا بوده و آخر امسال هم منتشر میشه:دی

تیزر Game Day 2013 همونطور که حدس زده میشد مربوط به GOW: Ascension بود . فردا منتظر یک تریلر مخوف باشید:دی!

ویرایش مدیریت : لینک Youtube متأسفانه ممنوع هست ! :دی این رو بچسبونین به ته لینک های Youtube :
adXLHPLa3Rw

یعنی بعد از =v که توی همه لینک های Youtube وجود داره ، این عبارت رو قرار بدین.

Last edited by a moderator:
خب ویدئو که چیز خیلی خاصی نداشت و خیلی هم کوتاه بود. بیشتر به همون جریان زن و بچه Kratos و خاکسترشون و ... مربوط میشد و البته ارتش اسپارتان ها هم دیده میشد. (جنگ اسپارتان ها و بربرها ؟! :-")
ولی مهم ترین نکته ـش به نظرم اون چیز آبی رنگی بود که دختر Kratos روی گردن خودش بسته. یعنی همون چیزی که احسان بهش اشاره کرده بود و توی تصاویر و تریلر بازی هم دیده میشد ! :دی

ویرایش : مثل اینکه این ویدئو هم هنوز ویدئوی نهایی نیست ! این طور که معلومه ، جمعه ویدئوی کامل پخش میشه.
در مورد تریلرها و ویدئوهای Single Player هم Just Tank گفته که خیلی زودتر از چیزی که فکرش رو می کنین ویدئوی جدید میاد ! :دی این طوری که روی این "خیلی زود" تأکید کرده ، فکر میکنم حداکثر هفته بعد تریلر کامل از بخش داستانی پخش بشه.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ... چرا چند روزه تو multiplayer beta نمیره؟موقعی که انتخاب می کنم 4نفره یا 8 نفره ارور میده میگه نمیتونه پیدا کنه ... سرعت اینترنتمم خیلی خوبه

آقا این کریتوس تو این نسخه رنگش سفید تر نشده؟:-/

---------- نوشته در 11:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:36 PM ارسال شده بود ----------

دوستان راستی به انگشتر این خانوم در این عکس توجه کردید؟!

آقا این کریتوس تو این نسخه رنگش سفید تر نشده؟:-/

دوستان راستی به انگشتر این خانوم در این عکس توجه کردید؟!

و بله دیگه دوستان شروع کردن به دقت تو کل این تریلر ها به نظرم تا قبل اومدن این بازی بچه ها تا آخر بازی رو تعریف کنن !!!!(برعکس این gow3که من هیچ وقت داستان کاملی از بازی ندیدم !!!(نوشته شده ))
راستی حسین قبلا" این کریتوس حموم میرفته حالاش رو نگاه نکن که اینقدر کثیف شده و همش تو گل غلت میزنه .......
انگشترشم قشنگه:)....

و بله دیگه دوستان شروع کردن به دقت تو کل این تریلر ها به نظرم تا قبل اومدن این بازی بچه ها تا آخر بازی رو تعریف کنن !!!!(برعکس این gow3که من هیچ وقت داستان کاملی از بازی ندیدم !!!(نوشته شده ))
راستی حسین قبلا" این کریتوس حموم میرفته حالاش رو نگاه نکن که اینقدر کثیف شده و همش تو گل غلت میزنه .......
انگشترشم قشنگه:)....

:دی...

اون انگشتر مربوط میشه به علامت بازی. .یک توجهی کنی معلومه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or